Saturday, December 10, 2011

TEMAN LUCKY LAGI.........emmmmmmm !!!

Emmmmmmm Kat mana lah lucky nyer pun teman tak tau..... he3..
Bukan apa... teman akhirnya dapat jugak masuk dlm link yg teman rasa paling busy skrg nie......link mana tu ???
link book ticket airasia 10 sen tu ler......
tak sangka sekali bukak jer terus teman dapat book ticket 10 sen tu....
apalagi terus sambar ler.....
Standby for relax vacation utk next year.....
planning jauh nie....... buatnyer ade hal nanti.....
hu hu hu..... burn aje la....... InsyaAllah...
teman akan pastikan cuti di ambil awal2..... takut pulak kalau bertembung ngan keje penting......harap2 tak ler....
teman tak sangka dpt ticket 10 sen tu...
Buat teman yg sederhana pendapatannyer nie... time2 camnilah ditunggu2.... save budget.....
teman ingat lagi mula2 Airasia pekenalkan jualan ticket melalui sms...
baru nak start canggih masa tu....
teman terus try ngan kwn.... dpt ticket 1.99 sen
pergi balik dari kuching seorg rm52 jer.....
tapi time tu beg tak kena charge cam sekarang.....seat , insurance dan lain2.....
tapi utk kali nie seorg dlm RM 82 jer.....
destinasi nyer dekat jer.....
cam yg teman pi tiap2 tahun.... Langkawi
teman ambik dlm bulan October. sempat nak kumpul duit nie.....
kwn2 pelik sangat.... teman suka sangat pi langkawi tu...... mungkin leh mkn laksa byk2 kut..... he3....
yehaaaaaaa antu laksa kembali !!!!!
dah la tu byk gerai yg kita boleh pilih.....yg penting murah !!!
tapi sebenarnya langkawi tu byk sejarah dlm hidup teman.....
tempat jatuh lagi dikenang....inikan pula tempat berenang ? he3
sebenarnye dulu teman pernah stay kat langkawi kejab.....
so ade ler memory tercipta disini...... tu yg asyik nak pi tiap2 tahun....
kut2 terjumpa pren together2 kat sana......
So apa lagi..... peluang dah ade... ticket pun masih ade lagi...cuma kena pandai cari date aje la......promotion bukak until 11 Dec 2012...
moh google cepat !!!

18 comments:

DianaAzis said...

Wah..bestnya..awak nak bercuti ke mana ni? aritu try buka jugak tapi mmg ssh nak get thru..rezeki awak la kan :)

nurmujahidah said...

alamak,, jelez nih,, tapi muja tak leh jalan2 suke suki hati,, study lgi,, :D

EmpayarUtama said...

waaaaaaaaaaa
nak ikut tak dapat...

Nazri Razra said...

Kira tetap murah ler tiket tu kalau nak dibandingkan ngan MAS. janji kita sampai ke destinasi yang kita nak pergi. Kat Kuching Abe suka ayam pansuh.. sedappp

remyhazza said...

betul tu abe nazri..... ayam pansuh ngan laksa serawak ngancem habis....

diana...
pi langkawi lagi ler....
tiap2 tahun nk jejak memory kat situ....he3

remyhazza said...

empayar.....
try google ticket 10sen tu....
kut2 ade lagi....

muja...
study first holiday later....
nanti dh berjaya, kt mana2 pun muja dpt pi....
peace !

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Dah beli dah..hehe, tahun hadapan tiket dah ready :)

Anak Wak Mail said...

bestnya..dapat tiket murah..saya tunggu tahun depanlah pulak..haha..:P

remyhazza said...

tunggu jgn tak tunggu......
moga berjaya nanti....

LAici KAng Ais said...

wow !!murah tuh

LAici KAng Ais said...
This comment has been removed by the author.
LyNdA Aziz said...

fuyooo ! beruntungnya .

PCL said...

as salam...niat di hati ada gak nk ke sana, ...kalau ada rezeki mungkin jadi kot...

Lai Qma said...

unt0ng larr bjaye dpt tket tuh..
ingt na b0ok jgk,tp tatau na g mne..ngee~~ :P

fiza nurani said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaw !
Bestnyeeeeeeeeeeeeeeeee ;D

Kancil 8349 said...

selamat bercuti

remyhazza said...

lambat lagi ler kancil.... semua booking utk tahun depan.....
ticket 10sen dari july ke OCt 12 jer....

PIKA said...

sedap da rse dpt g b'cuti ...
kite nie cuti duk umah jew .. bosan

 

Template blog ilham dari alif ismail