Tuesday, November 27, 2012

First Giveaway By Irsya Healthy House

Salam ketemu lagi sahabat semua.......
remy kena tag lagi....... so kali nie remy nak support satu lagi segmen......
segmen nie dikenali sebagai
First Giveaway By Irsya Healthy House
segmen nie anjuran dari blog Irsya Healty house
iRSYA HEALTHY HOUSE


Remy telah jemput oleh rakan baru remy iaitu Mujahidah
Nurmujahidah
So kalau korang nak join segmen nie moh ikut sekali.......sebab ada
hadiah misteri menanti.......nampak cam menarik kan????
so tunggu apa lagi..... klik aja blog Irsya Healty house nie
manalah tahu kut2 ada rezeki nanti.....

remy nak tag 5 sahabat remy pulak.....
Bro Hanif
Mama Maszull
Miz Ruha
Leeza
Cikgu ma
yang lain pun dijemput sama tau!!!!!

29 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

nak join ni. sedang mengarang..

Ayie Abas said...

comeyyy tuan blog nyer...remy...

ada taik lalat pemanis wajah laa... :)

TiranaAduka said...

gud luck.doa tirana aduka


Terima kasih atas doa remmy.

Remy hazza said...

leeza....
mekasih...... insan terpilih tu......he3

Remy hazza said...

ayie...
yg tu tuan blog yg tagged remy...... comelkan......ayie pun kalau free...joinlah sekali.....

Remy hazza said...

tirana.....
mekasih....amin...
Juga doa remy utk anak bro tu..... InsyaAllah..... Kena jaga dan awasi kesihatannya.... harap dia cepat sembuh......amin

TiranaAduka said...

naik triumph langgar satu n u f kat sini untk bro remy..thanks so much

baguznet said...

Yes! Alhamdulillah... akhirnya dapat masuk dengan selamat ke blog peberet ni semula!

Hanif Idrus said...

Kalau Remy dah aku....aku terpaksa join ni...hehehehehhe.
Aku join malam ini bro...

Remy hazza said...

baguznet....
mekasih....dah lama menanti kehadiran bro....... he3
dah selamat dah....

Remy hazza said...

bro tirana.... he3...mekasih...langgar selalu pun takpe.... he3.....

Remy hazza said...

bro hanif....
maaf kalau remy tagged.... tak tersengaja...he3...remy tak paksa tau!!!!

boni kacak said...

selamat bersegmen bro :)

Remy hazza said...

bro boni...
mekasih bro.......kalau rajin jom join sekali.....

miz ruha said...

thanks tag... akan join jika berkesempatan..
gud luck, remy... ^_^

Remy hazza said...

muiz ruha....
mekasih sis..... jgn marah tau.......
remy tak paksa... ajak jer.....

Irsya Healthy House said...

Hi..thanks join GA I.H.H

done checking tapi anda masih blum like page..tq

gud luck

Si Matatajam said...

Good luck Remy

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 811 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

misz_eyza said...

selamat bergiveaway yer remy.. eyza dah lama x join hihi...

Remy hazza said...

irsya health....
orait...kejab lagi remy pi like pages tu..... terlupa pulak.....

Remy hazza said...

simatatajam....
mekasih..... ada masa join join jugak ye....

Remy hazza said...

Fariz reza.....
besar hati remy terima persaudaraan kita.... dunia maya dan dunia nyata jauh berbeza.....
jauh dimata dekat dihati... insyaAllah....
welcome here and selamat pren together gether dengan remy......

Remy hazza said...

eyza...
mekasih....ada masa jom ler join...remy pun sebab dah diajak oleh kenkawan.....

ayut said...

ni pon ayut kena tag..tp lom join..moga ad rezeki ye kat situ remy :)

C'Jai said...

moga hadiah misteri menjadi milik mu..heheee

Remy hazza said...

ayut.....
takpe.... buat slow2.... sesama kita memeriahkannya......

Remy hazza said...

Cjai....
amin..... masin mulut sahabat nanti..... syukran2.....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...mama juga ada yer tapi mama x join pun...;)

 

Template blog ilham dari alif ismail