Thursday, February 2, 2012

AAX sampling lagi.......tapi teman yg terlebih kenyang !

salam utk semua ,
minggu nie remy buat sampling lagi....
kali nie utk AAX cabin crew pulak... masih cam dulu2 jugak.... kalau korang perasan.... cabin crew AAX sampling dah buat pada 30 December 2011 yg lalu. tertiba jer  30 january buat lagi....
sebenarnyer yg tu utk 4 cycle, dan yg terbaru nie masih 4 cycle. so jadi semuanya 8 cycle. setiap cycle bertukar setiap minggu....
makanan nie semua utk crew aje tau.... bukan utk passanger diatas flight atau pun utk dijual.....
cam biasa... menu pun tak ler  heavy sangat.... simple but full of varieties..... nak tau kenapa remy kata kekenyangan?
sebabnyer perut remy penuh degan roti....
byk sangat choice pilihan utk sampling kali nie.... lepas sampling apa lagi... sambar ler mana yg berkenan.....
dierorg dtg tengok jer..... mana yg sedap remy tapau dulu...he3
so jom kite tgk apa yg ade.....
yg penting, semuanyer yummy cam biasa....
remy nak mintak maaflah kalau ade yg terliur tu......
tapi ia baik utk kesihatan.... tu tanda nyer
system perkumuhan air liur korang semua masih berfungsi.... he3
enjoy the pic.....
sambil2 tu tekan link kat bwh nie....he3
mari kita bina community !!!!

25 comments:

EmpayarUtama said...

Ehhhhh sticky pos ilang?

remyhazza said...

dah turun kat bwh dah.......he3

Saddila said...

aggagaga banyaknya makanan !!lapar dila pagi2 ni -__-

*selamat dtg ke GBS :)))

Princess Nusy said...

sedapppnye...huhu..tetibe rasa lapaq..^^

LaLa mhdnor said...

alahai makanan lagi...
mintak sikit.

Fabulous Me said...

Perghhh dasyat.. Nnti klu naik AAX sure teringat post ni

LiNda said...

wahhh..banyaknye makanan..semua nampak cam sedap..:)

Cikgu Ma said...

syedapnya....abg remy, nnt tengok link saya ohsem annivaserry yea...saya tengah membina entry

AYIE ABAS said...

nasib baik awal2 remy dh minta maaf..memang ayie dh terliur...

maszull said...

assalamualaikum remy...wah sedapnya gambar makanan tu terasa lapar la kalau dpt mkn makanan tu kan sedapnya...:)

DianaAzis said...

Wah...sedapnya...yummy yummy

baguznet said...

mewahnya makanan untuk crew. adakah semua tu akan masuk dlm cycle atau selected?

Kancil 8349 said...

lapar kancil jadinya...hehehe

diana said...

bila kamu nak kongsi resepi2 best dengan akak ni..:P

Razif Mokji said...

lapr la plk tgk banyak makanan

EmpayarUtama said...

Sakitnya perut aku, mana minyak kapak ni? (Lapau...)

LidiaSuraya said...

Asik laaaa telan liur klo tgok food sampling ni kan... Huhuhu

chegu abbas said...

sedap....nya........nak nak nak...........dah duduk sorang,..

remyhazza said...

sadilla.....
kena banyak bersabar tau.....he3

princess nusy.....
mana yg berkenan...download jer....

remyhazza said...

lala.....
nak semua pun boleh... dtg jer....cini

fabulous......
he3...... betul2...biler mkn tu...ingat2 kat remy jugak....

linda.....
sedap mata memandang.....

remyhazza said...

cikgu ma....
thanks support segmen remy....

ayie.....
nanti dtg bawak tissue sekali tau....

mama.....
tu ler....mkanan utk airlines nie kena nampak menarik....

diana....
cam biasa... tahu kan camner nk download....he3

remyhazza said...

baguznet.....
semua tu cuma proposal jer... nanti akan dipilih mana yg terbaik, rege dan juga selera....
sebenarnya... byk lagi pilihan..tapi remy snap pic yg mana sempat jer....

kancil....
sry sebab melaparkan kancil...

kak diana....
nanti kita buat koleksi resepi yg best2....

remyhazza said...

razif....
kalau perut tgh kosong....
jgn lalu sini.... sure tak tahan....he3

empayar....
nanti kita hantar kan myk angin tu....dgn mknan sekali....

lidia....
tissue please..... menitik nanti...he3

remyhazza said...

chegu..... mai lepak ngan remy..... dok sorang jugak....
nanti kita tapaukan....

diana said...

emmm...
nak sikit...
(hentak2 kaki)

 

Template blog ilham dari alif ismail