Wednesday, February 22, 2012

BLOGGER INI SUNGGUH SPORTING!

Salam dari remy........
hari nie remy nak joins segmen anjuran 
BLOGGER INI SUNGGUH SPORTING!
Remy terharu sebab dapat dua tagged dari pren together gether remy yg telah memasukkan nama remy dlm senarai 10 blogger sporting dieorg......
pertama nyer 
dan juga

Terima kasih buat mama dan juga kancil kerana sudi memilih remy....So sekarang remy nak pilih 10 blogger pilihan remy pulak.....
kalau boleh remy nak letak semua sekali tapi apakan daya..... kena pilih sepuluh jer.... so remy pilih 10 yg tersenarai dalam
pren together gether pengomen tertinggi di blog remy.......

so remy nak ucapkan ribuan terima kasih pada mereka yg tak serik2 melawat blog remy dan menyokong remy selama hari ini..... bukan pada mereka sahaja tapi pada semua jugak yg sering support remy...... InsyaAllah...akan remy kenang satu hari nanti......


Thank pren...... Always pren together2 dgn remy tau !!!!

13 comments:

Eera Shera said...

terharunye..rasa dihargai..thx bro remy ;)

remyhazza said...

welcome eera.....

Kancil 8349 said...

datang dari segmen yang sama...nice...terima kasih

wah...selera nampak makanan di sana

EmpayarUtama said...

Terimakasih atas penghargaan, cuma lepas ni mungkin agak kurang berbelog

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Terima kasih kerana sudi join segmen picisan mak dara ini ya.. mak pasti semua blogger yg tersenarai di atas pasti rasa dihargai .. =)

AYIE ABAS said...

senyum sampai ke telinga dah nih...hehe3

remyhazza said...

kancil..... remy tak masukkan nama kancil sebab kancil yg tagged remy.... apa apa pun.... pren tetap together gether....

remyhazza said...

empayar.....
remy sentiasa support empayar....

remyhazza said...

mak dara.....
thanks to you too.....

remyhazza said...

ayie.....
sampai ke telinga takpe.....
jgn tak boleh tutup balik sudah....

misz_eyza said...

thanks remy sebab remy pun selalu dtg jenguk saya.... =)

remyhazza said...

sama sama eyza.....

Aien Not Alien said...

pren together-gether abang remy... ^_^"

 

Template blog ilham dari alif ismail