Saturday, January 19, 2013

1st Giveaway By Puterikasih.com

Selamat pagi semua.....
semoga pagi yg sejuk nie ....terasa indah dgn kemenangan Jozan semalam dalam maharaja Lawak Mega tu..... walaupun remy rasa Shiro buat yg terbaik semalam.....he3

Oklah..... pagi2 sabtu nie... remy mulakan dgn GA....remy join ga pertama dari Puteri Kasih . segmen diberi nama..

cantikkan banner segmen Puteri Kasih  nie..... simple aje segmen nie sesimple blog Puteri Kasih cukup simple dan tak crouded dgn pelbagai widget2...nak load pun senang....seiring dgn tema blog Puteri Kasih iaitu informasi , perkongsian dan santai.

remy nak join segmen nie kerana dua.... satu sebab remy rasa ohsem...... dan kedua sebab remy kena tag..... thanks to ayie sebab beri peluang kepada remy.... tq so much.....
“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About Craft, Dikbi, Azie Namico, Josrevalution @JR, Nurul Syarafina, Azziamiza, Zuhanif, Kiosk Vitamin, Cik Yaya, Kimmie dan Serembanmaya.com
pic google
ramai yg jadi penaja...so dah tentulah byk hadiah2 yg menarik yg menjadi taruhan.......so jgn tunggu lagi semua...... peluang keemasan yg cukup terbaik....... kalau korang nak join.... just klick aje nama Puteri Kasih .. terus korang akan dibawa kesana....


remy nak tag dua sahabat pula......
hijau itu duniaku
Hanna dan juga mama
♥♥ MAMA MASZULL ♥♥
so buat semua..... gud luck......

sumber google






24 comments:

Ayie Abas said...

salam remy :)

terus terang ayie katakn...ayie syg entry remy nih...terbaikkkk laa...:)

pengsan jap bila tiba2 tgok header blog daku pun ada....hehehe

ayie doakan semoga remy jadi pemenang pertama...weeeee...

Penghuni 60 said...

good luck untuk GA nya...
:D

Ayie Abas said...

salam remy :)

ayie minta maap remy...bukan letak link GA kat blog daku...tapi kat entry GA puteri.

terkejut ayie bila tgok remy letak link entry ni kat blog ayie.

Remy hazza said...

ayie....
wassalm.......
firstly...thanks sebab ajak remy join sekali.... entry ayie paling comel...siap ada teddy bear lagi... remy doakan ayie juga berjaya nanti...InsyaAllah......
remy mintak maaf kalau edit header blog ayie tu...... comel....

Remy hazza said...

penghuni 60..
terima kasih sahabat.....

Remy hazza said...

ayie....
wassalam... he3.... saja jer..... nak kasi tahu.... remy dah buat entry yg ayie tag......bukti tu..... he3....
semoga ayie juga berjaya nanti......

Eza Faezah said...

All the best tauuu :)

Remy hazza said...

eza...
thanks...jom join sekali......

Mas Zull said...

assalamualaikum remy....wah mama kena tag mekacih remy....nanti mama join skali yer...;)

Remy hazza said...

mama....
wassalam.....
selamat bersegmen mama... byk hadiah menarik...semoga mama berjaya nanti....

miz ruha said...

remy dah join ye..
gud luck... ^_^

Remy hazza said...

miz ruha...
terima kasih....miz ruha pun boleh join juga....

Puteri Kasih said...

thanks remy :)

good luck yer ^_^

p/s comel bear yang bawa hadiah tu ..hehe

Remy hazza said...

puteri kasih....
sama sama......doakan remy ada rezeki nanti.....

pinkcolour82 said...

Selamat ber GA ^_^

Mar Haini Abdul Rahim said...

gudluck remy ! hehe mar join jgk :)

Remy hazza said...

cikmala....
terima kasih...jom join sekali....

Remy hazza said...

cik mar...tq...semoga cik mar pun berjaya nanti.....

Kancil 8349 said...

good luck

Remy hazza said...

kancil....
terima kasih.....

sa mic said...

datang dari GA yang sama , goodluck ;)

Remy hazza said...

sa mic...
thanks....

Puteri Kasih said...

selamat malam remy..ada penambahan seorang lagi penaja. jangan lupa selitkan dalam entri yer :)

Azwar Syuhada said...

Good luck !! azwa datang dari GA yang sama.. >_<

 

Template blog ilham dari alif ismail