Sunday, April 1, 2012

Kebahagiaan dalam perpisahan....


salam utk semua..... tertiba jer remy nak nyanyi lagu shahir.....he3
apa kaitan lagu nie ?
sebenarnya..... bibik2 kebahagian mungkin ada tetapi semakin suram bila perpisahan akan tiba jua....
itulah yg berlaku..... akan disemaikan kebahgiaan itu andai masa dan waktu terus bernafas disetiap jiwa.....
ciss.... bermadah sakan remy harinie......
setiap pertemuan akan terpisah jua..... begitu lumrah manusia.... selama mana kita pertahankan , cukup masanya kita akan pergi jua.... begitu juga dgn pertemuan ini..... selama hampir 6 bulan bersama2 , kini tibanya mereka pergi jua.....
salam perpisahan utk adik2 ku dari indonesia......
cepat sangat masa berlalu......
telah diadakan satu majlis simple utk perpisahan tamat kursus mereka ditempat remy......moga pelbagai ilmu dapat dikutip mereka utk bekalan dimasa depan.....sepanjang 6 bulan disini.....
disamping itu juga majlis perpisahan utk para student dari IKBN yg seramai 8 org itu...... mereka telah selamat menjalani latihan practical selama 3 bulan....
majlis meraikan mereka telah diadakan rabu yg lalu..... dgn menu ala ala indonesia..... isk3.... mkn lagi.....
ade soto ayam, samble tempe, sayur indo , ayam dan ikan goreng ,ulam ulaman dan pelbagai lagi......termasuklah penne cabonara dan juga spaghetti bolognaise.
dimajlis ini juga para pelatih diberikan cenderamata khas diri pihak production. simbolik utk bidang masakan.....
 sampai ketemu lagi adik2 ku......
keep in touch......mizz uolls sampai biler2......
utk febri, raub , angga, randy, aditya dan juga lintang....
all the best to uolls........ingat2 pesanan abg kat sini......
make your parent proud of you !!!!!

10 comments:

Eera Shera said...

gila best sampai diraikan mcm tu..masa sy LI takde pun mcm ni.. best la tmpt keje bro

maszull said...

assalamualaikum remy...semoga mereka akan lebih berjaya nanti ...:)

Cikgu Ma said...

meriah nya makanan

remyhazza said...

eera....
kena buat majlis gak.....
lagipun budak2 nie masih remaja.....
jadi kenang kenangan waktu depa balik nanti.....

remyhazza said...

mama...
wassalam....
remy pun berharap mereka akan berjaya nanti.....

remyhazza said...

cikgu ma....
sikit aje tu....
yg penting tempe tak boleh tinggal.....he3

misz_eyza said...

wow cenderahati tue cam lawa jer...remy tak dapat ker ihiih

Nazri Razra said...

Diaorg pun sedey gak nak balik negara sendiri sb layanan bro baik sekali kat mereka. Tp tak pe, nanti kalau bro pi Indon, gerenti mereka layan bro sebaik baiknya.

remyhazza said...

misz-eyza....
he3....
takan kita nak dpt jugak.... kena balik indo ler lepas nie....

remyhazza said...

abe....
betul tu....next year mungkin remy akan kesana.....
depa nak bwk pi jenjalan.....
tu pun kalau ade rezeki ler....

 

Template blog ilham dari alif ismail