Thursday, November 15, 2012

Salam maal Hijrah 1434 H

Salam maal Hijrah kepada semua sahabat , rakan dan juga pren together gether remyhazza.
Perjalanan kita melangkah lagi ketahun baru..... semoga bertambah2 keimanan dan ketakwaan kita semua......
maafkan remy kalau ada tersalah kata dan tinta..... semoga ukhwah kita semua berpanjangan.....
InsyaAllah...

29 comments:

Nafisya Ismail said...

Just visit ur blog. Slm maal hijrah dan slmt bercuti :)

miz ruha said...

salam maal hijrah.. =)

Domu-kon said...

Moga tahun ini..kita dpt berhijrah ke jalan yang lebih baik dan diredhai..

salam maal hijrah abg remy..

Aien Alien said...

Salam Maal Hijrah abg remy :D


#hari ni kerja tak? hehe

cikji said...

Salam maal hijrah.

zila manaf said...

slm maal hijrah juge wink2

Remy hazza said...

nafisya..
salam maal hijrah utk awk jugak.....

Remy hazza said...

miz ruha....
utlk awak jugak..... salam maal hijrah....

Remy hazza said...

Domukon.....
utk awk juga ya.... jln2 kebenaran dan ketakwaan mengiringi kita...insyaAllah

Remy hazza said...

aien..
salam maal hijrah..... sorry lambat reply....kerja hari nie...sibuk settup utk function besok...Tan sri nak dtg.... VVVip breakfast...bru lepas settup...boleh ler BW...he3

Remy hazza said...

cikji...
salam maal hijrah utk cikji dan hubby.....

Remy hazza said...

Zila....
utk awk jugak.... semoga segalan lebih baik ditahun baru.....

Ayie Abas said...

salam maal hijrah tahun 1434....remy...rasa sekejap dah masuk ke tahun baru.

p/s : blog remy ada amaran makware laa....ayie x leh masuk lama2...

hazwan hairy said...

salam maal hijarah remy :-)

Remy hazza said...

ayie....
remy tahu....tu yg susah tu.... ada infection dari blog kenkawan.....nak buat camner pun tak tahu...tapi ada kawan ckp...kena removed kan link ke blog tu......

Remy hazza said...

hairy....
salam maal hijrah utk hairy sekeluarga juga....

C'Jai said...

salam maal hijrah Remy :-)

ayut said...

salam maal Hijrah remy! semoga ukhwah yg terjalin membawa manfaat bersama :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

1stly thx tau sbb masih sudi berkunjung ke santai leeza...
hmmmm... leeza ni x dpt nk update blog setiap hari dah. hehehehe.....
sibuk sikit. no idea plus.

Hanif Idrus said...

Salam Maal Hijrah Remy!!

Remy hazza said...

c'jai...
salam maal hijrah..... tahun yg lebih baik utk kita semua.....

Remy hazza said...

ayut....
InsyaAllah.... ukhwah yg terjalin.....satu perpaduan ummah....

Remy hazza said...

leeza....
takpe.... work come first...... kenkawan support..... insyaAllah...... bila dah semua settle nanti.......xtive semula.....

Remy hazza said...

bro hanif....
salam maal hijrah juga utk bro!!!!!

TiranaAduka said...

salam maal hijrah bro .

Remy hazza said...

Bro tirana...
Utk bro juga....
salam maal hijrah...

maszull said...

Assalamualaikum remy...salam maal hijrah yer sbb baru skg boleh dpt masuk blog remy balik....mungkin dah kembali pulihkan....:)

Remy hazza said...

mama...
wassalam...insyaAllah....tapi remy masih guna internet explorer kat rumah....... crome masih detact ada malware......
salam maal hijrah utk mama.....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...salam maal hijrah...:)

 

Template blog ilham dari alif ismail