Tuesday, April 10, 2012

Superstar Karaoke........ Ohsemm nyer.....

Salam untuk semua......
kali nie remy nak bwk kenkawan berjalan2........ tapi nie kisah minggu lepas lah...... dan juga gabungan pic yg terdahulu.......
ok.... this is story about singing... jom karaoke......
remy percaya, ramai yg minat pi karaoke kan....
termasuk lah remy yg suara angsa tersepit nie..... tapi peduli ape kan.... bukan org dengar pun....he3
Tempat yg remy jumpa setakat ini yg paling ohsem adalah kat superstar karaoke di alamanda nie.....
ohsemmm sesangat......ade beberapa sebab remy suka kat tempat nie.....
pertamanya... service dia very the tip top.....
welcome greeting and staff begitu friendly.....
keduanya .... environment tempat nie sesuai sangat untuk semua peringkat umur...... yg penting bebas dari asap rokok..... it mean.... tak boleh nak merokok kat dlm tu.... so smell setiap bilik adalah nyaman dan selesa.....
ketiga.... kebersihan tempat ini amat terjaga....siap dapat kategori A kawasan terbersih....
keempat.... pilihan lagu amat byk dan senang di cari.... pakai touch skrin jer.....tv screen pun besar dan yg kelima
makanan kat sini kira ohsem jugak.....
boleh tahan....

lagi satu kalau kat sini, kalau kita ambik snack room yg rm 40 hinggit  sejam tu.... anda akan dpt 1 jag minuman, popcorn, chip , fries dan juga sebakul hot savoury..... kalau remy , remy selalu ambik sotong celup tepung...... sedap dan rangup....
manakala kalau ambik dua jam iaitu rm63 hinggit..... anda akan dapat satu jam lagi percuma.....
so berbaloi kan....!
nyanyilah korang sampai korang muntah.......he3
tapi kalau bilik sahaya... bayaran yg dikenakan adalah rm 18 sejam.

Dengan keadaan bilik yg selesa dan terjaga akan membuatkan anda feel like a home kat sini.......apalagi ! jom kita tgk menu ape yg ada... aritu remy and pren  try nasi goreng tomyam , chicken chop rice dan juga pasta.
boleh tahan ler rege dan juga rasa nya.......
so apa lagi.... jom pi karaoke kat superstar di alamanda ini......
kalau pun anda tak mampu nyanyi dgn sebaiknya dan bergelar superstar.... anda tetap berjaya dan mampu menjadi seorg superstart  tau !!

24 comments:

Aien Alien said...

sambil karaoke sambil nyum nyum nyummm...sangat ohsemmmmm la..hihi

YNA HERMOSA said...

mmg best giler kan tmtp ni?

yna pun salu gak pergi.. sound system dia mmg sgt2 puas ati..

bila dh nyanyi rasa mcm kalah artis2, hahaha

Zarul said...

jom karok

maszull said...

assalamualaikum remy...karok ye bestnya..

remyhazza said...

aien....
he3.... pastu tibai air ais satu jag...kena 3 lagu terus pancit! he3

remyhazza said...

yna....
betul tu.... sound dia the best !!!
suara tak sedap pun leh jadi sedap....he3

remyhazza said...

abg zarul....
jom karok kat superstar.....biler tu ?

remyhazza said...

mama....
wassalam.....
sekali sekala best jugak mama...dapat release tension sikit....

eyryn said...

hehe.. jaoh sangat nak gi karaoke :)

misz_eyza said...

hihi rajin remy karok ekk...eyza baru 3 kali penah pegi...

sis92 said...

amboi g karok tak ajak
dah lama tk mengkarok di khalayak ramai haha

remyhazza said...

EYRYN....
karok kat rumah jer.......
tak payah bayar.....he3

remyhazza said...

misz-eyza....
remy selalu teman kenkawan jer.... adelah seminggu sekali.....
remy suara angsa,,,,
nyanyi lagu happy birthday pun tak sampai...he3

remyhazza said...

sis....
nanti kita pi ramai2...
sis buat gathering utk followers sis92....remy follow jer....

diana said...

dah berlalu dah zaman karok2 ni.bagi akak la...heheh..tak tau la kot2 nanti maisara dah besar dia ajak pi ke..nak jugak pi..muahahahah

Ayie Abas said...

remy...karaoke best kalau ada lagu slow rock 80an baru sedap menyanyi... :D

LidiaSuraya said...

Nampak tmpt cam
Menarik.. Tp hingga kini masih x mmpu nk sumbangkn suara yg sumbangsih ini.. Hshaha

Kancil 8349 said...

wah...bestnya menyanyi...sejak berada di Tawau...kancil sudah lama ndak menyanyi

remyhazza said...

kak diana....
kerok sekarang dah tak macam dulu.....
sekrg lebih kepada family room....

remyhazza said...

ayie....
feberet remy skrg lagu2 80an jer....
tak pernah tinggal... cinta pantai merdeka tu.....

remyhazza said...

lidia....
kena try jugak....
remy pun memula dulu.... pegang mic pun terketar.... skrg camtu jugak... cuma angsa dah hilang sikit2....he3

remyhazza said...

kancil.....
senang aja.... belu satu set karaoke.... nanti buat dirumah sahaja...tapi awas.... jgn kuat2.... nanti jiran2 marah...he3

Cikgu Ma said...

tudia...karok...mesti sumbang,,,hehe

remyhazza said...

cikgu ma....
bukan takat sumbang jer.... nie dah masuk stok kembang tengkok sekali....

 

Template blog ilham dari alif ismail