Monday, December 26, 2011

2 BUDAK GEMUK PI MKN AYAM LAGI !!!

Sape 2 budak gemuk tu......he3....
sapa lagi kalau bukan teman ngan sepupu teman yg kuat mkn nie.....
kalu dua budak gemuk nie bertemu..... mana lagi pot yg paling best....
dah tentu ler lepak kat ayam penyek@9Avenue.... area giant nilai tu.....
Memang best mkn ayam penyek kali nie... disebabkan udara yg bertiup kencang memang menyejukkan..... kira kena ler ngan kepedasan sambal ayam penyek tu.....

menu tetap cam biasa..... ayam penyek dada ( he3.... nie special request ),bakso penyek ngan masak lemak pucuk ubi.....
best hirup kali nie..... sebab kuahnyer pekat.....
kena pulak ngan nasi panas.....pergh!!!
minum pulak..... mango lover's.....dh ler sejuk ngan angin yg kencang tu.... minum lagi ais blended....mau tak terkencit lepas tu.....he3
tapi mungkin pas nie nk try kat tempat lain pulak... sebabnya dah dapat perkhabaran ade lagi satu restaurant ayam penyek yg berhampiran dgn ayam penyek AP nie....
restaurant tak glamer..... tapi depa ckp rasa lagi best dan jauh lebih murah..... tu yg teman tak sabar nak try..... lagi satu depa ckp ada sate indonesia jual kat situ..... dulu teman pernah ler rasa sate indonesia nie..... kuah die pekat sangat.....emmmmm
nanti kami pi usha2 kat tempat tu dulu okey !
yg penting thanks to budak gemuk.....
blanja kezen nie ha......
thanks so much !!!!!

17 comments:

GincoMerahJambu said...

ayam penyek!
lapar lapar lapar

El Yana said...

kita suka ayam..huhu..nanak gak!

Aien Not Alien said...

ayam penyek...sodap!

ayamm gelek motokar ada tak bang remy? hehehe... gurau je.. ^_^"

Eera Shera said...

dekat ngan giant..kat mana ek...haha lama dah x merayap sana..nmpk sedap je boleh ajak family pi ni ;)

remyhazza said...

betul2 depan giant nilai.....
skrg kat situ semua dah ade....
sushi king , chic rice shop... , burger king , kfc , white coffee , thaiQ steamboat , ayam kampung , noodle station dan yg terlatest....
tutti fruitti !!!!

remyhazza said...

aien....
nanti kita jumpa ayam yg kena gelek... kita masakkan utk awak....
he3....
yg yg berepa leper ???

DianaAzis said...

uish..sedapnya remmy..nak mintak sikit tengok dah clear terus..hehe..memang sedap la ayam penyek tu..nanti belanja kite plak yea :P

EmpayarUtama said...

Selalunya kalau ayam penyek ni ada satu lagi makanan kan? Nama dia 'pecal lele' (Nasi kosong + ikan keli goreng (keli tu la digelar 'lele') + sambal + ulaman + aku tukang makan hahahahahah)

ShahzCudin said...

herh!lma xmkn ayam penyek..nt citer ayam penyek yg murah n sedap tu eh...

Cik Nurul said...

wah, sedap2! bak sikit.. huhu

remyhazza said...

betul tu empayar..... tambahan yg terakhir tu teman suka sangat.....
ikan keli dipanggil lele...
kalau meat ball tu dipangkil bakso...
pecal dan gado2 kat sini pun best jugak !

remyhazza said...

diana ngan cik nurul...
biler2 pun boleh !!!!! ckp jer...he3

shah....
nanti dh pi kedai tu...kita publish kat sini....
nak try jugak.... kut2 lagi best....
kekadang kedai biasa jer....tapi mknan sedap...

TiraPengemis said...

i lub mango t0ooo....

AYIE ABAS said...

masak lemak pucuk ubi yang ayie tak tahan tu...hheh3

ieda said...

sedapnya .. kite x pernah makan layie .. ermm budak temuk2 x der pic ker :))

baguznet said...

jauh betul kome merayau nak carik makan ye... tapi baguz jugak tu... :D

remyhazza said...

ayie... taste kita sama ler....

ieda....budak temuk tak leh kuar selalu... nanti org jemu...he3

baGUZNET... selera nk yg sedap jer....camner nk hilangkan ? ade tip tak ?

 

Template blog ilham dari alif ismail