Thursday, November 8, 2012

jawapan Transformers drink !!!!

Salam ketemu lagi semuanya.......
tertiba jer remy kuarkan teka tin minuman dalam wordless wednesday ye......... ha3..... sebenarnya mood remy kelaut.......
sejak dah sunyi tanpa adik2 ku nie....camera pun malas remy nak bwk kehulu kehilir.......entahlah......
byk entry yg terlepas camtu jer.......parah tu....... padahal...byk event yg remy pi tapi tak kuarkan entry , termasuklah berjimba kat bukit tinggi haritu..... , pingpong tournament dan juga yummy2.....
mungkin tempat yg sama kut.... kfc , dan mlm tadi...remy lepak ngan kenkawan kat Saba restaurant mkn nasi arab lagi......
oklah...back to the topik....... ramai yg teka betul tin minuman tu.... jawapannya adalah pepsi,,,,, yg kaler biru adalah pepsi biasa dan yg kaler hitam tu adalah Pepsi Nero ( zero sugar )...kedua duanya adalah pepsi utk pasaran negara matahari terbit iaitu jepun...... ini adalah sebahagian dari minuman yg diuplift dari negara tersebut kedalam pesawat ke KLIA...mana yg tak habis tu....cam biasa...di longgokkan kat store sebelum dilupuskan.... sayang kan...kekadang ada yg menarik sangat design tin minuman tersebut......

so tahniah kepada semua yg berjaya meneka dengan tepat...... dan hampir2 tepat.....antaranya...

Korang semua memang Genius........ apa lagi sahabat semua...... jom terjah kesemua diatas...... kita saling berkenalan........
rasanya lain kali remy nak buat lagi teka 2 cam nie... pastu kasi special gift .. tapi utk sorang jer la......ok ker ?????

34 comments:

♥ Nana BamBam ♥ said...

haaaa..kan betulllll tekaan ku..cewahh :D


rasenye ok gak idea tu remy... bila ade teka2 camtu minda boleh cergas sikit yedakk?

kalau nana ok jer.. :)

~ cik matahari ~ said...

tak sempat nak teka heheh :P

Remy hazza said...

nana....
thanks...... simple jer kan....boleh sedekah kat kenkawan......

Remy hazza said...

cik matahari.....
takpe,,,tunggu minggu depan......he3

Ayie Abas said...

betul2 tak sangka remy...itu tin minuman pepsi...ha3

blog-tips-kurus said...

alaaaaaaaa...

mane name kita?? huhu!

Anisa Anuar said...

wooooohoooo!!! betul laa...ish2...terer2.. ishh alamak ter-riak pulak...sorry.. =)

okay je...tp that person must be lucky la...

Remy hazza said...

ayie....
tu lah....kalau pusing tin tu baru nampak perkataan pepsi.....

Remy hazza said...

blog tip kurus....
semalam ada teka ker????? he3

Remy hazza said...

anisa....
tekaan yg tepat..... tapi kalau kita perasan..... black and blue sinonim dgn pepsi.... hijau 7up...merah dan silver utk coke......

Kancil 8349 said...

cantiknya...suka tengok

misz_eyza said...

rajinnya remy siap buat entri khas utk jawapan tu hihi...

Remy hazza said...

kancil....
sama ngan remy....ada pelbagai design...kalau remy buat koleksi.... rasanya boleh jadi satu minimarket.....hee3

Remy hazza said...

eyza....
he3.... sebenarnya remy dah takde entry...... mood kelaut....serabut perut..... tapi eyza punya entry lepas nie tau.....

Aishah Jahirah said...

heheh seyes mmg tak thu nak teka...xpe dah taw da la...:)

Remy hazza said...

aishah....
he3... ala saja jer remy suruh teka....... next time remy kai hadiah sapa yg betul.....boleh?

maszull said...

assalamualaikum remy...tahniah pada yg berjaya yer..;)

Remy hazza said...

mama....
berjaya tapi takda hadiah..... he3
insyaAllah...next time remy nak kasi hadiah lah......

hazwan hairy said...

laa kalau tau teka betul2 ja..ahhaha

misz_eyza said...

entry eyza? berkenaa apa tue remy hihi saspen jer baca.

3no gr33ny said...

sayang la kalau buang..xboleh ke pekerja ambil je

Remy hazza said...

hairy......
teka jer...... hadiahnya..... leh masuk dlm geng entry nie......

Remy hazza said...

eyza.....
nak kuar ler nie...... saja jer kasi saspen......he3

Remy hazza said...

3no gr33ny...
tak boleh...walupun tin kosong...... nak minum akan makan boleh...tapi jgn bawak balik.....

boni kacak said...

la...pepsi ke???hahaha..

pinkcolour82 said...

baru pertama kali tgk tin cam tue...darak cikmala nie.hahahaha

Remy hazza said...

bro boni...
ye la..... lupa lak nak ambil pic belakang....he3

Remy hazza said...

cikmala...
jepun punya pepsi....kat sini takde........

TiranaAduka said...

terlepas la pulak.tak pe may be next time

TiranaAduka said...

terlepas la pulak.tak pe may be next time

Remy hazza said...

insyaAllah...
masih byk peluang lagi....

TiranaAduka said...

bro e mailkan alamat bro..ada sesuatu buat bro. Kalau tak keberetan.thanks

Remy hazza said...


bro tirana
nak kasi apa tu bro...buat susah2 jer.....
insyaAllah...akan remy emailkan nanti.....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...cantik2 nyer...:)

 

Template blog ilham dari alif ismail