Sunday, December 18, 2011

NAJWA LATIF DAH KAHWIN ??????

Najwa latif ker tu ?????? giler ape statement aku nie...... 
he3.....tapi itu yg jadi pertanyaan semua hadirin yg hadir......
rupa- rupanya pasangan mempelai tu iras2 mcm muka najwa......
itu lah yg kwn2 teman ckp biler menghadiri majlis perkahwinan salah seorg kakitangan kiteorg kat batu gajah minggu lepas.....
teman tak dpt nk hadir sebab pi kuala selangor atas urusan keluargakan... lagipun jauh sangat dari Klia nie.....
baik teman blk kampung terus...... satu jam jer lagi sampai ler taiping.... he3....
tahniah buat Raffi dan pasangan nyer.....so sweet !!!!
teman copek pic korang dari FB......
To share how great your photo wedding kat kellie castle tu.....
teman dh agak wedding korang best sbb dari invitation card pun dah comel sangat....
jom kita tgk pic raffi and najwa ops !!!! azreen.....jgn marah ye raffi....
Semoga perkahwinan korang dirahmati dan kekal berpanjangan ke anak cucu .......amin.....
agaknya inilah cinta muka buku raffi dan azreen....
waiting for my wedding gift tau !!!!
credit to www.cintalensa.com
pic korang mantap.......

13 comments:

Aien Not Alien said...

memang iras2 najwa latiff laaa...

cantik2 gambar wedding dorang.. :)

DianaAzis said...

Wah cantiknya..pandai photographer dia..

~Nana BamBam~ said...

gambar yang diambil sangat menarik..teringin nak jadi photographer berbayar,..hhuhuhuhuhuhuhu

Fabulous Me said...

MANTHOP gmbr2 die

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

cantiknye pic2 sume...

nasha sanza said...

memang sama..terkejut tengok tadi..

AYIE ABAS said...

cantik pic pengantin ni...nampak mcm klasik jer kalernya.

Cik Nurul said...

memang iras lah! cantik wedding gaun die...

Khairil said...

pelanduk dua serupa tapi tak sama...

remyhazza said...

tu ler..... kita nyesal sesangat sebab tk sempat nk pi aritu.....

ShahzCudin said...

haah..haha..mmmg ade rupe..

Eera Shera said...

a ah ade iras sikit2 la..comel je dua2..mcm grand je wedding dorg.smoga bahagia smpi ke jannah ;)

EmpayarUtama said...

Selamat pengantin baru... bukan Najwa ke? Kalau Najwa pun ok :)

 

Template blog ilham dari alif ismail