Wednesday, February 22, 2012

Wordless wednesday #6



P/s......kalau hari2 dapat makan wantan mee itik kan best !!!!!!

50 comments:

ShahzCudin said...

menyelerakan..

Fabulous Me said...

Nampak sedap.. Tp FM kurang dgn itik and wantan.. Mee yg besar2 tuh ok :)

Tuan tanah sihat?

baguznet said...

itik dgn angsa mana lagi best bro?

remyhazza said...

shah.....
memang best pun... feberet remy...

remyhazza said...

fabulous....
tuan tanah sihat jer...... busy dgn keje jer.....
pastu jln2 cari mkn.....

remyhazza said...

baguznet......
Dua2 remy pernah rasa.....
unik dan remy boleh masuk.....
tapi yg best mkn daging landak....
lagi sedap...

AYIE ABAS said...

hari2 makan mee jemu jugakkan? hehe :D

tapi mkn mee bersama2 daging mcm dlm pic tu jarang2 dpt merasa.

Cikgu Ma said...

adehh..sangat terliur la...dah la sehari suntuk x jamak makanan berzat..

Eera Shera said...

bernafsu tgk ayam tu huhu

My Life's Journey said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaa ... time ni tgah lapar .. mee wantan umi tak pernah makan ..tapi bunyinya sungguh meyelerakan ..ummm nyammmmmmmmmm

baguznet said...

landak? adusss... terliur...

Kancil 8349 said...

sedapnya...

Kancil 8349 said...

sedapnya...

maszull said...

assalamualaikum remy...fuyooo menyelerakan tengok gambar tu...:)

remyhazza said...

ayie.... nanti remy blanje.....he3

diana said...

pppsssttt!!!
akak cukup takut nak makan makanan yang berwarna merah (sambal tumis) dan makanan yang warna hitam.
ni la gambar paling tak menyengat untuk akak..hehehe

remyhazza said...

cikgu ma.....
sabar ye.....he3

remyhazza said...

eera....
remy nafsu makan jer.....
he3

remyhazza said...

umi.....
jom makan...

remyhazza said...

baguznet.....
tu menu special biler hari raya jer.... setahun sekali baru dapat makan...

remyhazza said...

kancil.....
kalau kena dgn caranya..... memang sedap....

remyhazza said...

mama.....
moh kita pi mkn ramai2.....he3

baguznet said...

mahal ke daging landak nie?

Kancil 8349 said...

sedapnya....

Diana Azis said...

oh tidak..tengah lapo..remy wajib belanja ni..ehehehe :)

Diana Azis said...
This comment has been removed by the author.
remyhazza said...

baguznet.....
rege remy tak tahu...... sebabnyer.... kiteorg tangkap yg liar kat hutan tu...... biler musim ramadhan dah siap tahan jerat......
kalau ade rezeki...... boleh buat rendang utk raya.....
selalunyer InsyaAllah ade..... tak sekor dpt dua....

remyhazza said...

diana..... jom pi dinner.....
he3...remy blanja.....

Aien Not Alien said...

selalu makan itik masak rendang je...huhu..


yang ni nampak sedap la abang remy...

c'axoera ヅ said...

ooooo gossshhh ini sesungguhnya melaparkan perutkuuu >_<



http://ch000tz.blogspot.com/2012/02/little-girl-sings-like-pro.html

misz_eyza said...

alamak wantan mee itik ka hihi baru nak kata sedap tapi.... =)

remyhazza said...

aien......
memang pun......
lebih2 lagi kalau free......he3

remyhazza said...

c'axoera....
he3..... lama pulak wantan mee nie duk sini......

remyhazza said...

misz_eyza......
tak suka itik ler tu......he3

Elih Japahar said...

haha..tak berapa suka itik jg , btw memang nampak menyelerakan hidangan ni..kalau free boleh makan kot

TiraPengemis said...

perghhhhh....nyum2

baguznet said...

uik, jerat kat utan? mana tu? senang x buat jerat dia?

Eza Boom Boom said...

Eza tak penah lagi makan itik.. :)

btw, Eza dah dapat hadiah tu.. comel laa.. mekaseh so much!! :)

Eza Boom Boom said...

Eza tak penah lagi makan itik.. :)

btw, Eza dah dapat hadiah tu.. comel laa.. mekaseh so much!! :)

Kancil 8349 said...

sudah lama remy ndak buat entri...kot kancil ndak sedar kot...:)

baguznet said...

mmg dia dah lama x buat entri baru, cikgu. mungkin sedang sibuk

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhh makanan ... hari tu umi da baca entri ni ... tapi pic nya tetap menyelerakan hihi ..nyammmmmmmmmm nyammmmmmmmmmm

abang remy tak update ..mesti bz uruskan makanan ni ..hrmmmmmm nyam nyam

remyhazza said...

Elih.....
nak free ker.... tak de hal... dtg jer kat tempat remy....he3

remyhazza said...

Tira.....
hai hai hai.....

remyhazza said...

baguznet.....
so far remy tak pernah tengok....tapi pakcik remy yg selalu perangkap landak nie... dah jadi menu tradisi utk dijadikan rendang dipagi raya.....
unik dan special....

remyhazza said...

kancil....
remy busy sikit.... nak kejar dateline.....
tapi dh boleh update balik.... he3

remyhazza said...

baguznet.... perasan ye... remy dah lama tak update......
mintak maaf sesangat.... byk keje yg nak kena settle.....

remyhazza said...

eze boom boom.....
tahniah sekali lagi.... next time jgn serik lagi join segmen abg remy tau.....

remyhazza said...

umi.... tau takpe.... abg remy nie lagi busy dari umi yg nak sambut big day tu...he3.....

EmpayarUtama said...

Amboi, WW pun buat aku lapar nih

 

Template blog ilham dari alif ismail