Friday, January 4, 2013

Indahnya pertunangan....... Adip & Syu

Salam ketemu lagi sahabat semua......
kita bersua lagi....... dan ribuan terima kasih kerana masih sudi singgah disini......mekasih pren...korang memang ohsem pada remy.......
so kali nie apa yg menarik yg remy nak share dgn sahabat semua??? taraaaa.......... kali nie kisah pertunangan.... permulaan sebuah hubungan...dan ikatan sebuah percintaan..... Firstly remy nak ucapkan selamat menempuh alam pertunangan buat adik remy berdua nie...... adip dan juga syu......
berlangsung pada minggu lepas kat shah alam...tapi remy tak dpt hadir utk memeriahkannya..... nk buat camner..... ade urgent job that day..so tak boleh nak skip atau lari kejab....... apatah lagi nak ambil cuti pada hari sabtu lepas..... so remy cuma hapdet kan dan wish kat FB jer...... and special entry buat kali nie.... tapi insyaAllah...waktu wedding nanti remy akan sampai....... 
And one more thing..... sorry sebab remy rembat@curi pic kat fb korang.... he3... kalau tak mana nak dapat pic kan..... btw.... just to share kat semua how beautiful the event..... sweet sesangat.... simple but mean a lot for everybody .... love the colour combination.... pink and turquoise yg cukup menarik....
semoga ...impian korang utk disatukan nanti dipermudahkan.....
Amin..... abg doakan segalanya lancar dan mendapat berkat serta restu dari seluruh keluarga....... kalau abg...dah lama restu dah.... memang patut dari dulu lagi korang kawen.....he3
Dear Adip and Syu.....  Ini adalah permulaan..... masih byk lagi persediaan sebelum melangkah ke alam rumahtangga nanti..... tapi ingat ikatan  pertunangan bukan ticket utk melanggar batasan...... he3.... ia cuma sebuah perjanjian......
so selamat bertunang Adip and Syu...... Harap korang happy2 selalu........ tak sabar nak tgk korang bersanding nanti......
"kopak dinding ....kopak dinding!!!!!"
sampai jumpa lagi semua......


34 comments:

ELeEa said...

comeynye adik dia....
selamat menempuh alm pertunangan...tgh drh manis...
kena hati2...
=)

Remy hazza said...

EleEa...
sweet kan....... dia dua kelakar....
memang padan sangat......

Warna Warni Kehidupan said...

meriah beno.. warna warni gitu

ishy77 said...

selamat bertunangg yeah..naise2 je penunang berdua. :)

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...tahniah2 yer..:)

Saya Disini said...

suke biru tu

Remy hazza said...

warna warni.....
meriahkan.... sweet colour combination....

Remy hazza said...

ishy77...
mekasih...eh remy pulak yg jawab.... takpe..nanti depa berdua baca entry nie......

Remy hazza said...

mama..
wassalam....
:)...kita doakan yg terbaik utk mereka berdua.....

Remy hazza said...

saya disini....
remy pun..... biru turquoise..

adnil linda said...

yes...mmg pdna pn mereka berdua..x sbr nk tgu majlisnye pulak...hehehe

aQu Mad said...

memang sepadan :)

MawardiYunus said...

selamat buat diorang.. kekal hingga ke jinjang pelamin.. hingga hujung nyawa :)

hazwan hairy said...

mcm muda lagi ja...tahniah :-)

3no gr33ny said...

comel =)

TiranaAduka said...

salam
Sweetnya mereka.

Wirda Amir said...

salam remy...

slmt bertunang..happy je wajah pasangan ni..nmpk bahagia sgtkan...moga dipertemukan dgn ikatan yg sah nanti...

Ayie Abas said...

salam remy :)

sedih jugak remy x dpt hadir...tapi spt kata remy...majlis bertunang x hadir x per lagi...masa majlis kahwin nanti bole tebus semula...:)

Remy hazza said...

adnil linda....
betul tu... sweet loving couple...harap2 majlis hujung tahun nanti meriah....

Remy hazza said...

aqu mad...
emm..... memang pun.... serasi...

Remy hazza said...

Mawardi...
Amin...itu yg kita harap2 kan.....

Remy hazza said...

Hairy....
muda lagi.... 23 tahun keduanya..... eh betul ker dib?

Remy hazza said...

3no gr33ny....
comel kan.... padan sangat.....

Remy hazza said...

bro tirana....
wassalm bro....
memang sweet....dia2 sekepala....

Remy hazza said...

wirda...
wassalam... itu yg kita semua harapkan..... semoga sampai kejinjang pelamin dan bahagia selamanya

Remy hazza said...

Ayie....
wassalam ayie....
itulah.... terasa mcm ralat sangat,,,padahal remy dah janji nak hadir...tapi nk buat camner... ade keje penting.... harap2 wedding nanti...remy sampai...nak book cuti awal2.....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow... comelnya... hebat..

Remy hazza said...

leeza....
majlis yg simple tapi ohsem.....
sweet couple kan....

misz_eyza said...

meriahnya majlis pertunangan dia hehe...eyza dulu meriah dengan hujan lebat saja hihi...


apapun, selamat bertunang buat adip dan syu..

adib said...

tahniah kepada adib & syu

Remy hazza said...

eyza...
hujan tu rahmat... tanda dirahmati sangat.......tahniah utk eyza juga...

Remy hazza said...

adip....
he3... wish utk diri sendiri ker???

shidaR said...

wahhh tahniah adib..walau xknal wish juga hehee ^_^

remy bila lg??? :p

Remy hazza said...

shida....
mesti adip ngan syu suka nanti....

remy ??? remy dah... cuma belum kawin lagi satu jer...... he3..mampus nanti....

 

Template blog ilham dari alif ismail