Tuesday, November 13, 2012

Tirana Aduka..... This is for you !!!!!!

Salam utk semua..........
dan salam Deepavali utk yg meraikannya......
salam ketemu lagi....... tahniah sekali lagi utk ayie pada entry yg lepas....... so what next?????

oklah.... entry kali nie special dedikasi utk seorg blogger yg remy baru kenal...... namanya Tirana aduka . sedapkan nama tu...dgn tagline Aku - Saya - Alam...encem org nya..... so nanti korang boleh ler berkenalan dgn Tirana aduka nie.....Hari tu tirana ada comment kat blog remy....dia ckp dia takde header...so  remy pun dah janji utk cuba buat header utk tirana....remy pun bukanlah kreatif sangat......copy paste copy paste...... nampak cam ok...layan jer.....he3

so demi memenuhi permintaan nya...remy cuba siapkan satu header...... special utk Tirana Aduka..... berdasarkan entry dan juga tagline dia.... remy tukarkan kepada Tirana Aduka ..... bila Alam dan jiwa bersatu.....
so bro...kalau ok...boleh ler guna...kalau tak ok pun remy tak kisah..... sebab remy memang K.O sikit pasal IT nie.....he3...nie pun buat pakai power point jer.......itu jer yg sempat cikgu remy ajar......he3
Kepada teman remy yg meraikan deepavali...... selamat menyambut pesta cahaya..... maruku utk remy jgn lupa.....ye !

so kepada kenkawan semua... selamat bercuti hari nie.......selamat berehat.... kalau yg berjalan tu...hati2 ya.... dan kalau nak pi shopping..... shopping kat blogshop remy sekali ye...... he3
wassalam.....

p/s ;- Mekasih pada semua yg support blogshop remy...alhamdulillah..... ada positive feedback kat situ........

17 comments:

Wana Owen said...

Eh...lawa je header tirana aduka yg remy buatkan.menarik.nice c0mbinati0n.

TiranaAduka said...

salam bro remmy.
Terharu dan berbesar hati. Terima kasih bro remy.
Pls email me.

tiranaaduka@gmail.com

Remy hazza said...

wana owen....
mekasih...remy cuba2 jer...... tapi org lain buat lagi comel kan.....

Remy hazza said...

bro tirana....
mekasih....ada masa terluang...remy cuba buatkan.....
nanti remy hantarkan kat email pic tu.....

Aien Alien said...

menarik header tu abg remy...hijau dan merah memang serasi bersama. mesra je mata memandang :D

blog-tips-kurus said...

Abg Remy tak sudi buatkan untuk kita ke? kita nak merajok ni... huhu!

*org seni memang berseni... :)

NasZ said...

Wah... Pandai gak remy buat header. Menjadi plak tu. Saya suka la.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Remy hazza said...

aien...
mekasih....saja jer cuba2 buat...kalau bro tirana rasa ok.....oklah.....he3

Remy hazza said...

blog tip kurus.....
nak jugak ker????? boleh aja.....tapi bukan dah ada ker? he3

Remy hazza said...

nasz....
ok ker header tu nasz... ?
remy pakai power point jer.....
alhamdulillah kalau semua suka.... harap2 bro tirana pun suka....

shidaR said...

aik..ade blogshop sejak bila??

misz_eyza said...

simple but nice... cantik header tue..

Remy hazza said...

shida...
ada ada...baru jer bukak..... mai la shopping.......murah2 jer.....

Remy hazza said...

eyza....
mekasih...... remy saja2 jer try buat utk tirana.....

maszull said...

Assalamualaikum remy...cantiknya header tu pandai remy buat...:)

C'Jai said...

Nice...akk sukeee...akak sukeeee...

Mas Zull said...

assalamualaikum remy ...cantik2 header tu...;)

 

Template blog ilham dari alif ismail