Friday, November 2, 2012

Kenali masterchef junior student indonesia..........

Salam ketemu lagi.......
jom kita kenali masterchef junior adik2 remy nie.........sebelum dieorg tranform menjadi bintang2 cinetron dalam next entry........
lepas tu kita lihat siapakah yg menjadi champion dalam masterchef battle haritu.......

Sebenarnya ada sorang lagi iaitu rita.....tapi sayangnya remy tak sempat ambil pic dia....... hu3......
so antara semua diatas...... yg telah berjaya adalah dua kumpulan dari hari pertama dan hari kedua.......
jom kita tgk team mana yg menang........
tahniah dari remy dan seluruh warga kerja yg menjayakan masterchef battle nie.......
adik2 remy nie memang berbakat besar dan kreatif......



22 comments:

boni kacak said...

sampaikan salam ku pada rindy...hahahaha

♥ Nana BamBam ♥ said...

Laila, Adhie dan thea suka tengok..hehehehe :d

Anisa Anuar said...

uihhh semua muka ada credibility as a chef...terbaikkk

Remy hazza said...

bro boni....
tunggu next entry ptg karang.... rindy the sexiest ever......

Remy hazza said...

nana...
laila yg paling pemalu.....kechik jer org nya...
adhie yg paling comel dgn lesung pipitnya...tak caya tgk entry sebelum nie.... gambar manja dia yg mkn roti tu......
thea pulak memang suka bergambar...tapi kurus sangat..... selalu pengsan kat kitchen....he3

Remy hazza said...

anisa......
ada gaya....sporting habis bila diajak bergambar mcm nie......

cHeRyNa PiReS said...

Nampak muka ceria je dalam dapur. Dgn epal nye...tembikainya...betik...

*eh, Sha nieh tgk apa*

Remy hazza said...

Sha.....
he3..... nie mesti lapar nie......

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tabik mrk yg hebat memasak. leeza.... hancus....
:::sorry lama tak berkunjung... exam + demam.. thx sbb terus support. :::

Cikgu Fikri said...

wah..
cam meriah jerk..
aritu kt kampus sy masuk jugak..
dpt num 3... lps tu hadiah hamper tu hilang...
huhuuh :)

Remy hazza said...

leeza.....
same with me..... busy sangat akhir2 nie...... kerja pun bertimbun.......
blog leeza pun remy tak singgah lagi...... dh ler line kat rumah tgh slow bila malam2 nie...hu3

Remy hazza said...

cikgu fikri...
camner leh hilang tu...sayang nyer..... penat2 masak pastu takde hasil...... simpati remy pada cikgu tau!

Hanif Idrus said...

Posing dahsyat!!!!!

maszull said...

assalamualaikum remy...betul2 mcm master chef kat tv tu la... memang bestkn dpt join kesemuanya dan tahniah pd yg berjaya yer...:)

shidaR said...

remy semua tu org islam ke..nama pelik2 jer heheee :D

cara pmakaian tdung pun bbeza skit dr org kita kan :)

misz_eyza said...

remy, xder ker pic menu yg jd juara...sebab dlm entri sebelum nie ada byk menu so tatau mana satu jd juara huhu...

Remy hazza said...

bro hanif...
sporting habis semuanya bila remy suruh bergaya......

Remy hazza said...

mama
wassalam....
remy saja ambil pic macam tu...nak buat kenangan pastu tunjukkan masa last dinner nanti...masing2 geli hati bila tgk aksi2 tu......

Remy hazza said...

shida....
dalam 25 org tu.... cuma tiga org yg bukan islam...... tak silap remy gabrial, hoei dan juga rita...tapi pic rita kat sini takde...tak sempat nak ambil....

Remy hazza said...

eyza.....
ada ada.... cuma utk team a tu pic tak clear sangat....nanti remy akan usahankan entry tu......

Aishah Jahirah said...

macam2 gaya posing....comel la diaorg ni..eh gambar monalisa pun ada jadi chef...heheh

Remy hazza said...

aishah....
comel2 semuanya..... pic tu remy google...tertiba jumpa...kena sangat ngan entry nie....

 

Template blog ilham dari alif ismail