Monday, December 19, 2011

MISSION IMPOSIBLE........ LAYAN.....!

Hu hu hu......
mesti semua ternanti2 siapalah yg bertuah dlm segmen jom follow blog remyhazza tu kan.....
maaf bebyk... sebab nyer aritu ours tranformer printer tu problem...
ade sapa lah yg tersadung wayar sampai putus.... lepas tu senyap jer !
takut ler tu.....
patut ler tranformers tu tak berfungsi.... nasib baik ler arini dah ok.....
kalau tak susah jugak....
nape panggil tranformers ? sebabnyer saiz nyer dah sebesar keta kancil kerat dua....... he3...
so kena tunggu mlm nie kut result nyer kuar.....
kasi saspen sikit.....he3
so let kita review crite mission imposible part 4 nie....
"ghost protocol"
semlm teman sempat ler tengok.... lepas beli "special gift for special person tu"... so nak tau ape.... nanti sapa yg dpt tu..... tau ler.....kan !
So....
Ghost protocol nie nampak lain sikit dari crite2 mission imposible yg terdahulu.....kalau sapa yg follow series movie nie mungkin perasan....
dlm nie nampak ler yg ethan hunt nie tak sekuat mana pun.....
tak mcm dulu2... kekadang nampak tak realistic jer....
so teruk jugak ler ethan nie kemalangan dan kekadang ade juga buat silap..... lompat tak kena gaya sampai terantuk pun ade....so tak ler perfect..... mungkin ethan nie dah tua kut......badan pun dah tak mantap cam dulu.....
tapi yg best nyer .... mission kali nie..... ethan berpasukan...tak macam dulu selalu die srg2 jer......one man standing !
nampak lah team spirit dlm nie.....
crite dia pun simple jer..... misi nak slmtkan bumi dari kena serang bom nuklear oleh penjahat nama colbait.... dan juga bersihkan namanya dari diburu pihak russia kerana letupkan bangunan kat russia tu..... die pun  terlantar sama selepas letupan tu sebab kena sabotaj...
ade jugak scene kejar mengejar dlm ribut pasir yg melanda dubai...
lagi satu yg teman perasan... takde scene yg menghairahkan pun dlm nie.... tak tau ler kalau dh kena potong..... sebab takde conectionnye scene tu ngan crita nie.....
so nak tau kesudahannya... korang kena tonton sendiri....
mission impossible part 4 nie..... " ghost Protocol "
boleh ler...... layanz !!!!
suke tgk keta dlm crita nie.... dan kagun ngan bangunan tertinggi kat dubai tu....gayat ! lagi satu... kemunculan anil kapoor pun ok jugak....
jadi org tua kaya menggatai.....walaupun sekejap....!
enjoy the movie.....

10 comments:

diana said...

meh nak tengok gambar special person tu..:)

remyhazza said...

kena tunggu mlm karang..... jab lagi nk buat cabutan..... he3

AYIE ABAS said...

wahhh...mendebarkan...mari kita lihat siapa yg kenaaa...

Aien Not Alien said...

Anil Kapoor ada ek...nape dorang tak ambil Rajnikanth ek,,mesti lagi best...haha..


tungguuuu....

ShahzCudin said...

ermm..tringin nak tgk.tp xberksempataaaan..tp mggu ni nak tgk sherlock holmes..

remyhazza said...

tak boleh aien...
nanti die sorang jer nk jadi boss....

Fabulous Me said...

Nak tunggu Hubby blk nak ajk tgk mi4.. :)

Eera Shera said...

ada anil kapoor..cite baru ek ni?tak tau pun cite ape ada kt wyg..bro..buat contest bg tiket wyg free la hehe ;)

Cik tikah said...

nk tgok gak!!! *jerit kuat-kuat

EmpayarUtama said...

Aku mmg suka MI ni. Adegan ghairah tak de sebab pelakon pompuannya tak pandai cakap "Alhamdulillah, berjaya juga saya lakukannya (aksi ranjang tu)" agaknya kot

 

Template blog ilham dari alif ismail