Saturday, December 24, 2011

BERSENANDUNG IRAMA MALAM.....

Isk !!!!!
camner jadi camtu.....tertiba jer nak bersenandung mlm kat sini...
la..... tangkap syahdu kut.....
tapi tak boleh ker kalau bersenandung di siang hari ????
comfirm tak boleh bro !
sebab nyer nama pun dah senandung mlm..... so kena pi mlm jer la..... he3....
ape la yg teman merepek nie.....
sebenarnya we all bersenandung selepas sedap kekenyangan makan ikan bakar kat bagan lalang aritu.....
nama kedai tu senandung malam.....
kalau tak caya pi bukak google map ...sure jumpa punya.....
 pi ngan pren fendi dan jugak familly abg rizal.....
menu kalau dah tepi laut selat melaka dekat dgn pantai sepang bersebelahan dgn sepang goldcoast nie tak sah kalau takde ikan bakar, kerapu ngan kerang bakar....
 pergh!!!! meleleh air liur.....
we all takde ler mkn sampai lupa dunia...... tapi terlupa ler sekejap kat nyamuk2 yg dok menggigit tu.......
antara menu pilihan kiteorg... ikan kerapu sweet n sour , ikan pari dan kembung bakar , sotong goreng tepung , lala masak cili bertelur , kerang bakar , sayur campur dan tiga jag air tu cuma
rm130 jer.........
murah bro !!!! cam tak caya jer mkn 7 org baru byk tu....
kira nye memang berbaloi baloi.....
tetapi yg paling penting rasa mesti yummy2..
takan murah tapi rasa out susah jugak... tak boleh pi nanti.....
so let's go to senandung mlm.....
kat area pantai bagan lalang....

8 comments:

Eera Shera said...

rindunye kat pantai bagan lalang..bln 6 lepas sy praktikal kat sepang..kat eic..tiap mggu lepak kt bagan lalang..

tp byk nyamuk kan..kaco org nk mkn jek ;)

remyhazza said...

betul tu aien.... nyamuk tu nyibuk jer.....
disarang buat abg2 macho yg pi sana...elakkan pakai short or bermuda......he3

LyNdA Aziz said...

urmmmm ! meleleh air liur tengok semua makanan nie . ehhh ! abang remy x nak try kat flora damansara ka ? bihun celup . terbaik . x tipu punya ! blok H taw .

Aien Not Alien said...

wah...gambar last sekali tak menahan...kepala ikan pun boleh... :)


sesekali layan seafood memang best sangat2 abang remy....last aien pekena seafood bulan jun haritu dekat umbai, melaka...

Cik Nurul said...

rajen pegi makan makan... makanan pun sedap sedap ! sonok nye......

ShahzCudin said...

muaaaa!!!!! nyumnyum je tgk semua tu..sekali mkn ni terus bersenandung perut kekenyangn..

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

 

Template blog ilham dari alif ismail