Sunday, January 1, 2012

Berbaloi kah 1 minit dgn 1 jam ????

Entry pertama ditahun baru.....
selamat tahun baru semua.....best ker sambutan smlm....
teman cuma ikut kawan teman pi mkn kat cyberjaya.... lepas tu lepak ler kat jambatan putra , hajat dihati nk tgk bunga api... tapi yg sedihnyer... bunga api tak sampai seminit pun.......ciput jer....
org jer yg sesak tak hingat.......
jem waktu nk balik sampai kul satu pagi......
nasib baik ler rumah teman tak jauh dari jambatan putra tu....
So korang sambut kat mana ?
ke lepak kat rumah jer..... teman semlm saje jer pi lepak kat jambatan tu...sebenarnya dah lama tak sambut tahun baru pun.... takde faedah pun....byk yg buruk dari yg baik yg teman selalu jumpa....... kalau yg berkeluarga tu mungkinlah sesuai...nak eratkan hubungan..... tapi kalau yg dah couple tu.... kalau dah berpeluk hingat dunia...... tak elok jugak....
yg rempit pun sama2 buat bising dlm kesesakan......
apa yg cuba dibuktikan ????
batasan kena jaga juga dik........
dulu masa teman remaja, teman pun mcm korang jugak........sambut mlm tahun baru sampai ke pagi...... jln kaki ramai 2 pusing satu kl...dari dataran ke bukit bintang.......tapi takde ler sampai buat kacau atau benda2 yg tak elok...... tapi tu dulu ler.....he3.Zaman teman tak sama ngan zaman korang....
so , masih dlm kepenatan lepas balik dari putrajaya smlm..teman malas nk tulis panjang 2...... masih ngantuk.....he3.....
balik semalam...tetap teman BW sekejap........
Wish utk kenkawan bagi mana yg sempat......sebelum teman masuk beradu......
utk semua..... Mulakan tahun baru anda dgn satu semangat yg baru.....Jadikan tahun 2012 lebih baik dari tahun2 terdahulu.....
salam tahun baru ok !!!!!



14 comments:

IMANSHAH said...

smg bertambah ketaqwaan di tahun baru

remyhazza said...

InsyaAllah Iman......
Jadikan tahun ini lebih baik dari sebelumnya....

Botak said...

lepak kat rumah., tahun baru jalan sesak kepala serabut., tak suka., btw, selamat tahun baru..

Aien Not Alien said...

sambut tahun baru seperti biasa....lepak dekat rumah dengan family...:)

best la dapat tengok bunga api walaupun seminit..hihi

TiraPengemis said...

hpy new yer...

Eera Shera said...

dulu ada la skali pi tggu bunga api kt ptrajaya..x best la sbb x lama kan..

diana said...

agak2 berapa hari baru blogger2 berhenti ceritA pasal tahun baru..heheh

Stacy Hanza said...

tak pernah celebrate tahun baru sebab mesti banyak benda tak elok org buat. takut.

AYIE ABAS said...

pemandangan di putrajaya mmg cantik remy...apatah lagi dihiasi dgn cahaya bunga api seperti itu...tambah2 cantik laa^__^

remyhazza said...

diana... teman crita pasal mkn ler sat lepas nie.....

eera... betul tu.... kwn teman ler sibuk nk nk tgk.... last2..byk tu jer..???

hanna...betultu.... kalau nk sambut...biarngan family..

ayie...
putrajaya memang best.... takde jem...kekadang jer kalau ade evnt cam nie...

remyhazza said...

diana... teman crita pasal mkn ler sat lepas nie.....

eera... betul tu.... kwn teman ler sibuk nk nk tgk.... last2..byk tu jer..???

hanna...betultu.... kalau nk sambut...biarngan family..

ayie...
putrajaya memang best.... takde jem...kekadang jer kalau ade evnt cam nie...

LidiaSuraya said...

Salam kenal :)
Slamat tahun baru Hehe

remyhazza said...

selamat tahun baru lidia...

EmpayarUtama said...

Dok depan rumah je nengok bunga api...

 

Template blog ilham dari alif ismail