Wednesday, February 15, 2012

Blogger bertuah 1st year Ohsemm Anniversary Remyhazza

 Salam tahniah utk semua.....
Cer crita..... tertiba jer tahniah.......
sebenarnya remy nak ucapkan tahniah buat pren together-gether yg paling bertuah sempena segmen 1st Year Ohsemm Aniversary blog remyhazza.utk kali ketiga remy buatkan segmen nie.... dan really terharu kerana masih ada yg sudi menyertainya.....
ribuan terima kasih byk2..... kerjasama pren together gether korang cukup bermakna buat blog remyhazza....
seperti biasa , remy pilih bukan lima tapi enam  ( saja tambah lagi satu ) yg bertuah melalui cabutan lucky draw.... so semua yang menyertai bergantung pada nasib..... sekiranya anda memang bertuah, sudah tertulis rezeki buat anda.....semuanya ada peluang sama rata......sekiranya ada yg tak berjaya tu... remy mintak maaf awal2..... jgn serik dan berputus asa.... mungkin rezeki korang pada masa yg akan datang..... teruskan support blog remy. insyaAllah next segmen akan menyusul.....
seperti biasa... segmen yg simple dan tak perlukan kos.... remy jer yg kuarkan kos...he3.... pada semua remy anggap itu semua satu sedekah....
harap semua yg bertuah nanti berpuas hati dgn hadiah yg tak seberapa dari remy......nak kasi hadiah mahal2... sapalah remy yg cuma seorg kulikatif jer nie.....kan.....

so jom kita lihat sapa yg bertuah tu.....

cabutan pertama.
cabutan kedua.
cabutan ketiga.
cabutan keempat.
cabutan kelima.


cabutan keenam. 
harap semua yg menang berpuas hati...... kalau yg tak berjaya tu... remy mintak maaf byk2..... jgn give up ok.....
tunggu next segmen.....

lagi satu, remy nak kasi hadiah special utk entry terbaik......
so remy kasi pada ayie.....sebabnyer ayie buatkan entry special utk remy sebanyak dua kali.....
satu segmen khas dan juga segmen promo dlm entry AJL26...
terharu sangat, sampai dua kali dikeluarkan segmen ohsem anniversary remyhazza.
lagi satu ayie dah lama berkawan tapi setia menunggu utk dapatkan tempat ke 500 dlm blog remyhazza....
terharu kerana ayie sanggup tunggu masa dan ketikanya.....
so salam tahniah dari remy buat yang berjaya......
kepada semua yg sertai...... thanks again ! ur the best...
always pren together gether ngan remy.....
congratulation again !!!!
seperti biasa.... kepada yg bertuah tu.... sila tinggalkan alamat kat bhgn komen ataupun terus hantar ke email remy iaitu
remyhazza@yahoo.com.
wasaaalam.

34 comments:

Wilayah Sepet Kuku said...

As salam,

Tetiba mcm nak menitik air mata...

Kita bz lah...

Lambat tapi belum terlewat..

Happy anniversary blogger Remyhazza..
Semoga terus sukses dlm dunia blog n memberi manfaat pd semua.

*kita tak lupa tau..kita hutang satu entry...insyaAllah, bila dipermudahkan.

remyhazza said...

wassalm.....
thanks byk byk.....'
kerana tak jemu2 support blog remy

remy tetap setia ngan kenkawan yg freindly ngan remy..... InsyaAllah....

Cik Nurul said...

wah, best nye mereka yg bertuah.. tahniah! ^^

AYIE ABAS said...

alaaa...remy buat malu ayie jer laa.. .ada ekstra pulak...hahaha

apapun ayie hanya masuk utk sokong jer x ada harap apa2 pun.

org berbudi kita berbahasa.

remyhazza said...

cik nurul....
mereka semua sememangnya bertuah....

remyhazza said...

AYIE.....
sebab ayie berbudi lah... remy nak berbahasa......

jgn lupa antar address tau kat email remy tu....tahniah

misz_eyza said...

salam remy...

thanks sebab menjadikan saya antara yg bertuah...

insyaAllah nanti saya emailkan alamat.

last but not least, semoga ulangtahun yang pertama nie menjadikan remy semakin berjaya dalam dunia blogging dengan entri yang membuatkan perut saya sentiasa berdangdut ...HAPPY 1st YEAR ANNIVERSARY buat REMYHAZZA.

