Tuesday, December 13, 2011

ANTU LAKSA RETURN........... NGANCEM !

Hah !!! antu dah kembali ker....????
isk takan korang tak tau lagi.....teman nie asyik2 menu laksa.....
mana yg ade perkataan laksa tu..... takyah sebut !!!
pergh! meleleh air liur...... he3
so jom kite lepak kat Uncle Lim's Cafe....
selalu teman lepak kat Ikano power centre tu....tapi kali nie teman try kat Subang parade pulak....
rasanya sama jugak ! ngancem habis.....
sampai licin mangkuk laksa tu teman kerjakan..... buruk kan ???
tu lah kalau dah menu peberet....
letak menu lain pun laksa tetap dihati......
ok lah laksa kat uncle lim's kat subang parade nie.....
puas hati.....
kena pulak ngan cendol special Uncle lim's...
dah kena sangat ler tu......
suasana kat dlm cafe nie pun ok ler.....
sejuk mata memandang.... tak cozy sangat ! just nice cam suasana warung....
 HUH !!!! ade bran ???

11 comments:

Kancil 8349 said...

sedapnya...tengok pun dah berliur

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

sedapnye :)

NURULHANIF said...

sedapnya laksa..:)

remyhazza said...

he3.... antu laksa return.....

far_east said...

adehh rasa dah komen kat blog remy tapi awat tak display pun komen tue ekkk...sob sob sedihnyer...

Aien Not Alien said...

sedapnya la...saya pun suka laksa juga..


laksa penang, laksa johor, laksa nyonya, kari laksa....ishhh...nak kena pekena laksa ni...

LyNdA Aziz said...

laksa dekat the curve pown sedap jugak . try kat sana pulak taw pas nie . huhuhu

Fabulous Me said...

Waduh! Best gile. Teman pon gile laksa. Tp laksa asam. Kecur ayaq liuq da nih.. Sll gak p uncle lim. Blasah bubur nasi die.. Oder plak otak2 tuh. Panas2 pergh. Nnti nak try laksa plak le. :)

remyhazza said...

huh fabolous , aien...
taste kite semua sama ler.....he3

~Nana BamBam~ said...

pengsan tengok gambar2 die..sedap nyer

EmpayarUtama said...

melelehleleh air liur ni...

 

Template blog ilham dari alif ismail