Monday, November 12, 2012

Alhamdulillah banner dan promo blogshop dah siap......

Salam semuanya.....
salam hari isnin yg bluessss......
remy dah buka blogshop....... jualan kecil kecilan...... dan alhamdulillah gabungan bersama kawan remy nie iqbal mula mendapatkan hasil.....
buat permulaan melalui teman2 opis dan juga kenkawan dalam facebook......
so we decide nak jual online pulak..... so kalau kenkawan berminat nanti boleh ler pm kat remy atau sahabat remy iqbal nanti ya.....

so buat permulaan..... remy tgh hapdetkan dulu blogshop nie..... alhamdulillah dah berjaya siapkan header dan juga header promo...yg tu kenkawan boleh tgk kat blog kulikutif nie.....
header....
blog promo....
so semua...tunggu apa miniature yg remy dan igbal jalankan nanti..... boleh jugak jana pendapatan......nak harapkan cpuv atau nuffnang.....rasanya takde rezeki kat situ......so kita usaha cara lain.....support tau!!!! he3.....

41 comments:

Anisa Anuar said...

comel betul design ni...

LiNda said...

wahhh..bagus2. same2 la kite menyokong kawan2 yang buat bisness :)

Remy hazza said...

Anisa....
Comel ker??? \mekasih......
ala ala kartun...

Remy hazza said...

linda....
Kawan remy tu...... dia ajak remy jual dlm blog...... kat fb tak berkembang......he3...
remy tolong yg termampu jer.....

ayut said...

wah...blogshop... :) hihihi..usaha lg dan trus usaha.jln nuffnang xjd,kite g tmpt len.. ;)

Remy hazza said...

ayut...
betul tu.... nuffnang pandang serong kat blog kita..... kita serong kut lain lah pulak..... saja jer tolong kenkawan.....ada rezeki jalan... takde rezeki...... kita bersyukur dgn apa yg ada....

cHeRyNa PiReS said...

All the best Remy. Seperti biasa, anda sangat rajin:)

:: Mrs.Eady :: said...

okey!

maszull said...

assalamualaikum remy...kena tunggu ni mesti bestkan...;)

wantie said...

comel.

Come & join my GA. Simple je

~Beb~ said...

jual ape tuuuu? tahniah

Aien Alien said...

pasti sokong.friend together-gether....hehe. all the best abang remy :D

Remy hazza said...

sha...
mekasih...rajin sikit jer..... he3

Remy hazza said...

mrs eady....
mekasih...... support tau!

Remy hazza said...

mama...
wassalam....
insyaAllah mama... mlm karang akan kuar entry miniature tu.....

Remy hazza said...

wantie.....
insyaAllah...akan remy kesana nanti...tunggu.......

Remy hazza said...

fm....
jual benda2 kecik jer...buat permulaan.....

~ cik matahari ~ said...

mantopp lahh. gud lakk ^_^

Remy hazza said...

Aien...
mekasih...... teringin nak berniaga online...kenkawan ajak...harap2 menjadi nanti....

Ayie Abas said...

idea kreatif remy...skrg memang diluar jangkaan kita...blog juga kita boleh jana pendapatan sampingan :)

Remy hazza said...

ayie,....
mudah mudahan..... tunggu ayie....mungkin ada perkabaran gembira utk ayie..... insyaAllah.....

Remy hazza said...

cik matahari...
mekasih...sokong tau....hebah kat kenkawan nanti.....he3

依之汉 said...

Saya setuju nuffnang memang tak beri apapun. Lebih baik kita berusaha sendiri. Insya-Allah saya akan sokong en Remy dari belakang (sokongan moral).

maszull said...

assalamualaikum remy...kena tunggu la n3 mlm ni...nak tahu juga ni...:)

baguznet said...

bro, apa kata guna template yg lbh kurang mcm http://emporiumdigital.blogspot.com/ sediakan ni.

Blog jadi ala2 website, lebih mudah org nak jengok2

Domu-kon said...

misz domu sokong kwn2 blogger nak business nie..hehhe..chayok2.. nak singgah website tu dulu.. :)

Cikgu Ma said...

all the best remy ^_^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

bestnyer remy... huuuu... all da best. kalau leeza boleh jadi partner kan bagus. heeee... coz leeza mmg tak pandai. haaaaaaaaaaaaaaaaa tp bkn teringin plak erk nk jadi partner. uat nyusahkan jew. haaa

Remy hazza said...

依之汉
thanks sahabat...remy hargai sangat sokongan anda......

Remy hazza said...

mama...
wassalam..... entry dah kuar......he3
nak mula berniaga......

Remy hazza said...

baguznet....
bro thanks for info...insyaAllah akan remy kesana nanti......remy nie buta IT sikit..... blur byk benda...he3

Remy hazza said...

domukon....
singgah tau....sekarang dah ada entry jualan....murah2 jer......he3

Remy hazza said...

cikgu ma...
mekasih....saja mencuba nasib...ada rezeki...alhamdulillah.....

Remy hazza said...

Leeza....
memula jer...rasanya leeza pun boleh...insyaAllah....usaha kecil kecilan dulu....

boni kacak said...

setuju tu bro.. kalau nak harapkan cpuv tu, memang susah bak berganjak langsung... den daripada awal ada nuffnang sampai sekarang, baru dapat rm13.50.. hahaha.. hampeh betul

Remy hazza said...

bro boni.....bro pun sama jugak ker......???he3.... remy lebih seringgit dari bro..sedih!!!!..tgk bro dah bisness...remy pun nak bisness jugak lah....he3

TiranaAduka said...

bro memang kreatif.

Remy hazza said...

bro tirana....
mana ada.... sikit2 boleh lah......

misz_eyza said...

gud luck remy... nt eyza nak pi jenguk blogshop remy.. mana taw kot ada yg berkenan di hati... =)

Remy hazza said...

eyza....
jenguk tau...kalau ada yg berkenan roger kat remy.....rege baik punya....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...wah best2 ni..;)

 

Template blog ilham dari alif ismail