Monday, December 12, 2011

CHRISTMAS DECO DAH MACAM FAIRYLAND DAH !

Sambil2 jln2 shopping semalam.....teman sempat lah tgk deco utk chrismas celebration kat subang parade ngan Empire shopping gallery tu....
pergh !!!! dah mcm fairy land ......
lebih2 kat empire tu.....so let's kita tgk kat subang parade dulu.....
sempat jugak lah teman tgk show dancer for christmas....
just for fun......
jgn kata teman tabsub ngan christmas pulak.....
kan teman ckp teman suka pada benda2 yg cantik dan art nie.....
lps dah boring kat subang parade nie baru teman ke Empire shopping gallery.....
siang nampak cam biasa jer..... tapi bler malam...baru bercahaya.....
layan ler music kejab kat situ..... sambil2 usha2 barang kat dlm tu....
Empire shopping gallery nie target market utk kelas atasan jer.....
kebanyakan shop barangan branded....
tak macam subang parade yg lebih sederhana atau kurang budget cam teman nie!..... he3

lepas dh shopping nie baru kita pi mkn......
he3...kat mana?...tunggu bsk tghri ler....

8 comments:

Fabulous Me said...

Cantiknye! Swonok cuci mate

Aien Not Alien said...

kemeriahan terasa.... ^_^"

far_east said...

dah gaya macam dok negara krismas lak hihi....

diana said...

lawanya depa hias...

My Life's Journey said...

Bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..kalau dapat pegi kan best huhu

remyhazza said...

tu ler.....
nanti kita pi survey kat tempat lain pulak.....
rasa nye kat midvalley ngan KLCC lagi ngancem!

Sue-Rya AQ said...

hai..salam perkenalan..singgah di petang hari...

EmpayarUtama said...

Uhhhh bawak budak-budak best ni

 

Template blog ilham dari alif ismail