Saturday, January 12, 2013

rezeki awal tahun yg berganda.....

Rezeki yg diterima...
kechil atau besar satu anugerah yg penuh kesyukuran...... terima dgn hati terbuka..... bersyukur dgn nikmatnya...... insyaAllah.....
bertambah2 lagi keberkatan org yg memberi.....
 kenapa remy cerita pasal rezeki ?...alhamdulillah...rezeki remy awal tahun 2013 tak putus2..... mungkin berkat usaha berblogging yg remy rasakan ada impact yg cukup menarik...... rezeki dari GA yg remy sertai..... mungkin rezeki dari BE takde buat remy...tapi rezeki remy murah dari kenkawan dan sahabat maya......

pertama remy nak ucapkan thanks utk wak gelas.....
Remy berjaya dapat tempat kedua dlm segmen anjuran wak gelas.....
alhamdulillah...remy dapt t'shirt dan 2 keychan from combodia , sebatang pen from australia dan juga ipod!!! he3..... bukan ipod yg jadi taruhan tu...tapi ipod radio utk remy..... syukur sesangat....
mekasih wak gelas..... besar sangat hadiah utk remy tu.....

yg kedua remy nak say thanks utk hairy..... for kalender mini 2013.... memang terbaik dari hairy ..... remy letakkan kat opis...senang nak guna dan selak2 nanti..... tq hairy....




ketiga remy nak say thanks utk Bro tirana..... sebab remy menang teka pantun jawa haritu...saja2 remy jawab soalan tu...tak sangka dapat hadiah istimewa...siap dapat duit lagi... mekasih Bro tirana ....insyaAllah remy akan sentiasa support Bro tirana nanti......



keempat buat Cikji..... remy menang hadiah saguhati sempena segmen first segmen dari Cikji ....ohsem..... remy dapat top up rm5 dari sponsor beliau...mekasih Cikji....


kelima utk bro areef sebab remy dapay hadiah saguhati sempena segmen beliau...... remy dapat hadiah wang tunai rm10.... terima kasih sangat sebab bro areef pilih remy sebagai salah seorg pemenang......

❤Sihatimerahjambu❤
keenam...remy nak ucapkan terima kasih buat azhafizah sebab berikan special wallpaper kalender utk remy..... siap dalam 2 version lagi..... nama sebenar dan juga nama remyhazza..... remy letakan kat pc opis..... senang nak nampak..... cantik sangat....thanks sis...azhafizah


ada lagi ker??? rasanya ada... tapi remy tak hingat....... tak silap remy ada memang domain free hari tu...tapi remy blur camner nak tukar...... last2 senyap......he3.....insyaAllah...kalau ada nanti remy buatkan special entry...... menghargai setiap sahabat dan rakan hadiahkan buat remy...mcm remy ckp tadi...kechil atau besar...ianya satu rahmat buat remy......
so buat semua...terima kasih byk2.......
insyaAllah... remy akan tetap support korang selagi remy masih ada disini......
so sahabat semua... mana yg belum kenali mereka...... jom terjah ramai2.......

seperti kata kata Bro tirana....
Bukan diukur dengan jumlah nilainya..
pemberian ini tidaklah sebesar mana tetapi sebagai menghargai pembaca....... 

dan insya Allah..kita akan menjadi rakan blogger yg baik2 saja wak gelas....

32 comments:

依之汉 said...

Wahh! Banyak hadiah menang. Rajin tuan Remy promosi pertandingan blog ya. Saya ini tidak pula terasa ingin sertai mana-mana pertandingan kerna itu bukanlah sifat saya. Tahniah ya tuan!

~Beb~ said...

mak oi byk gile remy dpt adih. cantik2 n best2 plak tuh.. tahniah and alhamdulillah rejki.

ayut said...

banyak tuuuu...alhammdulillah..rezeki bt remy dr kawan2x maya :)

Cheq Kaq said...

Wow..kagum laa..byk bangat ni...tahniah ye Remy..alhamdulillah..

