Friday, January 11, 2013

Jumaat dan arus perubahan....

Salam bertemu kembali sahabat semua.....
salam selepas remy terabaikan blog sehari dua nie......
nie nak katakan entry tak jugak...tapi entry penenang diri...sebab ...hari nie remy rasa tenang sikit....... padahal...harinie ada dua paperwork yg remy kena siapkan..... hu3

pic google

buat kenkawan semua..... remy mintak maaf sebab remy tak follow up entry2 sahabat yg terkini......apatah lagi dgn kedatangan dan komen2 terbaru..... selama dua tiga hari nie... aduh!!! penat sangat..... byk benda yg nak kena kejar...dan alhamdulillah... project mega  dan juga event semalam berjalan lancar......dan yg pastinya ada pemanis diakhir kata..... insyaAllah...akan remy ke blog sahabat semua... mungkin remy tak terkejar semua entry.... tapi remy akan usahakan.....


pic google
nanti remy hapdetkan majlis semalam dan juga apa project mega tu...... tapi sedikit ajelah..,maklumlah..... that was company matters..... so remy tak boleh nk cerita lebih 2.......
apa pun... company remy dah bertukar nama sejak semalam.....
takde lagi LSG sky Chef Brahim's Sdn Bhd..... tapi dah fully local
owners... so far nama yg terbaru adalah Brahim's Airlines Catering.
pic google
maybe byk perubahan struktur company lepas nie.....
Kita tunggu dan lihat.....so yg manisnya.....
minggu depan dapat saguhati sebulan gaji sebab dah tukar company baru .....yahoo......!!!! alhamdulillah....... dan bonus company mcm biasa selepas tu tapi tak tahu bila.......... rezeki awal tahun.......tak termasuk kenaikan tahun baru dan juga rezeki rm500 sebab tak medical selama setahun.....Syukur sesangat..
Free Happy Feet Wallpaper
pic google
P/s - sampai ketemu lagi semua...... btw...
Al-Fatihah utk salah seorg kakitangan tempat remy.... suami kembali kerahmaltullah pagi tadi kat puchong...... kalu berkesempatan nak juga pi melawat nanti........InsyaAllah

36 comments:

Eraz Fadli said...

Tahniah dpt bonus.. ;)

Saya Disini said...

tahniah jgak..boleh shping

Remy hazza said...

Eraz...
bonus belum lagi...tapi pemanis jer... alhamdulillah....

Remy hazza said...

saya disini....
he3... tu yg best tu......

ishy77 said...

pehhh...masyukkk! tahniah

Aien Alien said...

durian runtuh la abg remy. rezeki kan...hehe.


Aishah Jahirah said...

saya lagi lama xupdate blog,xBW...huhuu...kaching2 tetiba mata terbayang RM,rezeki tu...:)

ayut said...

cian remy kepenatan yer...apa pon kena jgk bertenaga..dh mmg itu kerja yer kan :)

Cheq Kaq said...

semoga semua dipermudahkan yer remy..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tak per REMY.. sebabnya kan... bila leeza busy smpai tak sempat berkunjung ke laman remmy, remmy pun dgn jayanya kunjung ke laman leeza. small matter k.

inche hlovate said...

wahh masyuk la ni hihi

*al-Fatihah

diana said...

MURAH REZEKI REMY DI TAHUN BARU NIH..:0

Warna Warni Kehidupan said...

masa sebuk akan ada masa senggangnya nanti.. semoga semuanya berjalan lancar..

hazwan hairy said...

wahh bestnya! rezeki awal tahun tu...smga sglanya berjalan dgn lancar..buat yg terbaik dlm kerja...

Wirda Amir said...

salam Remy...

alhamdulillah..murah rezeki Remy..

gmbr2 tu ada dua situasi yg berbeza ye remy...ada ketenangan dan sebaliknya...ada yg lucu juga...

AlFatihah untuk arwah...

Wak Gelas™ said...

salam bro remy. wak dh hantar hadiah yee., harap reply kalo dah diterima..,tq

3no gr33ny said...

semoga segalanya berjalan dengan lancar

Ayie Abas said...

salam remy :)

pic yg mula2 tu memang tenang jer tgok.

awal tahun dah murah rezeki...remy semoga remy terus sukses di company baru. :)

Remy hazza said...

ishy77...
alhamdulillah..... rezeki.....

Remy hazza said...

aien...
itulah.... rezeki awal tahun..... tertiba dpt sebulan gaji.....syukur...

Remy hazza said...

aishah...
ye la.... remy pun perasan..... minggu nie lah rasanya remy paling out nak bw..... takut kenkawan terasa nanti..... tak balas kunjungan....

Remy hazza said...

ayut....
hu3.... harap2 dapat seorg assistant nanti..... leh jugak tolong tgk apa yg patut......

Remy hazza said...

cheq kaq....
terima kasih......
Amin......

Remy hazza said...

leeza...
lega kalau ada kenkawan yg memahami..... terharu.... masih ada yg sudi singgah...biarpun remy tak sempat nak terjah semua....

Remy hazza said...

inche...
amin...... alhamdulillah... rezeki tahun baru......

Remy hazza said...

kak diana...
rezeki baby kut!!!! alhamdulillah......

Remy hazza said...

WW kehidupan...
InsyaAllah.... nanti remy kejar balik sahabat semua.....

Remy hazza said...

hairy...
thanks bro... remy doakan rezeki hairy juga..... semoga terus bertambah.....

Remy hazza said...

wirda....
wassalam sahabat....
pic tu remy letak sesuai cerita..... hari nie tenang... tapi sibuk dgn proposal checklist.... pertukaran management belum tentu arus perubahannya bagaimana... dan pic happy sebab dapat rezeki

Remy hazza said...

wak gelas...
terima kasih wak...remy dah balas email wak...tunggu entry khas nanti.... ye...

Remy hazza said...

3nony33gr
amin...berkat doa sahabat semua....

Remy hazza said...

ayie...
wassalam.....
ayie.... rezeki yg tak disangka...... tapi kena tunggu arus perubahan nya bagaimana..... buat nya remy pun kena transfer ke dept lain....he3

Mas Zull said...

assalamualaiakum remy...kerja lebih penting BW boleh dilakukn bila2 masa...:)

Remy hazza said...

mama..
wassalam....
insyaAllah...hari nie remy nak kejar balik semua kenkawan....

misz_eyza said...

amboi remy...masyuk sakan noe...betul2 deriyan runtuh bergolek nie hehe...

Remy hazza said...

eyza...
alhamdulillah..... tak disangka2.... rezeki baby kut!!!!

 

Template blog ilham dari alif ismail