Eza Boom Boom said...

Alhamdulillah ;) rezeki Eza kat sini. Heee. :) Mekaseh remmy. :D Eza antar terus kat email remmy eh. ;)

DianaAzis said...

Erk.. ada nama diana ke? Alhamdulillah.. tapi memang diana tak berharap apa-apa pun..sokong sahat2 je..anyway..terima kasih Remy :)

LidiaSuraya said...

alhamdulillah. Tq remy. Tiba tiba jer ada yang ke enam ek? terkejut den. tq again remy.

Zarul said...

wah tahniah pada yg menang..comel je ayam tu

Aien Not Alien said...

tahniah semuaaa...abang remy ni baik hati, mesti ada hadiah extra...betul2 menghargai sahabat2...teruskan berblogging ye... ^_^"

baguznet said...

tahniah kepada semua pemenang bertuah. semoga seronok dgn present yg akan dpt nanti. mesti best punya tu :D

Kancil 8349 said...

wah...ndak sangka Kancil dapat...terima kasih...insya Allah Kancil akan email alamat kancil...terima kasih

Cikgu Ma said...

waaa...tahniah utk yg berjaya..bukan tuah saya..yang penting hepi blogging =)

support abg remy!! =)

remyhazza said...

misz_eyza....
thanks so much....
sudah tertulis rezeki elya pada kali ini.....

remyhazza said...

eza.....
orait.... tahniah....
lagi cepat semua dapat... lagi pantas hadiah dihantar....

remyhazza said...

diana.....
kan selalu remy ckp... mungkin ade rezeki nanti.....
kan skrg dah terbukti.....
takde bias2 pun....
semuanya melalui cabutan....
tahniah....

remyhazza said...

lidia.....
budget asal utk lima jer.... tapi tgk ade rezeki lebih dan sambutan yg tak berbelah bagi dari pren semua...remy tambah lagi satu.... plus utk special gift utk ayie... terus jadi tujuh....

remyhazza said...

abang zarul.....
burung ler..... bkn ayam.... he3

remyhazza said...

aien.... thanks so much...
mungkin kali nie bukan rezeki aien.... next segmen join tau....

remyhazza said...

baguznet.....
gift kali nie mungkin berbeza.....
ikut kemampuan.... rasa2nyer mungkin burung dlm pic tu kut.... he3

remyhazza said...

kancil...
tahniah kerana jadi salah satu pren yg bertuah....
insyaAllah.... gift dari remy akan menyusul nanti... thanks sangat krna sudi support remy selama ini....

remyhazza said...

cikgu ma.....
remy mintak maaf kalau takde rezeki utk cikgu ma kali nie.... mungkin akan datang akan ade..... selama tiga kali bersegmen ... kesemua pemenang bertuah berlainan... mungkin akan dtg ade rezeki cikgu ma....

LaLa mhdnor said...
This comment has been removed by the author.
LaLa mhdnor said...

Alhamdulillah :D weeeee, x sangka Lala bertuah kali ni...
thanx a lot :D

Lala da send alamat kat emel :)

remyhazza said...

tahniah lala......
tuah manusia tak siapa yg tahu....kan

Eera Shera said...

tahniah pd yg menang..seronok je follower bro sbb slalu bg adiah..rasa kwn2 dihargai..ala mase ni sy menghilang x dpt join..nk bg adress bleh? hak2

remyhazza said...

boleh jugak......
leh gantikan hadiah yg pecah aritu..... takde hal la eera...

Nazri Razra said...

Tahniah pada semua. Dngki lak rasanya.hehehhe

remyhazza said...

tu ler abe.... next segmen jgn lupa join......

EmpayarUtama said...

Tahniah buat semua yang menang yang tak menang pun tahniah juga semoga kita semua tetap berkawan walaupun cuma kenal melalui belog je ^_^

remyhazza said...

empayar... betul tu... remy tetap hargai sebuah perhubungan... walaupun tak pernah bersua....

Zaidalifah Hussin said...

Tahniah kepada pemenang....

mesti suka dpt hadiah dari remy..:)

 

Template blog ilham dari alif ismail