Saturday, January 5, 2013

"Tambah Trafik Tambah Follower 2013"

Salam utk semua.... 
kita bertemu lagi.... kali nie remy nak join segmen lagi...segmen menarik dari blogger tersohor.....sapa lagi kalau bukan Hasrul Hassan ... salah soerg blogger terbaik di alam maya nie....

simple jer segmen nie...... korang pun boleh join......
segmen nie diberi nama.....
 "Tambah Trafik Tambah Follower 2013"

Sebagai pengenalan....  blog remy merupakan satu catatan peribadi segala perjalanan remy sepanjang perjalanan... segala yg menarik remy share kan kepada semua.... termasuklah... tempat2 menarik... kisah kehidupan...... info menarik dan juga movie2 terbaru yg menjadi tontonan..... kiranya blog remy nie merupakan blog personal yg berorientasikan makanan sebagai subjek utama..... dimana kelebihan remy yg terlibat dalam industri pemakanan .....
pic google
Sama juga seperti bro hasrul... Menjadikan blog www.hasrulhassan.com sebagai blog pendidikan buat blogger, blog ini menampilkan cerita yang berinformasi untuk semua. memang terbaik sebagai rujukan kepada blogger baru...... seperti remy.....
byk informasi yg berguna dan terbaik dari blog Hasrul Hassan nie.....
pic google

so korang tunggu apa lagi... jom join segmen bro Hasrul Hassan nie... sangat menarik dan yg pasti ia akan memberikan satu benda yg positive utk blog korang nanti..... just klick nama Hasrul Hassan ... nanti korang akan ke segmen Hasrul Hassan ini.

jom kita meriahkan segmen nie beramai2.....

let's together gether !!!!!

33 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum remy..selamat bersegmen yer...:)

Remy hazza said...

mama
wassalm....\utk mama juga......

ishy77 said...

Selamat bersegmen.. Jom mngade2 together...yeahhh

Remy hazza said...

ishy77..
jom jom......he3

deno said...

selamat bersegmen ya.... salam hujung minggu! :)

Wirda Amir said...

assalamualaikum Remy...

gutluck ye...rajin bersegmen la Remy ni..hehe

hazwan hairy said...

haaa nk join la..haha..

Ayie Abas said...

salam remy :)

memang terkenal blogger tu...ayie pernah jgk masuk blognya beberapa kali. :)

lepas ni makin bertambah traffic blog remy...insya Allah.

Hanif Idrus said...

Blogger HH memang best2 entri dia..selalu jenguk baca entri dia...
Good luck bro

Remy hazza said...

deno....
mekasih...
salam hujung minggu........

Remy hazza said...

wirda.
wassalam.....
takde entry terbaru...remy join segmen aje la....he3

Remy hazza said...

hairy....
harus.... cepat hairy...... kita memeriahkannya.....

Remy hazza said...

ayie...
wassalam ayie....
memang terkenal...... dan antara blogger terbaik.....
doakan remy berjaya dgn segmen nie....

Remy hazza said...

bro hanif....
betul tu blogger HH memang best.....
terima kasih...

misz_eyza said...

Mmg banyak info yg kita blh dpt dari blogger HH nie... tak rugi pun kalau pi terjah hari2 ke blog dia.

Remy hazza said...

eyza....
betul tu.......
byk yg menarik disana......

cikji said...

selamat bersegmennnnn

Remy hazza said...

cikji...
terima kasih......

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen Remy

Remy hazza said...

kak m...
terima kasih kak....
jom join sekali....

TiranaAduka said...

salamat bersegment.

Remy hazza said...

bro tirana...
terima kasih bro....

Khalid Kyle said...





Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Hope dpt Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

>>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-trafik-tambah-follower.html

::CIK LYNN:: said...

cik lynn datang dari segmen sama & done follow sini...

jom jalan2 blog cik lynn =)

http://lynnlinda.blogspot.com

Rafique Niihara said...

salam blogger :) hye hye.... Fik dtg dri segmen yang sama, HasrulHassan, done follow blog awak, jom singgah
muhammadrafik.blogspot.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html
jgn lupa follow :) TQ

Remy hazza said...

khalid..
thanks for singgah sini...insyaAllah...akan remy kesana nanti... minggu yg memenatkan... tunggu tau....

Remy hazza said...

cik lyn...
thanks for came here... nanti remy kesana tau...... tunggu kehadiran remy....

Remy hazza said...

rafique....
thank follow here...nanti remy kesana tau... tunggu.....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sebenarnya leeza dh buat entri ni. actually leeza post lewat. so dh tamat tempoh. sian kan.
haaaa

Mia Liana said...

salam... mia datang dari segmen yang sama dan like fanpage sini

http://www.mialiana.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html

Remy hazza said...

leeza...
la...cmner tu...takde rezeki kut...takpe...next time boleh join lagi....

Remy hazza said...

mia liana....
mekasih singgah kat sini....all the best to you too

hasrul hassan said...

As-Salam. Terima kasih sebb sudi join segmen yang telah dianjurkan www.hasrulhassan.com. Semoga terus berblog dan memeriahkan dunia blog Malaysia.

 

Template blog ilham dari alif ismail