Saturday, February 11, 2012

1st years Ohsemm anniversary ...... thanks for the support pren....

Salam hari sabtu pren......
dengan rasmi nyer ohsemm anniversary segmen berakhir malam tadi.....
kejab jer masa berjalan , antara sedar atau tidak.....
remy dah dah sampai setahun berblogging nie.....
remy nak ucapkankan ribuan terima kasih kepada semua yg telah support segmen remy kali nie...... yang tak support pun tetap juga remy ucapkan ribuan terima kasih..tetap pren together gether dgn remy, cuma takde ler tercalon antara blogger's yg bertuah kan ....
so agak2 nyer biler pren yg bertuah tu nak tahu ye ???
he3..... kena check dulu.... remy risau kut2 ade yg tertinggal.... remy tak perasan ker..... pernah jugak terjadi tu.....
penat kwn kita promote dan join segmen remy...tapi remy tak perasan atau terlepas pandang...... so kali nie remy nak senaraikan calon2 pren together gether yg bertuah..... kalau ade yg tak tersenarai atau pun link nye remy terlupa.... tolong ingatkan remy tau..... remy jugak manusia biasa..... tak lari dari kesilapan.....
so let check out !!!

calon2 ohsemm anniversary lucky draw....

1        nurmujahidah
2        lyndaaziz
3        mama maszull
4        lala the heart story
5        kancil8349
6        aien not alien
7        baguznet
8        empayar utama
9        ayie putera gahara gagah perkasa
10   cikgu ma
11   donia blog
12   zamani
13   eza boom boom
14   diana aziz
15   yumida
16   mr’ E’raz fadli
17   Mama lynn
18   diana Rashid
19   lydia suraya
20   girang Daniel
so kalau yg termiss tu , inform kat remy ye.....
sebab kalau boleh bsk kita dah tau sapa yg bertuah tu.....

anyway congratulation in advance.....
thanks for the support... and kalau yg tak bertuah nanti remy mintak maaf byk2.... kalau boleh remy nak kasi semua.... tapi tau ler...kan...
moga support korang akan terus menjadi semangat buat remy....
Doakan yg terbaik utk korang semua ..amin...

29 comments:

Eera Shera said...

ala bila buat segmen ni..adoi tak sempat nak join wuwuwuwuwu..dah setahun ek blog ni..epy bday!!

remyhazza said...

thanks eera.... tu ler menghilang lama sangat....tak perasan ler tu..... he3...
takpe...next time join lagi....

blog-tips-kurus said...

saya ketinggalan lagi.. ;)

remyhazza said...

blog tip kurus.....
cam ner leh tertinggal nie... he3...
takpe nanti remy buat segmen lagi....

DianaAzis said...

Remy..blog diana dah tukar url, jadi url yang kat atas tu salah la.. ni url baru

http://dianaazisworld.blogspot.com/2012/02/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html

remyhazza said...

orait diana.... sekarang jugak remy tukar...... he3

AYIE ABAS said...

boleh tahan ramai jugak yang sertai segmen 1st years ohsemm...remy ni yer.

kawan2 support kawan2. ^__^

Cikgu Ma said...

moga2 saya bertuah..hihi

AYIE ABAS said...

remy...ayie dh tgok link entry ayie tu tapi pergi ke entry AJL. itu bukn entry khas utk segmen 1st years ohsemm...

di sini ayie tinggalkn link entry yg khas utk segmen tu...haha

http://ayie-puteragahara.blogspot.com/2012/02/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html

maszull said...

assalamualaikum remy...dah tamat yer segmen ni...siapalah yg jadi peserta bertuah tu kan...apa2 pun moga sentiasa bersemangat berblogging ye..:)

Fabulous Me said...

Waaah.. Setahun daa! Congratulations!

Aien Not Alien said...

ramainya yang join abang remy....tahniah!! hihihi



tetap pren together-gether even tak bertuah dikalangan semua yang join... ^_^"

baguznet said...

laaa... tak berapa ramai plak... mana lagi ramai, segmen ni atau segmen yg sblm ni?

remyhazza said...

ayie... thanks for support....
betul ler...link tu remy save yg first dulu..... nanti remy tukarkan ye.....

remyhazza said...

cilgu ma.....
insyaAllah kalau ade rezeki nanti....

remyhazza said...

mama...thanks for the support...
nanti kita lihat sapa yg bertuah....

remyhazza said...

fabulous....
thanks pren....

remyhazza said...

aien....
kalau boleh semua nk dijadikan bertuah.... tapi hanya lima jer yg remy mampu.....
tapi ingat.... remy bertuah dapat sokongan dari semua.....

remyhazza said...

baguznet.....
kali nie kurang sikit.....tapi tak kisah..... yg penting bro tetap join dan support segmen remy....

baguznet said...

selagi mampu, insya-Allah akan bg sapot mana yg blh

khairul said...

sy continue support blog remy

remyhazza said...

thanks bro baguznet......
remy pun akan terus support selagi termampu....

remyhazza said...

thanks khairul.....
kita pren together gether.....

EmpayarUtama said...

2nd request, please... count me out yea bang remy. Boleh bagi can kat yang lain pulak; takutle...

Saya tak join pun sebenarnya, tolong pomot je - kita kan kawan... pren together gether..... :)

Tahniah sebab berjaya lepasi 500 followers. Nampak cam Ayie dapat yang lima ratus tu, tahniah juga buat Ayie yea ^_^

remyhazza said...

he3..... empayar.....
as u wish.....
pasal ayie tu... congrat kat ayie.... sebab berjaya juga dapatkan hak exclusive 500 tu.....

baguznet said...

wah! sudah dpt 500 ke? ayie yg ke-500? so dpt la dia token tu ye?

Tahniah to both of you!

remyhazza said...

he3.....
token tu dia yg cipta sendiri...... he3...
insyaAllah...kalau ayie tak dapat lucky ohsemm anniversary....
remy kasi something special nanti...

LidiaSuraya said...

:) yeahhhh tersenarai... Last minit tu... Sama-sama... Support teman teman... :)

remyhazza said...

thanks lidia.....
penat pi shopping gift tadi..... bsk kita tengok sapa yg kena.....he3

 

Template blog ilham dari alif ismail