Ayie Abas said...

salam remy :)

fuhhh...byk nyer hadiah yg remy dpt...tapi bila ayie fikir balik...remy mmg patut dpt hadiah2 tersebut sbb remy cukup rajin support GA, segmen atau kontest rakan2 blogger yg lain. :)

ishy77 said...

wahhhhaa...bonus untuk yg rajin mcm remy..tahniah ya.. murah rezeki. :)

Nor Bashirah Mohd Fauzi said...

see abg remy..rezeki abg remy.. sebb abg remy rajin..Allah pun tahu..so..sila beregmbira dengan hadiah2 itu..hehehehe

dan maaf la bro..lately jrg singgah blog..bukan xsudi tapi sedikit busy..

p/s: inilah adalah misz domu mengguna my offical email..malas nk tukr emel blog..

boni kacak said...

Alhamdulillah..semoga pintu rezeki bro akan terbuka lebih luas lagi selepas ini..amin...

Sis ieja said...

wah menang besar nampaknya, tahniahlah. :)

3no gr33ny said...

tak nafi hamba jeles dengan sahabat =)

Remy hazza said...

mmy word....
memula dulu remy pun camtu.....tak berminat sangat nk join....tapi bila kenkawan tag...remy tak sampai hati nak tolak.... takut ada yg kechil hati...remy try join...lelama rasa best.... sebab secara tak langsung...dapat tambah followers....
tak menang pun takpe..... kalau menag itu bonus....

Remy hazza said...

fm...
alhamdulillah..... rezeki dari kenkawan......ada GA kenkawan remy support....tak menang pun takpe....

Remy hazza said...

ayut...
syukur sesangat..... ada rezeki remy......

Remy hazza said...

CHEQKAQ...
terima kasih...alhamdulillah......berganda2 rezeki remy.....

Remy hazza said...

ayie
wassalam ayie...
remy support mana yg sempat dan kalau kena tag aje..... demi menjaga persahabatan.... menang alhamdulillah... tak menang pun takpe.... janji kita meriahkan GA tu....

Remy hazza said...

ishy77...
terima kasih sahabat.....
alhamdulillah......ada juga hasil dari GA.... nanti ishy77 pun sama.....

Remy hazza said...

domukon...
eh!!! kawan lama rupanya...... he3
alhamdulillah...ada rezeky abg remy...... yg penting support kenkawan dan buat GA dgn ikhlas.....

remy pun terabai BW lately nie..... sekarang kejar pengomen jer... bloglist dah terlampau byk.....sampai tak sempat

Remy hazza said...

bro boni...
terima kasih bro...... sama jugak dgn bro..... semoga lepas nie jadi anak seni yg berjaya...bakat dah ada.... cuma kena gilap jer....

Remy hazza said...

sis eija...
alhamdulillah.... rezeki awal tahun......

Remy hazza said...

3nogr33ny....
jgn camtu... nanti sahabat pun akan berjaya juga......

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulillah rezeki :-)

Remy hazza said...

waniey....
alhamdulillah.... rezeki tahun baru.....

Mimie Najib said...

waaaahh, bnyk tu..sungguh rezeki kan..hehe

*jom la join http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

jgn segan2 ye.. ;)

Remy hazza said...

mimie...
InsyaAllah...akan remy usahakan nanti...tuan tanah ajak...remy kena support.....

misz_eyza said...

Waduhhh pak remy...banyak sekali rezki dapat utk 2013... tahniah2 remy... hasil usaha remy yg rajin berBW dan join GA tue..saport kawan.

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...tahniah2 yer banyak hadiah dapat...;)

miz ruha said...

alhamdulillah... tahniah remy... banyak dapat hadiah... murah rezeki... :)

Remy hazza said...

eyza...
alhamdulillah dan syukur sesangat.... rezeki..... tapi kalau tak dapat pun remy tak kisah...yg penting support kenkawan....

Remy hazza said...

mama
wassalam.... mama pun boleh tahan murah rezekinya...sana sini ada nama mama...tahniah juga utk mama...

Remy hazza said...

miz ruha...
terimakasih......rezeki tahun baru.....

zana-norzana said...

Remy, kan ada lagi...... dengar2nya dari new management...... bolehlah belanja ya!!!!

Remy hazza said...

kak zana...
he3,,,, mesti ler ada....... bulan dua bonus pulak.... hujung bulan satu...kenaikan gaji.....

 

Template blog ilham dari alif ismail