Sunday, April 1, 2012

Media dtg lagi........ demi Etihad Airlines.....

Salam utk semua......
kita bersua lagi.........
busy sungguh remy minggu nie kan.... pelbagai event yg kena buat...... kali nie remy nak masukkan entry media visit pulak..... sempena On board food tasting health flying drive with Etihad airways.
seramai 21 media telah hadir bersama dgn para pegawai from Etihad airways.Kesemuanya telah diberikan penerangan ringkas oleh boss remy dan juga pihak etihad tentang program tersebut....
kemudian semua pihak media diberikan penerangan tentang meal yg telah siap di sediakan. tentang special meal dan juga special requirement.......
akhir sekali, para media dapat merasa meal tersebut dgn cara ala2 didlam aircraft... complete dgn tray dan juga equipment.....
mereka boleh memilih menu mengikut pilihan masing2 iaitu chicken ataupun beef. selain itu vegetarian dish (pasta) juga boleh dipilih.
Agak excited jugak para media tersebut dgn hidangan dan juga meal yg ada.... jom kita tgk ape yg menarik sepanjang majlis berlangsung.......
yummy....yummy !
P/S : big event for the next week......
Bobby Chinn In da House !!!!
sapa tu ? tu kena google ler.........
harap2 dapt ler remy menyelit kat dlm food chanel tu.......he3

16 comments:

misz_eyza said...

wah cantik nya dekorasi mereka tue...terasa sayang jer nak makan dah cantik2 camtue hihi...

eyryn said...

cantik and mesti sedap tuh ! hehe..
nak jugakk makan macam nie :)
meh pos kat ryn sikit ! hehehe

eyryn said...
This comment has been removed by the author.
AYIE ABAS said...

cara penyediaan dan susun atur nya pun dah menawan selera..remy.. yummy...^__^

ShahzCudin said...

banyak btol makanan~~~

maszull said...

assalamualaikum remy...wah byknya makanan kali ni dr Etihad Airways ye..:)

Kancil 8349 said...

wah...bikin lapar pepagi buta tengok makanan macam nie

remyhazza said...

misz-eyza....
syg ker ????
kalau dh lapar.... kena mkn jugak....he3

remyhazza said...

eyryn...
boleh saja..... nak kena frozen kan dulu....he3

remyhazza said...

ayie.....
menarik tertarik dan yummy !!!!

remyhazza said...

shah..... nie baru sikit... kalau ori punya meal sampling..... penuh satu room tu dgn makanan...

remyhazza said...

mama....wassalam....
mama yg nie cuma sikit jer..... just display food utk media..... kalau sampling day...lagi ler byk....

remyhazza said...

mama....wassalam....
mama yg nie cuma sikit jer..... just display food utk media..... kalau sampling day...lagi ler byk....

remyhazza said...

kancil.....
he3.... jgn ler lapar sangat...nanti perut bernyanyi-nyanyi.....

Aien Alien said...

hari2 bizi dengan makanan sedap2...jelez tauuu!! haha~

remyhazza said...

aien.....
dah keje camtu..nak buat camner....
ade jer event... bsk dah ler bobby chinn dtg....lagi ler best !!!!

 

Template blog ilham dari alif ismail