Friday, December 23, 2011

APO datang melawat !!!!......

Dear all , sorry lama tk update..... busy sesangat!
tak sempat nk publish apa apa entry.....
kekangan masa yg terhad.... asyik byk yg pending... mana nak cover section lagi coz boss pi bercuti kat istanbul....huhuhu....
tu yg nak Bw pun tersangkut2.....

so now teman nk crita sikit pasal APO.
APO tu apa?
Majalah APO tu ker ???... isk ,, buek majalah apo tu nk dtg kat tempat teman,,...takde kena mengena pun ngan makanan.....he3
sebenar nya APO yang dimaksudkan adalah
Asia Productivity Organization(APO).
deligasi dari APO nie dtg visit tempat teman yg dibawa oleh Malaysian Productivity Center ( MPC ).
so ramailah outsider dari luar negara yg dtg dlm satu bas tu....
so biler dh dtg... biasa ler.....
makanan kena ler disediakan.....
so our boss nk yg lain sikit dari biasa......
nak tak nak kena ler upgrade sikit meal tu.....
penat memang ler penat....
dah ler bfast kat dewan perdana.....
luncheon pulak kat our presentation room....
 so kena ler restructure balik table..... nak jadikan dinning banquet...
pergh ...ayat dah mcm dok kat hotel....
 so jom kite tgk menu2 yg ade.....
antaranya salad , rojak buah.... mushroom soup, main meal seperti chicken grill with mushroom , lamb masala , fish with dried chili dan beberapa lagi menu vegetarian....
 tapi yg paling penting dessert and fruit tetap vouge the vast !
wah!!!! semuanya yummy2 !!!

15 comments:

Aien Not Alien said...

meriah seperti biasa kalau bab-bab makanan ni...

tak pernah gagal menjamu mata kami yang hanya dapat melihat je..hihi..

DianaAzis said...

Wah..cantiknya susun atur makanan tue..nampak sedap sangat2...

bungkus bawak balik boleh remmy? :)

diana said...

masih tak tahu apa benda APO tu..:p

aduhai..
semuanya nampak
menggoda la..
anggurrrr!!!!
kiwi oh..semua buah kegemaran akak tu..yang kuning tu nangka ke??

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

la bukan majalah apo..haha tak berkelip mata tgk susun atur makanan2 tu...sedap2 belaka tu...;p

remyhazza said...

AKAK DIANA....
yang kuning tu buah orange.....

diana....
everyday can tapau..... yummy !

aien ngan cik aishah....jgn gagal utk makan... rugi....

LyNdA Aziz said...

satay satay ! ya allah . sedapnya ....

Anak Wak Mail said...

adoyaii..terliur tgok semua hidangan ni..dahsyat betul!

baguznet said...

menyelerakan tgk!

ps: my blog not available for temporary - moving to own domain

Cik Nurul said...

sedap nye!!!

Cikgu Ma said...

gambar bwh paling cun dan menyelerakann.. =)

bonggol unta yang ada di mana-mana

PIKA said...

wahh ! meriah nye makanan .. nie kalau dapat nie , mmg sedap :)

EmpayarUtama said...

APO tu jd no 2 makan no satu hahahahah

remyhazza said...

betul tu empayar....
sebelum APO tu makan... teman ler food tester.....he3

Eera Shera said...

sedapnye..yg ade stoberi tu ape ek?puding ke..geramnye

remyhazza said...

Eera....
yg tu fruit tartlet....
tapi di sebabkan our chef malas.... dia hentam sebijik....
lagi cantik kalau die letak mix fruit atas tu....

 

Template blog ilham dari alif ismail