Monday, November 12, 2012

Tuah sapa lagi kalau bukan si dia........

Salam utk semua..... salam satu Malaysia......
tertiba jer remy kasi salam satu Malaysia utk semua ya...he3.... tukar ucapan pulak.......apa apa pun...yg nie remy taknak tukar....!
mekasih kepada semua yg sudi hadir kat sini....... amat remy hargai.....
oklah...kali nie kita buat special entry pasal hadiah GA remy hari tu...... kan remy dah suruh yg tiga blogger bertuah yg belum pm remy utk hantarkan alamat...so any good news for all.....?
ade tau!!!! sebab cuma dua aje yg remy dapat hantarkan...... Empayar dan juga Oh gadis itu...sahaja....bro empayar lucky sebab remy masih simpan address dari segmen yg dulu......so takde masaalah...... tapi yg sorang lagi masih tak pm kat remy sampai hari nie..iaitu  almost unbelieveable mungkin dia tak bukak blog kut.....nak buat camner kan...takde rezeki....so terpaksa remy serahkan pada seorg lagi yg bertuah...... sapa tu ???

jeng jeng jeng !!!!!

insan bertuah yg sorang nie adalah....

Kalu nak tahu....nama nie remy dah cabut awal2 hari tu...dah standby...... cuma ayie masa tu cabutan yg ke sebelas......Tapi kalau dah rezeki tak kemana kan..... tuah ayie utk menang ada jugak kali nie.....tahniah ayie.......
so ayie takyah Pm remy...sebab remy dah ada address ayie dari segmen terdahulu....tunggu aja gift sampai ketangan ayie..... tahniah tau!!!!!


p/s :- lagi satu......
blogshop remy dah beroperasi....... jom ramai2 pi tgk....
kalau berkenan jgn teragak2 nak pm remy.......
klik ajer promo blog kat wall tu atau terus aja tekan kat sini miniature2u online !!!!!




24 comments:

hainom OKje said...

Tahniah buat semua pemenang... Okje tumpang gembira je...hee

hainom OKje said...

Tahniah buat semua pemenang... Okje tumpang gembira je...hee

Remy hazza said...

hainom okje....
nie pemenang tambahan...tertulis sudah rezeki ayie......

Wana Owen said...

congrats pemenang bertuah ke-11!=)

maszull said...

Assalamualaikum remy....tahniah2buat pemenang...:)

Anisa Anuar said...

congrats!!! =)

Azian Elias said...

keep it up Remy..

Remyyy..LIKE lah page akak. heee..Paksa rela..

https://www.facebook.com/YanYanjournalblogspotcom

C'Jai said...

Kalau dah rezeki...tak ke mana..kan..

Remy hazza said...

wana....
the lucky 11.......
kalau dah rezeki tak kemana kan?

Remy hazza said...

mama...
wassalam..
tahniah utk ayie mama...

Remy hazza said...

anisa....
mesti ayie senyum tu......

Remy hazza said...

kak yan....
Haruss...... dgn segera remy ke sana.........
nak like byk2...walaupun cuma satu jer boleh....he3

Remy hazza said...

c'jai....
betul tu...... rezeki kita , tak siapa tahu.......

My Life's Journey said...

Taniah kepada pemenang ..bertuah badan ..piwettttt!!!

Cikgu Ma said...

memang bertuah la ayie ^_^

TiranaAduka said...

tahniah dari tirana aduka.

Remy hazza said...

Umie....
umie pun bertuah jugak.... Dapat yg teristimewa dari yg Esa.....

Remy hazza said...

cikgu ma....
Sudah tertulis rezeki ayie kali nie.....

Remy hazza said...

Bro tirana....
mesih ayie berterima kasih nanti....

misz_eyza said...

mmg betul2 rezki ayie tue... tahniah yer.

Remy hazza said...

eyza....
mesti ayie suka...tapi rasanya dia tak tahu lagi nie..... dh byk hari menghilang.....

TiranaAduka said...

done read here............

Remy hazza said...

Bro Tirana

terima kasih......

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...yahniah2 yer...;)

 

Template blog ilham dari alif ismail