Sunday, February 12, 2012

Jom pusing dunia dgn COCA COLA........

Salam utk semua.....
ceria ceriakan hari hari anda......
kali nie remy nak buat special entry pasal collectable pulak....
dah lama kan... remy pun sampai dah ade part 3....tapi yg nie bukan koleksi remy tapi salah seorg boss remy.....
ohsemm sesangat....
remy punya jeles pun sampai tahap gaban..... rasanyer boss remy nie antara yg terbest kat dunia.... mesti org lain tak boleh challege dia kan.... he3... tu pandangan remy jer la.....
die punya koleksi coca cola around the world.... jeles sesangat !!!
anyway... kat tempat remy mudah nak dapatkan koleksi nie... sebab byk flight yg turun kat klia.... so dapat ler jumpa pelbagai jenis minuman.... so boss teman nie tabsub sikit dgn coca cola....habis semua tin coca cola dia buat koleksi......
Kenkawan ingat tak dulu pasal entry koleksi miniture air air tut ! minuman berakohol tu....
koleksi boss remy yg nie jugak lah..... kalau sapa yg tak tak pernah bukak.... try tgk entry kat link nie....kat sini tau. dlm entry nie remy ade selitkan koleksi miniture bos remy tu......
byk koleksi coca cola boss remy nie.....
habis penuh satu opis dia susun..... siap ade kabinet khas lagi.....mentang2 ler dia salah seorg head kat store tempat remy keje...he3.....
cantik sangat biler pelbagai design yg tak pernah remy jumpa sebelum nie..... siap yg berwarna warni lagi...... tapi tatap maintain kaler red sebab trademarks coca cola kan.....
so enjoy the pic ye kenkawan.....
nanti remy pi usha lagi... kut2 boleh ambik yg mana berkenan..... he3.... ade niat tu........sebenarnya byk lagi design..tapi remy snap mana yg sempat jer.... lagipun time nie remy tgh buat audit 5S kat dept store nie..... tu yg sempat jelajah world of coca cola nie....
yg penting...... pada remy....boss remy nie memang OHSEMMMMMM sesangat !
jadi org yg pertama.......

37 comments:

baguznet said...

eh, ada isi ke tidak tu? tgk penutup mcm masih intact

Fabulous Me said...

Alah ctk nye. MM pya pon ade.. Sexy

remyhazza said...

baguznet.....
mestiler ade isi.....
yg kosong sensitif...mudah kemek....

remyhazza said...

fabulous....
cute kan MM tu..... sexy sangat....

Aien Not Alien said...

kawan ada buat koleksi...tapi tak sebanyak ni...


*sikit2 kumpul lama2 jadi bukit coca cola ek..huhu

remyhazza said...

betul tu aien......
abg remy yg tengok pun jeles.....
mcm2 design....

LaLa mhdnor said...

macam2 jenis ada, memg owsem lah :D

Ungu Violet said...

banyaknyee koleksi...mmg osem lah incik bos..:)

Warna Warni Kehidupan said...

oooo..tabahnya mengumpul huhu

khairul said...

menarik tu

AYIE ABAS said...

remy...minat yang tersendiri.

Si BuDaK KaChAk said...

gila byk koleksi boss...klu dah minat sanggup wat ape je kn?

EmpayarUtama said...

Hehe jek nampak :) Tapi koleksi memang best. Jenuh juga nak kumpul banyak tu kan?

TiraPengemis said...

cantek...kreatif...tp coca cola acid tinggi la...

Rtp Farra Arisha said...

inilah hobi yang sangat unique plus wonderful :) coco cola tin memang sesuai sangat buat dijadikan as own collection :)

remyhazza said...

lala....
bos kita yg nie memang ohsem.....
baik hati pulak tu.....
dah dia minat kumpul....bertahun jugak tu....

remyhazza said...

ungu violet....
pasa remy memang ohsem kumpul benda nie.... tak semua org mampu...

remyhazza said...

warna warni kehidupan....
ketabahan mengatasi segalanya biler kepuasan memuncak...

remyhazza said...
This comment has been removed by the author.
remyhazza said...

khairul....
menarik.... dan tentunya kita pun tertarik.... jeles nie...

remyhazza said...

ayie....
yup.... bos remy nie memang ada taste lah.... kumpul miniture ngan coke nie.... tapi ada benda lain koleksi dia jugak....
nanti remy usha apa yg ada lagi dlm opis dia...

remyhazza said...

si budak kacak....
minat mengatasi segalanya....
kepuasan kut....
lebih2 lagi kalau ade yg puji....he3

remyhazza said...

empayar....
rasanyer bertahun jugak....
sebab coke nie tunggu special occasion jer kuar yg limited edition...

remyhazza said...

tira....
tu agaknyer semua tak dibukak lagi.... mungkin sebab design dia yg pelbagai yg menarik minat nak kumpul...

remyhazza said...

farra arisha..
betul tu.... mungkin satu hari nanti benda2 camnie jadi valuable yg tak ternilai....

Drakula Comel said...

wow!!!
terbaek!!!

remyhazza said...

he3.....
memang terbaik......

misz_eyza said...

perghhh mmg peminat setia betul tue...

Kancil 8349 said...

terbaik..pelbagai jenis...cantik

remyhazza said...

misz-eyza
betul tu eyza......kalau dah minat....semua boleh..

remyhazza said...

kancil.... betul tu.... cantik sesangat....

maszull said...

assalamualaikum remy...wah terbaik banyak nyer jenis coca-cola ni...:)

remyhazza said...

mama.....
memang terbaik....yg best nyer...semua belum bukak lagi.....

Zarul said...

fuhh mmg enjoy saya tgk botol2 dan tin2 coke ni

remyhazza said...

abg zarul....
selalu pi oversea....
lagi senang nak kumpul.....kan...

Nazri Razra said...

Kat ofis abe ada sorang yg collect benda alah ni. Ni kalau lelong kat ebay, ramai yg nak beli

remyhazza said...

abe... betul tu.....
lama2 jadi vintage nie.....

 

Template blog ilham dari alif ismail