Monday, February 13, 2012

Salam hari Isnin semua.....
harap semua ok lah... remy masih lagi tak berapa nak sihat. flu tetap meleleh kuar...... hu hu hu.... dah habis tissue kat opis nie......
sakit tekak pun masih lagi.....
so korang pun kena jaga kesihatan tau..... kalau dah sakit nanti , tak dapat nak blogwalking sama sama....

apa yg remy nak share arinie.....
simple jer entry for today... remy nak share satu clip video pasal nak skin off buah buahan.....
pada remy , hanya yg mahir saja yg boleh buat camnie... kalau kasi kat remy pun rasanyer tak mampu buat selaju tu....boleh boleh ler.... tapi lembab..... he3
nak buat pantas macam nie perlukan kepakaran..... lagi satu...pisau mesti tajam.....
bro yg remy snap nie memang antara beberapa org yg bertugas dibahagian buah buahan.....
dah biasa dah hari2 buat benda nie... tu yg sampai tahap speed yg melampau.....
korang cuba bayangkanlah sendiri... sebijik buah kurang dari 15 saat..... ohsemm kan ????

video

41 comments:

LyNdA Aziz said...

speed giler . sebijik kurang dari 15 saat . laju betul .

remyhazza said...

he3....
kalau dah hari2 buat.... mau tak laju...

LidiaSuraya said...

wah wah kalo kita abis dah jari jemari terpotong.. keh keh keh

diana said...

kagum..:)

c'axoera ヅ said...

habis gak hari senin.......tunggu esok lah datang :)


http://ch000tz.blogspot.com/2012/02/monday-blues-kissing-hahaah.html

remyhazza said...

lidia....
betul tu....
sebijik buah , satu 1mm jari hilang...he3

remyhazza said...

kak diana.....
remy pun kagum...
bayangkan kalau sehari berpuluh2 biji..... kalau tak laju alamat sampai ke petang ler tak habis..

remyhazza said...

caxoera...
jom kita balik....
sebelum magrib leh bw dulu.....

Cikgu Ma said...

ai, kalo laju gini kmpem putus jari saya...

remyhazza said...

cikgu ma....
bukan jari jer... tangan pun boleh....

baguznet said...

respek... bukan takat laju, maintain ketebalan bahagian yg nak dibuang...

Aien Not Alien said...

mana mukanya..."biar satu malaysia tahuuu..." hihi..


laju tu...kalau aien la..tersagat jari jemari...huhuhuhu

Eera Shera said...

gila terer la dia..tabik la!

Eera Shera said...

gila terer la dia..tabik la!

remyhazza said...

baguznet.....
bro.... yg tu memang skill.....
kalau remy mau ade tebal nipis.....he3

remyhazza said...

aien....
abg tu malu.....
die ckp muka cam bangla....
tu pun jenuh pujuk nak ambil pic....he3

remyhazza said...

eera....
bkn takat sorang nie jer... ade beberapa lagi.... memang keje dieorg hari2 buah buah buahan jer.....
tu yg master tu....

Fabulous Me said...

Uishhhh.. Kagum..

Btw get well soon tn blog.

AYIE ABAS said...

teringat kata org tua2..alah bisa tegal biasa... ni laa antara contohnya... :)

naiemah_ramli said...

lajunya...huhuhu..kalau naiemah mcm tu..silap2..jari hilang..hihi

Zarul said...

ohsemm...dia tak pernah kena pisau ke tangannya tu

Nuar said...

aku pn bleh buat laju mcm 2 tp dgn jari2 potong skali.. hahaha

misz_eyza said...

semoga cepat sembuh yer remy... =)

EmpayarUtama said...

Kalau akule, rasanya ambulan lajuje datang ambik bawak aku ke spital :)

MaryaYusof said...

Salam,

Wow! Pantas betul, tapi kalau kena tangan tu mau putus jari...ngeeeeeee...

Salam kenal bro :)

remyhazza said...

fabulous....
thanks so much....tapim arini cam smlm jugak.... nak mc tak boleh....
bos outstation.... ade pulak suplier day arinie.... kena ler layan jugak....hu hu hu

remyhazza said...

ayie... memang benar kata2 pepatah lama tu....

remyhazza said...

naiemah....
sambil pejam mata pun dia boleh.....\kalau dah hari2 buat....he3

remyhazza said...

abg zarul....
camtu lah kehebatan lsg....
kalau tak camner nk produce meal 40000 daily kan...he3
utk abg mkn jugak....

remyhazza said...

nuar....
remy pun sama.....tapi takat kulit jari jer la.... he3

remyhazza said...

misz-eyza....
thanks sis.... selagi tak klinik... selagi tu la tak sembuh.... padahal inhouse klinik kat bwh opis jer...

remyhazza said...

empayar......
kena byk training.... baru dpt skill macam nie...

remyhazza said...

marya....
salam kenal jugak....
memang mcm tu kalau keje kat sini.... semua kena pantas...
tapi yg berpengalaman jer la,,,,,

Nyue said...

laju gilerr...hr praktis nie..huhu

Kancil 8349 said...

ndak dapat ikut rekod orang nie...memang pantas giler

My Life's Journey said...

Bang remyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ... wahhh rasa mcm bertahun dah tak datang cni la .... hari ni tak de gambar makanan yer ..tak pe2 ..

ummm banyakkan berehat bang ..nanti melarat pulak huhu .. harap bang remy cepat sembuh ..

waaaa hebat sungguh oarang ni .. ni mesti selalu praktis ni kan?

eeiyss said...

biaq betui apa yang eeiyss tengok ni... superb... hohoho... bila nak leh terel camni... eeiyss asik ngelat ja kalau bab masuk dapuq ni... hohoho

Princess Nusy said...

waaaah..hebat..^^

remyhazza said...

nyue ngan kancil.....
hari2 depa buat... mau tak laju.....

remyhazza said...

umi....
thanks doakan kesihatan remy.... u take care yrself jugak tau...

remyhazza said...

eeiyss ngan princess....
nanti remy ambik lagi... kite tgk buah lain pulak... tembikai ker.... besar sikit !

 

Template blog ilham dari alif ismail