Saturday, January 5, 2013

"Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com?"

Salam sabtu  utk semua....
salam hujung minggu....... harap2 semua ok hari nie.... jln2 blogwalking pagi nie , tertiba remy jumpa satu segmen yg cukup menarik...... apatah lagi dianjurkan oleh seseorg yg cukup ohsem dlm dunia maya dgn deretan sponsor2 yg cukup mantap..... sudah cukup membuktikan blog Mksyahir cukup istimewa....

so nak tunggu apa lagi.....  tak salah remy join utk memeriahkannya...... 
rasanya remy pun dah lama follow blog Mksyahir nie.... dan rasanya remy pun dah pernah join segmen anjuran  Mksyahir sebelum nie...... so tak salah remy support utk segmen Mksyahir yg seterusnya.....segmen nie diberi nama
"Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com?"

apa yg boleh remy komen pasal blog  Mksyahir adalah..... sebuah blog yg simple.... layout blog yg sungguh lelaki...takde widget2 manja..... hitam dan menawan..... cam blog remy jugak..... hitam... tapi hitam tak menawan.....he3 .... cuma header blog Mksyahir mungkin perlukan perubahan...... 
Apakah?
Bukan tak cantik header Mksyahir ..... tapi  boleh diperbaiki lagi........seiring dgn tahun baru ....mungkin boleh tukar yg lebih ceria..... sebab blog Mksyahir nampak suram dgn header tersebut.....

tentang pengisian blog..... pada remy menarik ..... info2 terkini dan juga isu2 semasa yg menjadi topik entry...termasuklah entry2 keprihatianan dan juga hubungan yg baik dgn blogger lain... nampak Mksyahir seorg yg cukup prihatin dgn kenkawan blogger ..... tip2 yg menarik juga diberikan dlm entrynya....... rasanya itu sudah cukup membuktikan  blog Mksyahir ada gaya dan kedudukan sendiri ... remy nak komen byk2 pun tak boleh.... sebab remy bukan pembaca tegar blog Mksyahir ...... apatah lagi blog remy pun byk kekurangannya...... masih merangkak dlm dunia maya nie...... 
pic google
apa apa pun.... semoga Mksyahir terus success dlm dunia blogger .... keep the good work !!! InsyaAllah...akan remy support apa yg patut nanti...... Utk kenkawan semua...kalau korang nak support segmen Mksyahir .. just klick nama Mksyahir tu.... nanti korang akan terus kesana.....

so all the best semua......
"Hyper Contest - Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com" ini telah disponsor oleh blogger-blogger awesome broframestone.com, hyebro.com, babyaimacomel.blogspot.com, mizruha.com, arjunapopkorn.blogspot.com, zestpurple.blogspot.com, fuh.my, www.yanty.my, belognanabyte.blogspot.com, denaihati.com, khaiartzfar.blogspot.com, ciktom.com, phat.my, queachmad.com dan di adili oleh benashaari.com dan mksyahir.com

DUE DATE : 25 JAN 2013

19 comments:

Mar Haini Abdul Rahim said...

gudluck remy !! hadiah lumayan tuu kan :)
xpe join tnda penghargaan.. nak join jgk tp x tertaip lg hehe

Remy hazza said...

cik mar....
remy tertarik sebab.... sponsor segmen nie semuanya hebat2.....

ishy77 said...

Pehhh..segan nk join.... Besarnya nme sponser n judges.....huhu.. *mata panda

Remy hazza said...

ishy77..
itulah......
remy support jer... ada rezeki alhamdulillah.....

Wirda Amir said...

wowww....gutluck Remy...

Remy hazza said...

wirda....
terima kasih.....

misz_eyza said...

jarang jengah ke blog dia tp penah dengar nama dia sbb dia salah seorang geng blogger sengal hihi..

Remy hazza said...

eyza....
sama ngan remy...jarang2 juga...remy kekadang tak terkejar semua....... sesekali remy singgah juga kesana....

miz ruha said...

gud luck remy... ^_^
mksyahir blogger sengal...

Mas Zull said...

assalamualaikum remy..selamat bersegmen yer...:)

Remy hazza said...

miz ruha...
terima kasih....
mksyahir tu jer yg tak kenal remy....
kita semua kan geng blogger sengal.....he3.. yg paling tak aktif remy ler tu.....

Remy hazza said...

mama...
wassalam....
terima kasih mama....

TiranaAduka said...

semoga berjaya.

Remy hazza said...

bro tirana...
insyaAllah.....berkat doa bro nanti....

Cik Fie said...

saya dah follow awak . harap awak follow blog saya balik ye . thanx :)

http://www.cikfie.com/2012/12/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog.html

Remy hazza said...

cik fie...
InsyaAllah... tunggu kehadiran remy tau...... salam kenal....

MawardiYunus said...

datang sini bro... saya pon join jugak huhu .. gud luck ye http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/01/hyper-contest-ada-apa-dengan-blog.html

Abdul Halim Ismail said...

I wish u all da best .
Dari segmen yang sama Hyper Contest-Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com, gud luck!

Entry Terbaru:
Cabaran SEO Blog 3 Dalam 1 Happy New Year 2013

MK Syahir said...

dah baca entry hyper contest Ada Apa Dengan Blog Mksyahir.com buat kali ke-2 untuk sesi pemilihan sortlist :)

 

Template blog ilham dari alif ismail