Thursday, December 15, 2011

DETIK MENCARI ERTI KAWAN SEBENARNYA.....

Detik detik terakhir telah hampir tiba........
begitu juga dengan segmen Jom follow blog remyhazza....
"SPECIAL GIFT FOR A SPECIAL PERSON"

dengan rasminya ditutup.......tapi kalau ade sapa nk buat entry tu... teman tak kisah........cuma tak dapat ler nk masuk dlm senarai
blog yg bertuah.....

telah terbukti antara ribuan pembaca yg singgah masih ada yg sudi meninggalkan jejak... komen2 dan juga sertai segmen....
sebenarnya nk join segmen bukan semudah yg disangka....
utk apa kita join segmen tu ?????
kerana pemilik blog itu kwn kita ? atau kerana blog itu sendiri?
tepuk dada tanya lah hati masing2....
bukan mudah nak ajak org join segmen....apatah lagi kalau iyanya secara ikhlas....dan dari situlah baru kita tahu apa itu  erti kawan sebenarnya.....
teman lebih suka anggap followers teman sebagai kawan atau  pren....
kepada teman2 yg dah buat special entry utk teman..... teman hargai sesangat...... bukan senang kita nk buat kalau hati tak ikhlas kan.....
tapi apa yg teman lihat...... sokongan "PREN TOGETHER GETHER" korang semua kuat sangat.....
ade yg terlampau tinggi harapan dan kenyataan yg dibuat....sedangkan teman cuma insan kerdil yg hanya tau menulis...bergambar.... dh kacau shoutmix org lain.....
blog teman tak seberapa...
cuma sebuah rintitan perjalanan...
berkongsi kisah suka dan duka.....
tapi teman ingat pesanan salah sorang kwn teman....
"tulislah apa yg kamu rasa.....
luahkan apa yg tersirat.....
sesungguhnya yg tersurat itu nanti akan membahagiakan....."
kepada kwn yg sudi buat entry tu.....
terima kasih byk2.....
tak terucap oleh kata kata...... sebabnye teman yg paling bertuah kerana dapat besama korang....
so nantikan keputusan siapakah yg bertuah antara kalian.....
teman akan umumkan nanti dlm satu entry khas nanti.....
hajat dihati...rasanyer semua nk teman hadiahkan tapi apakan daya....hanya lima jer yg teman mampu.....
tapi takpe.... tunggu next segmen sempena 1 year anniversary bln depan pulak..... teman ingat nk buat special segmen lagi.....
just for fun.......nanti korang support lagi tau.......
kita cari lagi 5 followers yg bertuah....... insyaAllah !

9 comments:

Eera Shera said...

bukan senang nak suruh org join segmen kan..lain la kalo kita ni retis haha ;)

nadieya said...

betul tu..bukan senang nak suruh org join segmen..tp good luck always.have a nice day :)

remyhazza said...

thanks eere ngan nadeya....
betul tu.....
sapalah kita kalau nk dibandingkan ngan bloggers tegar.....
teman pun tak anggap teman nie bloggers.....
sebab teman cuma buat biler free jer.....
time keje kalau busy.....
haram tak bukak langsung....he3

Aien Not Alien said...

retis tak retis...



remyhazza tetap dihati....hehehe.. rerajin singgah selalu yang kita suka, mengukuhkan hubungan sesama kita walau hanya di alam siber...


*ini tambahan...cuba baca dekat kotak jerit...atas sekali "important notice"...shoutmix akan dtg dah tak free...mari bertukar guna cbox....hehe..

remyhazza said...

thanks aien....
lepas nie kena cbox le pulak.....
nak try tukar mlm karang.....

YNA HERMOSA said...

x sempat nak join :(

afzalsukasuki said...

amboi bro sedeyhnye ayat :) kita kawan2 kan? :) terus maju jaya bro hingga jadi blogger yang dihormati :)

remyhazza said...

takpe yna ngan afzal..... tunggu bln depan tau.... segmen senang jer.....

EmpayarUtama said...

Tertinggal bas nih... tapi aku suka kucing tu :)

 

Template blog ilham dari alif ismail