Wednesday, December 7, 2011

NASI PELANGI JADI SANTAPAN

Nasi pelangi yg comel.....
nak makan pun sayang.... he3
Aritu teman pi mkn kenduri kat rumah kawan sekerja teman kat section lama sebelum teman bertukar ke dept baru nie........
anak lelaki sulong En Zukifli Amir....
Walaupun dgn kepenatan yg masih terasa lepas baru balik bercuti...
teman gagahkan diri juga utk menghadirkan diri demi memenuhi jemputan En Zul.....
Majlis telah diadakan di dewan KompleksTabung haji di kelana jaya.
pergh !!! budget besar nie.....
Majlis simple jer tapi meriah dgn kehadiran rakan taulan..... mungkin majlis terima menantu. takde ler pelamin utk bersanding tetapi pelamin utk majlis makan beradap yg cantik berwarna putih dan bunga berwarna warni...
Menu pun simple tapi menyelerakan... antaranya nasi hujan panas tu , nasi putih , ayam masak merah , dalcha sayur , pajeri nenas dan deepfried fish sweet n sour.( yg nie sedap diratah ! he3 ). Buah buahan , sirap limau special dan dessert yg cool... cendol !
 So Selamat pengantin baru kepada Farizal dan isteri....
semoga jodoh kalian berpanjangan....amin
nampak sangat korang hepi giler on that day !
wedding gift dari teman utk kalian berdua special from
langkawi paradise gift shop.....

4 comments:

LyNdA Aziz said...

nasi tu yang paling menyelerakan ! heeeeeeheeee !

Nadiah Jahari said...

laparrrr Hahaha.

EmpayarUtama said...

Selamat pengantin baru buat kawan tu; dan buat kawan-kawan len sempena cuti sekolah ni hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sama Cantik..sama padan pengantin tu..Selamat pengantin Baru..^^

 

Template blog ilham dari alif ismail