Wednesday, December 28, 2011

JL MEAL SAMPLING......HAIIIIIKKKKK!!

Salam utk semua pembaca......
semalam telah berlangsung meal presentation utk Japanese Airlines....
so kalau dah japanese .... mesti ler meal pun ade unsur2 japanese kan.....

ok ler..... walaupun byk menu more to breakfast....
tapi tetap meriah......

karenah pun  tak byk songeh....
rasa nyer semua sedia maklum how japanese people bekerja kan....
straight and detail.....
tapi cam teman ckp tadi......tak menyusahkan....
just follow their guideline , prepared and present what their want....
so your work become easily.....he3
so jom kite enjoy the pic during the sampling day....
rasenyer...... tetap yummy yummy.....

tapi sad sikit sebab takde sushi.......takpe... arinie ade board meeting....
tetap ade menu sushi..... our Dato' peberet !

29 comments:

4kopisusu Online said...

enak banget tuh kayaknya makanannya

banyak macemnya lagi

remyhazza said...

4kopisusu...
itu baru semalam... cuba tgk entry2 yg dahulu..... lagi ngacem!

Eera Shera said...

wah...sugoi!!

siyes cantik la cara hiasan..

ape yg dlm mangkuk, yg cm bunga2 tu?

remyhazza said...

eera.....
yg dlm mangkuk tu yoghurt...
perisa strawberry , blueberry dan juga mango....

EmpayarUtama said...

Uiiiii kalo part susun makanan ni memang kalah le aku; part makan pun kalah gak rasenya hahahah

remyhazza said...

empayar.....
mkn sekadar kenyang dah ler....
nanti maju kedepan...

AYIE ABAS said...

makanan cantik macam tu nak makan pun terasa sayang...haha3 :P

diana said...

buahhhh!!!!
tembikai nampak sedap..:p

baguznet said...

makan lagi?! tapi nampak menarik la... apa komen derang?

remyhazza said...

diebaguznet...
jepun nie tak byk karenah pun... ok jer... cuma time deal pricing jer susah sikit...
nak kena follow budget... tak boleh nego....

Aien Not Alien said...

baru berkesempatan berkunjung...hmmm...kelihatan sedap makanan tu...sayang nak makan...cantik..hihi..


dah selamat dapat hadiah...cantik! terima kasih ya...hihihi...bertuah je rasa... ^_^"

baguznet said...

kalo kena ikut bajet, x blh nego, makna kita la kena adjust preparation ikut bajet

❁ نور يوسمهانياي ❁ said...

krokkk krekkkk (perut bunyi ) lapaaaa ><

♥AienNajwa♥ said...

wah..nampak mcm sodap jerk ! ~ =)

remyhazza said...

aien... harap puas hati ngan hadiah tu tau....

baguznet...
betul tu... sometimes.... ada airlines nie budget ciput tapi nk makan mewah.....tapi ade jugak yg tak kisah.....

Shera Ayob said...

oh yogurt..nmpk sedap..

bro..selain fibox, chatbox ape lg yg ade dan bagos? kena tukar kot dah ade yg ckp kena byr

BisMi Aishah said...

terus berbunyi perut nie taw ;)

remyhazza said...

eera....
so far fibox the best....
tak payah nk sroll byk2...
link ngan fb.
made in malaysia....depa kata ler....
cuma masih tak beberapa nk stabil lagi...kekadang dtg mengong!

cinnamon.com said...

byk makanan jepun,dah pernah juga rasa makanan yepun ni..tak kena dgn tekak..abang ada kat jepun skrg ni,

remyhazza said...

wah.... lepas nie kena ler bljr msk jepun... sebab abg dh hari2 mkn....
mesti dh blik nanti....dh jadi lidah jepun....
tapi betul tu...
tak semua mknn jepun yg boleh masuk tekak kita....

IMANSHAH said...

bewarna warni gitew

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

sedapnyeeee :D

DianaAzis said...

Menu dah la sedap, cara susun pun cantik..mesti tambah-tambah selera kan remmy..bungkus, nak bawa balik :P

remyhazza said...

diana... cam biasa...
can tapau ma.....

saiazuan ngan iman shah....
kalau korang nak tapau pun boleh gak... download jer... he3

Aien Not Alien said...

memang puas hati...mak cakap cantik.... :)

Nazri Razra said...

Sedapnyerrrrr. Nape tak ajak abe sekali?

Fabulous Me said...

Membuka selere sungguh

remyhazza said...

abe nazri.... bsk dtg lagi.... menu special.... he3

fabulous me....
he3.... no comment...sedap kan ???

Kancil 8349 said...

sedapnya tengok makanan tu...

 

Template blog ilham dari alif ismail