Monday, January 7, 2013

Remy dan Monday Blues......

Salam ketemu semua.....
kita bersua lagi...cuma lambat sikit remy hapdet hari nie.....
nak bw pun tak sempat hari nie... busy sesangat..... maklumlah...hari isnin..... takde istilah monday blues......
nak feeling pun tak sempat......... He3...
pic google
Byk pulak kerja remy hari nie..... tapi alhamdulillah...siap juga proposal utk inter department bowling tournament 2013..dan yg paling best ...segala proposal dan budget.... dipersetujui dgn jayanya... it's mean remy can proceed !!! memang every year remy akan jadi main organizer utk company remy..... dah memang kerja tahunan remy akan conduct bowling tournament..... apatah lagi remy tahun nie dah sah2 sport committee.... akan together gether dgn akak fazie selaku cost host nanti.....
pic google
just to share the bowling poster for this year.... nak kata cantik ...he3... remy buat pun last minute...tapi ok lah kut.......
So apa pendapat kenkawan semua...ok ker ????? tapi nie baru sample...akan di perbaharui dan di update bila semua dah comfirm nanti.......baru draft proposal aje......

lagi satu...remy dah dapat adik2 baru lagi...tapi remy tak sempat nak buat induction utk dieorg hari nie..... setelah seminggu kat training room...hari nie dieorg dah mula masuk kitchen...pic pun remy tak sempat nak ambil....... kali nie remy dapat adik2 sebyk 28 org dari IKBN..... comel2 dan hensem2 semuanya..... dari dua ikbn...Pertak dan juga Alor Gajah ..... 
So remy sempat jumpa dieorg sekejab jer tadi...pastu handover ke kitchen masing2...... so mulai tengah hari tadi...dieorg dah mula start latihan industri kat tempat remy...20 wanita dan juga 8 lelaki...... selama 3 bulan dieorg akan buat latihan industri..... dah meriah rasanya tempat remy dgn student2... dari uitm, indonesia dan juga ikbn nie....... kalau dihitung hampir 80 org semuanya..... meriahkan....
pic google
So buat adik2 semua...... have a nice training here.... jgn malu2 nak tanya atau nak dapatkan info.... almost welcome to see remy dan juga chef2 yg lain..... seiring dgn motto  company remy...
"Together we make it better"
sampai jumpa lagi semua.....
mekasih kerana sudi singgah..... akan remy BW kerumah kenkawan semua nanti...maafkan remy kalau terlewat sampai...maklumlah... masa amat precious buat remy....
Wassalm.



36 comments:

~Beb~ said...

awk mmg kretip. ctk!

bz bebenor die tp smpat je berblog.cayalah!

Remy hazza said...

fm...
mekasih
ptg nie baru sempat nak taip entry....
selau sempat jugak BW...mlm karang insyaAllah.....

hazwan hairy said...

hari ni pun sama bz + ngtuk..haha...eh bestnya ada boling..nak join :p

Ayie Abas said...

salam remy :)

okey poster tu cantik..paling utama senang dibaca semua ayat penting yg nk disampaikn...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sibuk erk.... tak per, setlekan kerja yg penting dulu.

2. pertandingan boling.. hoo leeza tak pandai bermain boling sgt.

Remy hazza said...

hairy....
buat boling utk hairy fan club...... nanti remy nk join jugak....

Remy hazza said...

ayie..
wassalam ayie.....
thanks...remy pun rasa cam dah ok...kalau nak tambah pun takde tempat dah....

Remy hazza said...

Leeza...
itu lah..... kerja masuk bertinbun...semua nak urgent aje...bsk pun boleh tahan....remy kalau dh busy...entry pun tak sempat nak taip.....hu3 apatah lagi nak bw.....

boling tu remy pun ala kadar jer...janji tak masuk longkang.....he3

ishy77 said...

nk belajar jugaklah...boleh li kt lsg tu..
boleh tahan..masih boleh improve yeah..tp tu pun dah cantik.. :)

diana said...

dalam ramai2 tu tak de ke yang ada blog..hehhe

misz_eyza said...

wah ajk sukan sangat sibuk yea di tahun 2013 nie hehe....

pelan2 buat qeja yg penting dulu remy.. BW malam2 pun xpa ehh..

