Monday, April 22, 2013

Mytryoshka Doll Series By Swatch !!!

Hai kenkawan…..salam buat semua….. remy busy sesangat hari nie....... tak sempat bw lagi....ampunkan remy.........jom layan entry nie dulu.......
Cer teka…… benda apa nie……. ?.... 

Ini lah matryoshka doll…… comel tak?????? 
Ini adalah koleksi terbaru yg diberi nama Doll series by Swatch….. 

Remy memang suka sangat mytryoshka doll nie…setiap kali lalu jer depan kedai swatch terus mata remy terpandang…… so better beli sebab comelkan…… disamping tu…. Dlm doll nie ada 4 lagi adik dia yg comel…….. dan tiga daripada nya ada seutas jam tangan yg berlainan saiz…….. 
Kreatif kan……. Jam tersebut direka coraknya sama dgn design pada doll terbabit……so dtg dalam tiga saiz……..memang menarik….remy for sure akan guna yg kaler biru……..my laling kaler orange tu dan yg paling kechik semestinya standby utk remy junior nanti…… he3….. boleh? 
Disamping itu….swatch ada kasi free limited edition tote bag …so kira untung ler…sebab tote bag tu pun Nampak cantik……..warna light blue yg boleh dilipat menjadi kecil………. 
So ….. jom dapatkan doll series dari swatch nie…….pastu leh buat hiasan patung comel tu…….. Sampai jumpa lagi semua…….

p/s:- bsk full day kena pi outside catering.....hu3.... camner nak bw nie....

53 comments:

Nastyna said...

Menarik!!! kreatif sunggoh dorang ni.

Unknown said...

nastyna....
kat sana mesti byk patung nie kan.....
sure comel2.....

Unknown said...

ala Remmy x nampak gambar pula ni..nilah line tak ok..dapat baca ayat2 tu ja.
Apapun nantik saya klik lagi blog Remmy..

Unknown said...

nah baru nampak, comel2 belaka..nampak muslimah..ala remmy bagilah kitorang kat Sabah..hehehe

Unknown said...

first nampk benda ni, kt creta irisII, sekali nmpk kt cni pulak..wahh ! so cute :)

sweetsour93 said...

wah, swatch pun ade keluarkan ini? suke. cantik :D

Unknown said...

Bro etuza....
Ala...tk nmpk ye.... nie mesti blog remy dh berat kan
..Hu3

Unknown said...

Bro etuza...
Akhirnya..... comelkan.... syg sangat sebab cute....

Unknown said...

Miey...
Cute kan....swatch sesekali kreatif keluar kn jam

Unknown said...

Ekatikah...
Yup... mcm tk percaya kan?... tu yg remy terpikat

maszull said...

assalamualaikum remy...semuanya cantik la...;)

Unknown said...

mama...
wassalam mama....cantik ala ala muslimah gitu.....

Hana said...

comel.. ini bukan nak tengok jam sangat..nak buat hiasan je ni.

Haziq Life said...

Mesti mahal ini...hehehehe

Unknown said...

Hana.... jam tu jam tangan... dia lilit kt patung tu....bukak dan boleh guna

Unknown said...

Bro hanif...
Boleh tahan rege dia.... kena fikir jugak dua tiga kali. .. Hu3

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comel mcm pkai tdung kan.. berapa rm tu

Unknown said...

halamak..... seriously comel.. nak gak.. bagi 1. :p

ZULHILMI TEMPOYAK said...

ni free ek..??

Anisa Anuar said...

comel2...nak satu boleh? plg kecik pun xpe...kekekeke~~

Cho Zila said...

cantik gak yerk.. cam nak beli ler untuk 2A ... Insyaallah...

Unknown said...

Dysha....
Ala Ala muslimah kan..... rege boleh tahan. ... melebihi sebelah tangan. ...

Unknown said...

Nadiah.... he3. .. adik beradik mana boleh berpisah.....

Unknown said...

Zulhelmy....
Beli jam dpt doll rasanya....tak pun... beli doll dpt jam....he3

Unknown said...

Anisa...
Sanggupkah pisahkan mereka adik beradik. .. Hu3

Unknown said...

Cho zila...
Ok jugak.... dpt 3 jAm... satu utk hubby... 2 utk 2A... akak dapt 5 anak patung tu... he3

inche hlovate said...

waa unik la

Fiza Rahman said...

Cute nya. Mahal tak remy?

Anonymous said...

salam remy...

alaaaa..bestnya..sy suka kumpul jam..rm berapa semua tu...nak sgt2...nak pegi cari la camni...hehehe

Adriannasyaz said...

Comelnya..salam kenal remy hazza..sya baru bberblog.sya folo blog ni..jika sudi singgah la blog saya :)

Condoriano said...

Oh, in toys story they have this kind of toys too.

Unknown said...

inche....
comel kan......

Sukma said...

kiut...berapa harganya...?

Cik Puan said...

alololololo...comei nye...tak sangka,ramy suke bende2 mcm tu :)

#remy junior ek...piwittttttttttttttt :p

Cik Puan said...

alololololo...comei nye...tak sangka,ramy suke bende2 mcm tu :)

#remy junior ek...piwittttttttttttttt :p

hazwan hairy said...

wahh serius cool gila jam ni...elok2..

Unknown said...

Inche....
Memang unik...tu yg remy berkenan. ...

Unknown said...

Fiza....
Fikir jugakla sebelum beli.... tapi bernilai jugak sebab ada 3 jam tangan

Nina Mads said...

semua comellllll

Unknown said...

ari tu dah masuk entry ni, tp ade keje trus kuar.. singgah balik ari ni, tak puas nengok patung comeh tu^^.. urm.. ape kate kalauuu, remy amik jam tuuu, patung tu plak kasi adiah kt Nurul? okey? okey? hehe..

Unknown said...

amanina....
comel kan..... he3....

Unknown said...

hidayah.....
he3... kalau terbalik lagi ok.....he3.....remy beli sebab patung tu jer...... jam dh ada byk......he3

||aLeaSaRa|| said...

wah comelllll ni buat doodle lawa ni he3......swatch mmg byk idea kreatif ^^

adik lelaki akk study kt moscow dulu,byk beli patung ni he3...yg best tu mak susun kt rak tv buat perhiasan.atok lak ajar bdk mengaji.tup2 mak tgk satu..satu...hlg he3...

Unknown said...

sis alea sara....he3.... atok kipnap ler tu....... tapi memang comel doll nie.....

Dayang Deno said...

olo comelnya!!!! :)

AyueJean said...

Sweet gila mende alah tu...................!!!!
Rasa nak picit2..

TiranaAduka said...

cumel..menarik..

Unknown said...

deno...comel kan???

Unknown said...

aj.... he3... nanti balik rumah remy tolong picit kan.....

Unknown said...

bro tirana...
sebab cumel tu yg buat remy terbeli tu.....

Akupenghibur.com said...

comelnya... beli kat mane ?? macm cerita raise or guardians punyelah..comel!!

Unknown said...

ap....
remy beli kat swatch...doll series..... ada 5 anak patung dgn 3 jam tangan didalamnya......
rise of the guardian tu lagi comel....

Nadia Johari said...

suke yg pink..hehe...nad suke biru

 

Template blog ilham dari alif ismail