Friday, February 17, 2012

Berpisah jua akhirnya.......kenangan itu indah.....

salam utk semua......
ringkas jer entry remy mlm nie... nk crita sedikit pasal salah satu event semlm......
pertemuan hanya sementara..... perpisahan mungkin selamanya.....
camner tertiba sayu nie.....
sebenar nya  remy nk crita pasal majlis perpisahan para student Uitm yg buat practikal kat tempat remy... smlm adalah hari terakhir buat mereka...... so ade sedikit gathering khas utk meraikan perpisahan.....
selama 4 bulan menjalani latihan kat tempat remy byk jugaklah kenangan suka dan duka bersama adik2 ku ini......buat pertama kali nya Uitm menghantar student yg ramai ke tempat remy..... selalu dlm 2 atau 3 org jer..... tapi kali nie lebih 20 org.... meriah sebab dpt jumpa senior dieorg kat sini..... remy ler tu.....
Best dieorg nie..... friendly dan tak segan2 nk tegur remy dan mintak pandangan dan juga bertanyakan perihal dunia catering dan camner nk buat report nanti.....dan yg paling best .... ade yg kelakar dan mesra terlebih...... sweet memory tu.... teringat kisah2 skandal ler..... jeles ler... dan mcm2 lain..... biasa ler remaja tgh darah muda.....
apa apa pun..... remy ucapkan all the best pada semua.....  
moga dah grade nanti akan jadi manusia yg berguna buat keluarga, bangsa dan juga negara......
for azim ,faiz, syahmi,munir, abu dan ramai lagi......
sweet memory just dtg sekali......
keep it up........it's mesmerize u one day nanti....

24 comments:

Eera Shera said...

sronoknye diraikan..mesti best praktikal kt cni kan

EmpayarUtama said...

Amboi, yang lain tu ok, tapi yang atas meja tu hehe :)

AYIE ABAS said...

kalau laa ayie masih muda..ermmm

LidiaSuraya said...

wah teringat zaman zaman praktikal dulu.. memang sayu nak pisah .. sebab dah rasa cam one of them kan?

My Life's Journey said...

best praktikal gan bang remy ..dapat makan makanan yang bang remy buat ..sedap2 .. boleh bulat umi nanti hek2

bila tengok gambar2 ni teringat time jadi student ..betul kata abang ..kenangan mcm ni hanya datang sekali .. dan akan diingati sampai bila2

baguznet said...

errr... ada yg available lagi tak?
he he heee

Kancil 8349 said...

bestnya..namun mesti sedih kan

Aien Not Alien said...

baru tahu abang remy alumni UiTM...hehe...


UiTM Dihatiku.. ^_^"

maszull said...

assalamualaikum remy...doakan semoga mereka akan lebih berjaya nanti ...

Cikgu Ma said...

tak pe, doakan mereka terus berjaya..

Nazri Razra said...

Jgn sedey. Nt batch baru masuk nt

remyhazza said...

eera...
seronok dieorg...... ade yg naik badan... hari2 mkn .....he3

remyhazza said...

empayar....
yg atas meja tu last minute punya meal......
tapi tetap menyelerakan.....

remyhazza said...

ayie.....
kalau masih muda..... boleh practical kat sini..... he3

remyhazza said...

lidia....
betul tu.... walaupun sekejab.... cuma 4 bulan... tapi cam dah jadi adik beradik.....

remyhazza said...

umi......
betul tu.... abg remy practical dulu pun best sangat.... kat 4 hotel yg berlainan.... penang , langkawi, shah alam dan Kl.... berbeza hotel... berbeza memory.....

remyhazza said...

baguznet....
masih ade yg single.... katanyer lepas habis belajar baru nk mencari..... leh ler mintak borang....he3... yg kat rumah tu kasi ker ?

remyhazza said...

kancil.....
dlm hepi2 tu... ade jugak yg sedih nyer..... tapi takpe... next month masuk yg baru pulak.....he3

remyhazza said...

aien.....
he3... uitm tetap dihati ku.....
jenug jugak dulu panjat tangga nak pi kelas kat menara tu.... maklum lah..school abg kat hotcat....

remyhazza said...

mama...
wassalam... remy pun sama..... doakan kejayaan mereka....

remyhazza said...

cikgu ma.....
sesama ler kita... all the best lah utk mereka.....

remyhazza said...

abe.... betul tu....
tak sabar nk tunggu batch baru....
harap2 best mcm yg ini jugak....

Aien Not Alien said...

wahahaha...menara dihatiku la ni... class kita pun kat area menara tu, dekat je dengan budak SUG & hotcat...hehe

remyhazza said...

tapi....aien....
kenapa dulu kita tak berjumpa...ha3
kalau tak dh lama jadi pren together gether.......

 

Template blog ilham dari alif ismail