Saturday, December 31, 2011

SELAMAT TINGGAL MEMORI..... SELAMAT DATANG PENCARIAN...

Antara memori dan kenangan....
berlalu sudah sebuah perjalanan... meninggalkan tahun 2011 yang penuh suka dan duka.....
selamat tinggal 2011....
Segalanya hanya tinggal memori , secebis kenangan dan sebuah pengalaman.....
begitu pantas masa berlalu...pejam celik pejam celik....
kita dh sampai kepenghujung tahun 2011....
bagaimana dgn kenkawan semua ??? dah tertunai hajat dihati....
dah sempurna kehidupan kita dimuka bumi ini.....
sesungguhnya hidup kita penuh onak dan liku....
merempuh ranjau di sepanjang perjalanan......dalam mencari sebuah kehidupan abadi....
terkadang kita tersungkur , lantas kita bangkit mencari kekuatan.....
terkadang tersilap langkah , kita betulkan haluan....
begitulah lumrah kehidupan...tidak terlepas dari dugaan dan juga godaan.....
meskipun mengutip secebis pengalaman.....
antara tercalitnya 
suka dan duka ,
tangis dan tawa ,
kegagalan dan kejayaan ,
semuanya menagih sebuah pengorbanan.....

Selamat tinggal Memori....Selamat datang pencarian..
Pencarian sebuah perjalanan.mencari erti kehidupan....
usah diulang kesilapan silam...
usah ditambah bara yg tersimpan....
bukalah segala pintu kebahagiaan dan juga kecemerlangan..
selamat datang 2012

deal all pren dan juga pembaca blog remyhazza....
selamat tahun baru 2012 dari saya...
jadikan permulaan tahun baru langkah yang terbaik utk anda semua....
kalau yg berazam tu..... tanamkan target dan matlamat anda...
moga segalanya dipermudahkkan.....amin...
sesungguhnya... alam maya ini terlalu luas utk kita teroka....
salam tahun baru dari saya
remyhazza...




15 comments:

baguznet said...

Semoga bermula esok, akan membawa lbh byk kebaikan dlm kehidupan berbanding tahun ini

Aien Not Alien said...

Selamat Tahun Baru Remyhazza ikhlas dari Aien Not Alien ^_^"

remyhazza said...

selamat tahun baru baguznet ngan aien......

~Nana BamBam~ said...

Semoga tahun baru 2012 membawa azam yang akan digapai :)

Selamat tahun baru remyhazza :)

remyhazza said...

selamat tahun baru nana....

diana said...

baca entry ni sambil dengar lagu ..

"ku jejak jalan yang berliku..
membara jiwa ku memburu impian..
ku renang lautan gelora biar pun tersadai....."

ekekek

selamat tahun baru..

remyhazza said...

selamat tahun baru diana....

EmpayarUtama said...

Selamat juga; mungkin 2012 makin kurang berblogging...

remyhazza said...

entah ler empayar....
bergantung ngan keaadaan.....
target 500 followers pun tak dapat.... he3

Stacy Hanza said...

may 2012 be the best year for you. have a nice day. :) follow u bdw xo

Eera Shera said...

slmt thn baru..smoga tercapai apa yg dihajatkan ;)

ShahzCudin said...

selamat thun baru..
semoga thun depn kehidupan bertambah best..

AYIE ABAS said...

tahun mendatang suatu pencarian...mencari sesuatu yang lebih baik...utk diri,keluarga,masyarakat dan semuanya...^__^

selamat tahun baru remy...^__^

remyhazza said...

selamat tahun baru ayie, shahzcudin, Eera , stacy hanza....
all the best lah !!!!

::cik asha:: said...

selamat tahun baru 2012..semoga tahun ni lebih baek dari tahun sebelom nye..;)

 

Template blog ilham dari alif ismail