Dkna Abza said...

colorful poster tu

My Life's Journey said...

hihi tak pe bang ..walaupun bang remy selalu sibuk ..tapi sempat gak jenguk di blog kawan2 ..

chayok2 ..jgn kuat sangat kerja tau ..rehat2 gak a

Remy hazza said...

ishy77...
remy doakan ishy berpeluang ke sini.....
thanks for the poster...mungkin ada tambah2 sikit lagi...ejaan pun ada yg tak betul tu....he3

Remy hazza said...

kak diana...
itu lah.... rasanya ada..... tapi tu lah...memasing malu2.......lagi pun dieorg pun tak tahu remy pun ada blog......he3

Remy hazza said...

eyza....
he3... mlm2 masa suntuk sangat...dah ler remy gila tgk drama duri tu..... he3
bowling mungkin march...february mungkin badminton...busy2!

Remy hazza said...

dkna...
mekasih... itulah.... ceria terlebih.....

Remy hazza said...

umie...
terima kasih... abg remy taknak kekawan rasa dilupakan......

zana-norzana said...

Wah gi main bowling kat Kompleks sukan KLIA ya...... kat situ sekarang ni sentiasa penuhlah Remy.... nak kena booked dulu....

Cho Zila said...

dah sibuk nak wat cam nerkan...
teruskan bekerja.. nanti senang2 mailer blog akak..
penat gak nak uruskan orangni kan remy.....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Kadang2, sibuk smpai x dan nk jenguk blog. Leeza kena siapkan entri byk2 ni. Bekalan depan!!

ayut said...

nk men jgkkkkk!!!hahaha..tp xmau bayr :p remy...poster tu colorfull sgt kot..sbb tulisan ye mcm tenggelam skit..krg jelas..but still niceeee..sbb poster kan nak bgtahu pengumum,kena tonjolkan perkara penting la kot.. :)

afzalsukasuki said...

wah siap banner2 bagai..dah macam banner blog plak :P

kemain adiahnya, terbuka @ tertutup ni?dah lama aku tak main bowling

3no gr33ny said...

sahabat Remy walau sibuk masih tidak meninggalkan halaman ini berdebu

Remy hazza said...

kak zana....
ye betul kak... first time remy pi...sampai sblum kul 9 ...dpt lane kul 1040 mlm.... hu3... penat menunggu..... tapi mln tadi pi main juga.... nasib baik ada lane...tapi pi after 10 mlm ler...

Remy hazza said...

cho zila...
betul tu... this week byk benda besar berlaku... terutama pertukaraan company...... bsk mungkin dapat tahu siapa gm baru...nama company yg baru......

Remy hazza said...

leeza...
he3... remy selalu entry on the go jer.... apa yg ada... nak prepare awal2 takde..... he3.... tak sempat nak buat byk2.....

Remy hazza said...

ayut...
thanks so much... akan remy perbetulkan mana yg kurang tu.... true.... kena tonjolkan mana yg penting..... insyaAllah...background akan remy lightkan sikit....

Remy hazza said...

zal...
tertutup jer...... he3.... nak join pun boleh jugak..... buat parttime kat tempat remy..... he3,.... remy kasi join jugak....
zal...buatlah bowling utk geng blogger sengal lagi..... dah lama tak buat....dah ler dulu belum jadi geng lagi.....

Remy hazza said...

3no gr33ny....
berdebu jugak....... sebab nak BW tersangkut2...... nie pagi2 terus remy jenjalan kejab...... jab lagi dah busy...

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...lakukan apa yg perlu dulu...:)

TiranaAduka said...

yg penting jaga solat dan kesihatan bro remy

baby comel said...

Comel comel.. Busy ye abg kita ni :)

Remy hazza said...

mama
wassalam...
itulah mama... tak terkejar remy dgn blog..... kerja kena siapkan dulu....

Remy hazza said...

bro tirana..
insyaAllah bro..terima kasih kerana ingatkan remy....kerja2 jugak...kewajipan tetap kena tunaikan....

Remy hazza said...

baby comel...
itulah..... minggu yg sungguh memenatkan....

 

Template blog ilham dari alif ismail