Thursday, June 7, 2012

Chinese workshop..........AB380 again....

Salam utk semua...... salam hari khamis......
bestnya duk kat kampung tercinta nie...... he3.... remy dh balik kg mlm tadi........
rindu ngan kampung tercinta dan juga parent tersayang...... dah lama rasanya tak balik....... dah hampir 2 bulan........ sebelum remy update apa yg menarik sepanjang remy kat kampung nie......he3... 
 rasa2 cam nak mkn mee udang kuala sepetang jer ptg karang....... walaupun baru saja lepas lunch masak lemak ketam bersama belimbing buluh..... yummy2... air tangan ibu tercinta.....mana sapa bleh lawan kan ? kalau jadi nanti, leh remy updatekan mee udang kuala sepetang tu......he3
Kenkawan ingat balik kg leh goyang kaki..... takde punya..... mesti ada xtvt bersama keluarga... apa2 pun janji semua hepi...... Oklah..... semalam sebelum balik kg , remy sempatler snap pic utk chinese workshop..ada beberapa dishes baru utk dijadikan pilihan nanti utk new menu nanti...... so enjoy the pic......
Sempat jugak lah remy merasa jumbo prawn ngan deep fried lobster tu...... nice and yummy yummy !!!!!

24 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

makaiiiii sedapnye mkn...

maszull said...

assalamualaikum remy...sedapnya bila tengok makanan tu ...:)

Saya Disini said...

wawaa..bnyknye

Remy hazza said...

AFA...
kalau naik pesawat baru nanti, mungkin dapat merasa.....

Remy hazza said...

mama....
wassalam...kalau hari2 remy mkn risau jugak..... takut terlebih berat nanti....huhuhu

pinkcolour82 said...

wah,,,best ler balik kampong,,,,,,:-)

Papa Mifz said...

salam kenal..

wow masakan tuh semuo nmpk sungguh sedap!!

LiNda said...

hai remy..oh, kat kmpung rupenye. alahai sedapnye mee udang. Nak ckit..hihi. Macam sedap je makanan utk chinese workshop ni..:)

Nazri Razra said...

i Like Chinese food.. very the much

Nurul Iman said...

rasa lapar pulak tgk makanan nie..yummyumm

Aien Alien said...

balik kampung :D


mee udang mesti banyak udangkan dari mee...hehe

EmpayarUtama said...

Mencuba lagi berblogwalking remy :)

misz_eyza said...

yummy yummy...selamat berenjoy di kampung yer remy...kg kat ner tue?

baguznet said...

Bro,
Ni utk AB380 mana plak ni?

Remy hazza said...

cik mala.....
i'm back....
kat kg tenet problem.... tak boleh nk blogwalking.....huhuhu

Remy hazza said...

papa mifz....
salam kenal dari remy....
enjoy the food

Remy hazza said...

linda.....
lupa nak tapau mee udang haritu.....
kali nie chinese workshop jer.... aritu kan dah buat malay ngan western juga indian....

Remy hazza said...

abe....
same to me.... lebih2 lagi kalau shark fin soup tu..... pergh!!

Remy hazza said...

Nurul iman.....
remy kalau buat entry yummy2...mesti time perut kenyang......he3, kalau tak, remy yg meleleh air liur dulu.....

Remy hazza said...

aien....
satu kewajipan setiap kali balik kg..... mee udang kuala sepetang.... ala 20 minit jer dari rumah remy....

Remy hazza said...

empayar....
bro.... hari nie jer baru sempat..... blk kampung tenet problem..... sempat buat entry nie jer....

Remy hazza said...

eyza....
kampung remy kat taiping...... sebelah kuala sepetang tu....

Remy hazza said...

baguznet....
bro , yg nie masih menu work out utk AB380 malaysian Airlines..... kan 1st july dah start terbang dari KLIA ke London.... tapi tak tahu lah dieorg ambil ke tak.....
masih dlm kesamaran, menu belum finalize lagi.....

Remy hazza said...

saya disini....
bsk lagi byk... meal sampling utk oman air..... memang marverlous !

 

Template blog ilham dari alif ismail