Tuesday, May 1, 2012

Salam Hari pekerja dari remy !!!!!!

Salam hari pekerja semua......
wah...best nyer semua dok goyang kaki time public holiday nie......remy jer yg dok melepak sorang2 kat opis nie..... busy2....he3
lama kita tak bersua kan.... kekangan waktu amat terhad utk remy.... nak blogwalking pun tersangkut-sangkut....tapi apakan daya... remy akan usaha jugak nak jejak kembali mana2 yg sempat....

sebenarnya minggu lepas lepas balik dari gunung stong tu.... byk pulak event yg remy kena buat....tapi takde satu pun yg remy boleh post sebab semuanya takde pic....huhuhu.... nampak sangat camera paling penting utk remy dan kita semua kan..... maklumlah...remy tak reti nak tulis pasal benda lain..... kalau ade pic adelah cerita...he3....macam Yuna... setiap gambar ade lagu.... kalau remy pulak...setiap gambar ade cerita......boleh?
minggu lepas kita terlepas entry yg boleh dikatakan best jugak..... ade Virgin australia meal sampling yg remy rasa ohsemm food presentation jugak....., lepas tu ade Coffee Gourmet sampling for Golden lounge dan satu lagi 5 star cabin crew training for MAS. terlepas 3 event remykan ? tapi remy berharap jugak kalau satu hari nanti dpt jumpa abang zarul kat 5 star training crew tu...he3
tapi nak buat camner..... kena jugak pi cari camera lepas nie....tapi tak tahu ler bila.....
pasal entry gunung stong tu..... masih dlm penulisan.... he3...sebenarnya pakai camera kawan... so lambat sikit ler nak dapat pic tu......kena jerit baru nak kasi...tapi for sure akan menyusul lepas nie.... InsyaAllah.
minggu nie pun remy ada beberapa event, besok akan ada Launching ceremony AB380 supertruck. so remy kena served VIP.... semalam remy dah siapkan table setting dan juga buffet line utk majlis tu......kalau ade pic nanti , boleh ler remy updatekan kat blog nie....
lagi satu on friday ade media dtg lagi.... kali nie utk sesi temubual bersama MAS staff pasal new development, menu ab380 dan pelbagai lagi oleh the edge dan juga my metro.....
so selamat menyambut hari pekerja semua......
remy pun dah nk start keje nie....he3

17 comments:

pinkcolour82 said...

EPPY LABOUR DAY EN.REMYHAZZA :-)

remyhazza said...

thanks pinkcolour.....
selamat bercuti....

syafiqakarim said...

yeay !!
selamat hari pekerja
saya masih menganggur.haha

remyhazza said...

syafika.....
takpe tahun depan boleh sambut...insyaAllah....

Cikgu Ma said...

hepi labor day...saya layan citer korea jerr..hehe

remyhazza said...

cikgu ma....
best tu......
kalau remy layan korea.... nanti satu keje tak leh buat...he3..tu yg tak layan tu....

EmpayarUtama said...

Sama-samalah kita yea. Selamat Hari pekerja juga walaupun agak lambat ni

remyhazza said...

empayar......
selamat utk bro jugak.....
remy keje tadi..... tak terasa pun hari pekerja....cam biasa jer...

Kancil 8349 said...

Selamat hari pekerja...

remyhazza said...

kancil....
utk kancil jugak......

misz_eyza said...

wah remy bekerja di hari pekerja ekkk...masyuk banyak la tue hehehe...

selamat hari pekerja REMY

remyhazza said...

misz-eyza......
he3....masyuk.....
selamat hari pekerja jugak utk eyza

Aien Alien said...

happy labour day yang dah lepassss tu..hehe.. baru terjah entri lama ni :D

remyhazza said...

aien... tak kisah.... aien dh dtg singgah pun abg remy bersyukur....

||aLeaSaRa|| said...

tak lama lagi hari pekerja 2013 he3...

Remy hazza said...

sis aleasara.....\he3....
nie entry last year..... tapi naik balik.....

Diana Azis said...

Selamat Hari Pekerja Remy...dan selamat bercuti :)

 

Template blog ilham dari alif ismail