Saturday, November 10, 2012

kebahagiaan utk semua......

Salam utk semua......
salam hari sabtu...... semoga hari nie membahagiakan hati setiap insan .......
so remy memang bahagia hari nie...... sebab hari istimewa dalam hidup....... oklah...tak nak gomel banyak2.....back to the entry...... apa yg remy nak ckp..... Alhamdulillah , gift utk segmen remy dah ada yg terima.... thanks for the feedback...lega bila ada blogger yg bertuah suka dgn gift tu.... terfikir remy nak kasi apa memula hari tu.....and then remy rasa gift tu really perfect dgn apa yg remy lakukan.....so tahniah sekali lagi kepada yg bertuah tu... yg tak bertuah.... masih ada lagi GA selepas nie.....insyaAllah.....
tapi remy cuma hantar kepada 7 blogger yg bertuah jer tau...... iyaitu... kanokino , bro baguznet  , Bukan disini , Bonde , meandetermination , hairy dan juga wana owen. tapi remy masih menanti 3 lagi blogger bertuah utk pm remy detail address..... camner nak hantar kan kalau takde detail kan..... so remy masih menunggu....itu sebabnya remy nak tanya kenkawan semua.... kalau sampai 12 november masih lagi takde apa2 maklumat , remy buat cabutan terbarulah... kita pilih lagi yg bertuah pada 13 november nanti..........ok tak ???? he3

so kepada 3 sahabat yg bertuah dibawah nie....
http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html
http://azeemagilesengalayam.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

cepat pm remy ye...... kalau tak remy kasi pada
orang lain gift tu..... sebab memang niat remy nak kasi pada sepuluh orang.....so sahabat ada 2 hari lagi utk pm remy........
selamat berhujung minggu semua......


31 comments:

~Beb~ said...

makin xtiv skrg.. good to see evrybody happy :) alhamdulillah.

cikji said...

hr istimewa dlm idup? hari apakah itewwww?

Remy hazza said...

FM...
harap fm juga happy2 selalu.....

Remy hazza said...

cikji.....
he3.....hari nie hari lahir remy lah cikji......

Wana Owen said...

Dah dapat dah gift tu.tq a lots!!

LiNda said...

hehe..cepat ye pm remy bg detail, kalo x adiah tu bg linda yer...:)

TiranaAduka said...

salam bro remy.
X de headr la saya.sedey.

maszull said...

assalamualaikum remy....bestnya dpt hadiah dr remy kan tapi ada juga yg masih belum dpt yer...:)

Remy hazza said...

wana...
thanks for info.....
tahniah sekali lagi....

Remy hazza said...

linda.....
he3.... tak sabar nak cabut sekali lagi nie.....

Remy hazza said...

tirana aduka....
tkde header,,.... nak suruh remy buatkan...boleh aja... remy tak pandai sangat.....tapi boleh lah....nanti remu cuba usahakan.....tirana dan alam akan bersatu.....

Remy hazza said...

mama
wassalam....
ada lagi yg belum pm remy..... sebab niat nak kasi sepuluh...kena lunaskan...... kita tunggu...harap2 ketiga3 sahabat nanti akan pm remy..... sayang sebab rezeki ada pada mereka.....

Ayie Abas said...

EU pun belum beri respon lagi...?

miz ruha said...

selamat hari lahir....
moga diberkati Allah selalu.. ^_^

Domu-kon said...

kalau empayar utama tu xnak.. saya boleh jadi on behalf..hehehe..just joking bang remy..selamat hr sabtu..dan hujung minggu.. :)

ishy77 said...

Salam remy..tahniah.Slmt ulang tahun hari lahir. Moga diberkatiNya selalu.Dimurahkan rezeki. Terima kasih untuk entry2 yg menarik. Teruskan berblog.. :))

baby comel said...

Selamat hari jadi, moga dipanjangkan usia & sihat serta ceria selalu ye..

♥ Nana BamBam ♥ said...

nana turut bahgia jugeee..heheh

Hanif Idrus said...

Masa blogwalking ada baca..hari ni besday bro..
Hspi besday..
Dan kalau tak der org claimed hadiah tu kasi kat aku..hahaha

Remy hazza said...

ayie....
Eu tengah busy jadi tukang rumah...... dah bersawang blog dia remy tengok...he3

Remy hazza said...

miz ruha...
terima kasih....

Remy hazza said...

domukon.....
InsyaAllah...nanti mesti dia pM remy tu.... tapi tak tahu lah...lately busy berbenor......

Remy hazza said...

ishy77...
mekasih ....terharu sebenarnya..... thanks kerana sudi jadi pembaca blog remy nie......

Remy hazza said...

baby comel....
terima kasih..... dah tua remy nie ye.....

Remy hazza said...

nana bam bam....
kebahagiaan yg sentiasa kita dambakan.....

Remy hazza said...

Bro hanif...
terima kasih....tiada istimewa hari lahir tu..... cukup sekadar doa2 dari kenkawan.....

Hnahdy said...

cabutan bertuah lah.. walaupun hana xjoin

Remy hazza said...

Hnahdy....
takpe lepas nie ada lagi....... join tau!!!

TiranaAduka said...

rasa macam myusahkan bro remy je..malu rasa diri ini. Thanks bro.

Remy hazza said...

Bro tirana....
Sama2 bro ....Jgn ler malu camtu.... takde apa apa kesusahan pun.... cuma remy buat yg termampu.......demi sebuat perkenalan.....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...terbaik2...;)

 

Template blog ilham dari alif ismail