Saturday, October 8, 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

Tertarik dgn cara hasrul  dgn segment ramaikan follower , dapatkan pembaca
so nak try ler jugak.... kut2 dia nk promote blog kita yg tak seberapa nie... he3
 

lihat apa yang perlu dilakukan untuk menyertai segmen ini ya..
  • Buat satu entri bertajuk: Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca . DONE 
  • Letak banner blog ini dalam entri tersebut dan link ke entri blog ini.DONE 
  • Tuliskan dalam entri tersebut, Nama Blog, Nama Blogger, Tahun mula Berblog dan akhir sekali jumlah follower blog anda semasa join segmen ini.
Nama Blog: !!! satu perjalanan
Nama Blogger: remyhazza
Tahun Mula Berblog:  Januari 2011
Jumlah follower sekarang : 8
  • Dah siap? Tinggalkan link entri anda tu di ruangan komen.DONE 
Penyertaan anda amat digalakkan untuk sertai segmen dari blogger hebat ini dan semoga kita dapat ramaikan follower dan Dapatkan pembaca untuk blog kita. Klik SINI untuk sertainya ya.

25 comments:

Kancil 8349 said...

salam perkenalan daripada kancil

datang dari segmen sama...kalau sudi datanglah ke blog Kancil..

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

remyhazza said...

salam kenalan jugak utk kancil.... dh jadi follower awk pun,....
keep in touch !

naim said...

Salam Alaik



http://pemudattbc.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

salam perkenalaan dari saya..

Sebenarnya orang-orang yang beriman itu adalah bersaudara, 49:10

remyhazza said...

wasalm naim....
salam persahabatan dari saya jugak !

hafiz said...

Salam kenal, dari segmen yang same.

Entry terbaru aku "Ramaikan follower, Dapatkan pembaca"

=)

gaung said...

tadi GRUP1,nie GRUP2 turn.waaa ni sesi BW kali kedua mlm nie..yes!and terus follow as a support for you..keep writting this..best yok!!nak p bace entry len dulu lah!!nice to know you..best regards

ENTRI TERBARU: mahasiswi malaysia ditumbuk dan dikelar perompak, Ibu Asyik BBM, Bayi Meninggal Tertimpa Bantal,Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

imaza93 said...

bw dari segmen yang sama :) visit mine too. imazara.com

YNA said...

salam kenal :)

wanie wonek said...

hai. saya dari segmen HH yang sama. nak jemput jalan-jalan ke blog saya. sudah follow kamu :)

http://waniewonek.blogspot.com

Amalina said...

Hello Admin. Lina datang dari segmen yang sama. Dha follow blog ni. Kalau ada masa, singgah la blog Lina ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

HasrulHassan [HH] said...

Terim kasih kerana sudi join segmen saya. :) semoga ia memberi manfaat yang diharapkan.

ikhlas dari:
www.hasrulhassan.com

Yatie Awang said...

akak pun join
salam perkenalan

remyhazza said...

salam kenalan semua nya.....
terharu sangat biler ade yg sudi jadi follower.. ingat dulu buat blog just utk keep the memories jer... tapi biler ade yg komen....best la plk.. apa apa pun terima kasih byk2 pada oulls!!
keep in touch

shy princessha said...

salam perkenalan...

dtg jenguk dan siggh di sini...
jmput sggh blog saya pula ye...=)

remyhazza said...

salam perkenalan shy princess....

eyryn said...

hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..
btw, ryn sudaa follow cnie taw :)

Ridzwan Mohamed said...

dr segmen same

http://ridzwanzones.blogspot.com

remyhazza said...

orait eyryn and wan... for sure add oulls as a blog pren..

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

Salam Perkenalan...

Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
Thanks...

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

singgah sini dari segmen hasrul hassan - Jom ramaikan follower serta dapatkan pembaca.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

|| storie tentang miera || said...

Hye hye :)

Miera dtg dr segmen yang sama .
Jemput ke blog Miera :D

Salam Perkenalan !

remyhazza said...

insyaAllah khaire Nasz and story.....
cool kenal korang...

IraShyahira said...

Salam perkenalan dari ira ye bro...
blog yg sempoi...i likeeeee

IraShyahira said...

ira pun nak try la join segmen ni, jemput ke blog ira ye...
http://irashyahira.blogspot.com/

dyanzakhi said...

bestnyer tengok blog orang ramai followers...tp sy xpon..

 

Template blog ilham dari alif ismail