Friday, February 10, 2012

ubat sakit tekak terbaek........heaven!

salam utk semua......
moga semua hepi today.......... firstly remy nak mintak maaf kalau ade yg masih belum lagi sempat remy blogwalking.....
actually pc remy kat rumah ade prob sikit..... mlm tadi baru boleh guna sepenuhnyer......
panggil kwn tlog tengokkan..... nasib baik ade yg pakar..... kalau antar kedai mau kena pau .... sebab kite tak tau ape yg problem... padahal cuma battery jer yg problem....
tukar pun tak sampai 10 hinggit....
so remy sempat ler bw sekejab mlm tadi.......
so kali nie remy nak crita sikit pasal ubat sakit tekak..... kat mana tu ?
kat tempat remy ler smlm....
sebabnyer smlm ade sampling for festive celebration uplift....
tu yg tertiba remy and pren terasa cam heaven sekejab...
asyik tengok pelbagai ice cream dan juga goodies yg dijadikan sampling utk Malaysia Airlines......
terasa heaven sebabnyer lepas sampling...... dapat mkn ice cream yg pelbagai dgn byk nyer......... xspecially yg perisa teh tarik tu......
terasa byk kelainan dan perbagai perisa baru....
byk ler supplier promote product dieorg..... ade yg tak pernah kita tgk pun..... tapi menarik sesangat.....
sampling bertujuan utk pihak airlines memilih item mana yg akan digunakan utk musim perayaan nanti.....
utk ice cream nie selalunya di uplift semasa cuti sekolah......so time nie lah semua akan merasa yg mana pilihan terbaik.......
yg paling sedap dan ohsemm....
so jom kite geledah apa yg ade atas meja.....
jgn meleleh air liur tau...... basah blog remy nanti....
dah tak larat nak lap...... cam biasa kalau ade yg berkenan... download ajer..... he3
so remy mintak maaf awal2 tau......
ah........ yummy yummy !!!!!!!!!!

32 comments:

DianaAzis said...

Oh..tidak...aiskrim...semua pun sodap..nak....yummy yummy

diana said...

arrrgggghhhh!!!!!
jahat nya kamu!!hehehe

remyhazza said...

diana......
masa utk menguji tahap kesabaran bermula...... he3

remyhazza said...

kak diana.....
baby yg dlm nak atau mak die yg nak nie ?......

Aien Not Alien said...

ada perasa teh tarik??? wah macam sedap ni...teh tarik versi aiskrim.. nyummm...nyummmm...

eeiyss said...

yaALLAH... besnyer kalau duk dalam longgokan eskrem~

AYIE ABAS said...

aiskrim laa pulakkk..mcm2 jenis aiskrim ada..perghhh...

::cik asha:: said...

semuanye nmpk sedap....
best nye...haagen-dazs plak kan..

Eera Shera said...

nak block blog ni sebab menaikkan nafsu..haha..jeles la..nak semua eskem tu!

Fabulous Me said...

YA AMPUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Memule tgk gmbr 1st tuh baru je nak bebel.. Ade plak ubt skt tekak..? Skali scroll ke bwh, PENGSAN!!!!

TiraPengemis said...

pebret nie...heee

khairul said...

pehh meleleh air lior

remyhazza said...

aien...
best ler jugak.....
rasa yg teh tarik berkrim jer....

remyhazza said...

eeyiss.....
kan remy ckp cam duk dlm heaven kejab......he3... semua ade...

remyhazza said...

ayie.....
he3.....
nanti remy kuarkan koleksi choc kt tempat remy pulak......

remyhazza said...

cik asha.....
seronok kan ?....
haagen daz tu kalau kat luar berapa dah rege nyer....
Remy bersyukur dpt keje kat sini....
leh selalu mkn....

remyhazza said...

eera.....
sabar tau.....
download cam biasa....
kalau dah cair remy tak bertanggungjawab....he3

remyhazza said...

fabulous...
ubat sakit tekak yg paling mujarab.....

remyhazza said...

tira....
selera kita sama....

remyhazza said...

khairul.....
jgn byk sangat....
dah tak larat remy nk lap nie....

NasZ said...

wah...sedapnya. byknya. huk..huk..huk.. (batuk lagi ni. huhu).

From,

Nasz

MOHD NASER.com

Zarul said...

ooh mcm ni rupernyer yer..selalunyer Nestle/Haagen Dasz yg selalu dipilih pun

remyhazza said...

nasz.....
jgn ditambah batuk tu......
pi cari ubat cepat...he3

remyhazza said...

abg zarul....
betul tu.....
it's depand dgn budget jugak....
current kita uplift magnum classic dan haagen daz kan... mungkin next school holiday perasa lain kut....
teh tarik tu cam menarik jer...

maszull said...

assalamualaikum remy...wah bestnya dpt mkn mcm2 jenis aiskrim dr berbagai2 perisa...mesti seronokkan merasa semuanya...:)

remyhazza said...

betul tu mama.....
sekali sekala.... kita balun semua....buat pulak tgk perisa yg tak pernah kita jumpa....

Kancil 8349 said...

nak minta boleh ke...hehehe

remyhazza said...

boleh saja kancil.....
download jer....
tapi make sure save dulu.... he3

baguznet said...

ni utk cabin crew ke utk passenger bro?

remyhazza said...

utk pasenger...... dlm byk2 nie depa pilih 2 jenis jer...... satu utk economy class, satu lagi utk gcc dan first class.....

Nazri Razra said...

Memang heaven giler. Ada yg kena penisilin shock karang kan

remyhazza said...

abe... tunggu entry supplier day part2.....
rasa cam masuk heaven 2 kali.... he3

 

Template blog ilham dari alif ismail