Wednesday, December 14, 2011

KOREAN AIR SAMPLING.........YUMMY KE ?

Selamat datang K-pop ! iyeker ????
choi aje..... nie bukan k-pop, tapi k-poh ade ler !he3........
sebenarnya smlm we all buat sampling untuk Korean Air....
so mesti ler jumpa ngan org korea kan......
dtg lah korean air punya culinary chef ngan beberapa org lagi yg mengiringi.....
mula2 ok jer... lama lama jadi k-poh.....
byk pulak menu yg dia tak puas hati.....
katanya tak follow ngan guideline yg diberi.....
nasib baik menu tu dtg dari dieorg sendiri.....
kalau tak jenuh jugak teman nk jawab kalau teman sendiri yg propose kan menu tu .....
rupa2 nya info tk sampai.Guideline kiteorg tk terima....... so kena ler redo apa yg patut....berpandukan apa yg customer nak.....
boleh tahan ler k-poh.....nyer
so enjoy the pic during the sampling.....
teman tak larat nak tulis panjang2..... ngantuk....
penat nak prepared ngan handle presentation tu......dah ler nak prepare ari isnin sampai kul 9 mlm..... 
mlm tadi pun sampai kul 8:30 mlm jugak......
sampling dari kul 8:30 sampai kul 8 mlm......
teman extra 1/2 jam ler.... nak kemas apa yg patut...
tak boleh lama2...kecut perut duk dlm bilik tu sorang2 nanti......
menu tak byk yg yummy pada teman sebab menu korean nie more to breakfast... sebab flight schedule cam tu.....
so nampak telur jer la yg lebih ngan porridge... apa apa pun.....
boleh ler..... kalau kena ngan gaya.....
buat nye perut kebulur...... habis jugak telur tu.....
tapi yg best lepas habis sampling , die kasi calender 2012 kat semua yg ade..... teman ambik yg kechik utk letak kat atas meja opis.....
yg besar gajah tu..... tak mau lah !!! old school sangat...he3
tertiba jer teman rasa nak mkn sushi.....!
eh kena tunggu bsk ler.......oh sushi !!!


6 comments:

diana said...

mungkin dia tengok masa perut dia kenyang kot..
kalau tengok time perut lapar cam saya ni kompem dia terima ..
eekkekek

aduhai..
semuanya menyelerakan la..:)

Fabulous Me said...

waduh! omelette, porridge and sausage tuh boleh pengsan!

byk crita plak kpoh tu.

Cikgu Jaja™ said...

waaa syoknyer..nak gak..

~Nana BamBam~ said...

bubur udang..nyum2.. :)

remyhazza said...

ambik ler cikgu jaja.....
download jer....he3

baguznet said...

Dah makan sushi blm? :D

 

Template blog ilham dari alif ismail