Saturday, April 28, 2012

BERSIH cara remy !!!!!

P/s : korang pulak macammana ????

37 comments:

Fabulous Me said...

sedap lagu2 mu!

remyhazza said...

FM
he3......
salam bersih dari remy.....

ShahzCudin said...

bersih ape yg x bersih

remyhazza said...

SHAH....
buang segala kekotoran....
semuanya bermula dirumah......

Eera Shera said...

bersihkan hati, akal dan emosi hehe..

ps: bro boleh je nk buat bju melyu pki kain english cotton tu. mesti comel kah3 :D

remyhazza said...

eera.... betul tu...
yg baju melayu bintik2 tu..... isk!!!! gelak tok imam nanti...he3

Aien Alien said...

BERSIH tempat sendiri baru BERSIH tempat lain.HAHA. terbaik bangggg.

Aien Alien said...

Lagu best...errr lagu apa ni? mohon bagitahu :D

remyhazza said...

aien....
betul tu......jaga kain sendiri sebelum terkoyak.....
perjuangan Bersih itu bersih, tapi disokong oleh org2 yg tak bersih....so nilaikan !

remyhazza said...

aien.....
lagu panji.... tajuknya sayap terluka.....

Kancil 8349 said...

sokong...ndak tangkap polis lagi...hehehe...kancil suka dengan lagu nie juga

Zul Fattah said...

main futsal dan badminton je hari ni

sis92 said...

jadi takut duduk dalam negara sendiri, sedih :(

Aien Alien said...

tengok berita semalam...DUDUK BANTAH orang kuning semalam bertukar jadi ganas!!


ok.TQ nak cari lagu tu :D

LidiaSuraya said...

hujung minggu memang hari bersih pun.... x gitew

misz_eyza said...

bersih cara remy lagi berkesan bersihnya ehehe..

Ayie Abas said...

ayie pulak bersih pd pakaian dgn pakai cantik2 dan wangian...solat berjemaah di masjid setiap waktu :)

chegu abbas said...

yang ni paling best,....sorry lama x mai sini...

afzalsukasuki said...

aku bersihkan sarung bantal aku je kelmarin hehehe

remyhazza said...

kancil.....
buat huru hara.... diri merana kan....

remyhazza said...

zul...
itu yg lagi bagus... boleh sihatkan badan.....

remyhazza said...

sis...
betul tu.... bila akal menguasai.... manusia sanggup buat apa saja.....
risau jugak kalau terjadi cam kat timur tengah tu......

remyhazza said...

aien.....
benda2 camtu memang akan berlaku..... tgk aje kat negara luar....

remyhazza said...

lidia....
dok kat rumah bersihkan apa yg patut lagi best !

remyhazza said...

misz-eyza....
bersih bermula dari diri kita.....he3

remyhazza said...

ayie...
itu yg lebih baik... bersih jiwa....bersih rohani.....hidup pun tenang...

remyhazza said...

cikgu abbas...
welcome back.....

remyhazza said...

afzal....
byk peta dunia ler tu.......he3

LiNda said...

hehe...betul tu remy, linda pun wat operasi bersih kat umah. Siap gi joging lagi...hehe

LyNdA Aziz said...

hehehehe . cara bersih abang remy terbaik . baru namanya bersih . hehehehe

LyNdA Aziz said...

hehehehe . cara bersih abang remy terbaik . baru namanya bersih . hehehehe

remyhazza said...

linda....
badan sihat.... hati pun puas....

remyhazza said...

lynda......
tak sempat nak pi dataran....
abg bersih kat rumah aje lah......he3

Kancil 8349 said...

pergi ke stastik blog nie...lepas tu tengok dekat traffik blog...tengok terakhir tu nampak keyword

remyhazza said...

thanks kancil.......
nanti remy try !

Adylia Qarissa said...

terbaik la bersih kat rumah..pasti tak berdarah kan :)

remyhazza said...

adylia....
yup....
rumah bersih, kesihatan pun terjaga....
jgn cari penyakit .....

 

Template blog ilham dari alif ismail