Thursday, June 28, 2012

"Segmen dari jiacreatifelt : Header dulu hingga kini terbaik "

Salam utk semua…….
Kali nie remy nak join segmen lagi……. Anjuran dari blogger’s
jia creatifelt .Remy kena tag oleh dua sahabat blog remy…..
dan juga mama maszull….. tak sangka blog remy

jadi pilihan mereka berdua…. Ohsemm sungguh…….
So remy rasa dgn bangganya nak sertai segmen nie……
                                           headers kancil


dan mama
Disebabkan remy telah diajak oleh dua org bloggers… so remy nak pilih enam headers terbaik yg remy rasa cun dimata remy……
Keenam2 blog tersebut adalah…

blog remy sendiri ler.....he3

umie
langkah linda
3no gr33ny
Ahmad Fauzi Aryaan
eyza
so jom kita vote ramai2 dan sertai segmen nie..... nak tahu dengan lebih detail... korang bukak jer blog jia creatifelt....

remy nak tag kenkawan pulak utk serta segmen nie..........

 semoga semua berjaya........


***************************************************
pembetulan.....remy taknak betulkan apa2 diatas....... yg berlalu biarlah berlalu...... disebabkan remy nie blur tahap gaban.......
remy pilih header blog yg cantik yg baru, bukan mengundi percalonan......rupa2nya remy kena undi header yg dicalonkan aje....... so antara 3 blog yang menjadi pilihan remy..... tetap blog
mama maszull....... tetap pilihan remy sebab mama ibarat ibu alam maya buat kita semua........
Blog kancil sebab pren together gether ngan remy dari dulu , kini dan selamanya......

Blog alin........ followers remy yg terkini......... comel pulak bila tgk doodle tu.......
harap2 pihak Jia berpuas hati.........sorry diatas kesilapan...... apa apa pun........cantik atau tidak header... sesiapa yg singgah di blog remy . mereka semua tetap pren together gether ngan remy.........


wassalam......


P/s : harap tiada siapa yg berkecil hati........ blog sahabat disini semuanya terbaik buat remy.........cuma remy jer kekadang dtg mengong!!!





37 comments:

Ayie Abas said...

wahhhhh....ramainya kawan2 blogger yg tag remy...sertai segmen...makin meriah. :D

Kancil 8349 said...

terima kasih Remy kerana sudi memeriahkan segmen ini

misz_eyza said...

blog remy ohssem sebab tue sampai dua blogger tag nama remy... ;)

eintan nurfuzie said...

gd luck semua!

Aien Alien said...

take time juga nak pahamkan syaratnya. kena undi yang tercalon je...pastu tag kawan2 lain.


jap lagi aien buat ye... :)

LiNda said...

thankz remy..tapi header linda bese2 je..hihi..:)

NasZ said...

thanx sudi tag saya. tak sempat kot nak join sebab segmen sebelum ini pun tak habis blogwalking lagi. huhu.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

maszull said...

assalamualaikum remy ...mekacih yer..:)

Diana Azis said...

Wah...tapi header remy mmg tomey pun..selamat bersegmen :)

Remy hazza said...

ayie....
dua jer..... he3

Remy hazza said...

kancil.....
same to you... terima kasih ajak remy sekali join.....

Remy hazza said...

eyza....
takde lah..... blog ciput jer..... janji kenkawan ajak remy ada masa...insyaAllah, remy join punya.....

Remy hazza said...

eintan....
thanks sis.....
jom join sekali.....

Remy hazza said...

aien.....
he3... same to me....
tak beberapa nak faham...... tu yg blur jer..... dah ler kul 2 pagi dok buat......he3

Remy hazza said...

linda...
masin2 ada kelebihan..... header linda ok ape......
simple tapi cute......

Remy hazza said...

nasz....
tak kisah...... remy tak mengharap sangat...... remy pun kekadang camtu jugak.... nie pun ada satu lagi segmen nak kena buat......
insyaAllah... ada masa nanti.... kuar ler....he3

Remy hazza said...

mama....
wassalam....
demi utk mama.......
cuma remy tak faham sikit segmen nie......
camner nak undi..... ke header yg kita pilih itu adalah undian?

jia creatifelt said...

Terima kasih kerana sudi mengundi.jasa anda amatlah dihargai.terimakasih sekali lagi

Remy hazza said...

diana....
thanks....
insyaallah...segmen diana yg tag remy tu tgh diusahakan.... tunggu.....

Remy hazza said...

jia.....
thanks so much !

Kancil 8349 said...

macam dah meriah segmen nie

baguznet said...

Tahniah! Tahniah! kepada remy dan semua yg terpilih tu... yg dah kena tag tu jgn lupa meriahkan majlis :D

3no gr33ny said...

alahai..halaman hamba pon turut ada

terima kasih sahabt Remy =)

Remy hazza said...

kancil....
betul ler....
cam dah ade dimana...... he3

Remy hazza said...

baguznet.....
thanks bro....
blog bro pun apa kurang nya...... penuh info dan petua.......

Remy hazza said...

3no gr33ny....
header comel kehijauan tu cute bila dipandang...... sesekali dia mengenyit......he3

jia creatifelt said...

remy: minta maaf.ada slh sikit je undian awak..nie.sila bc semula peraturan yg sy buat yer.mf

Remy hazza said...

jia.....
orait......nanti remy review balik....... sebab tak beberapa faham......

Alynn Nyzaa said...

BW + FOLLOW :)
gudluck~

Remy hazza said...

alynn....
thanks.... follow back... jom join.....

Eera Shera said...

comel la header dorg..jeles huhu =_=

Remy hazza said...

eera...
eera pun ok apa......
tetap menarik remy utk singgah selalu......

Aien Alien said...

abang remy pun pilih mama n kancil kan...harap2 dorang menang.


#sekapal la kita kena edit balik...kihkih. rasa macam nak menyorok bawah meja je...hahaha.

jia creatifelt said...

ok..ini baru betul.thanks..jmput kawan2 lain untuk undi header terbaik,terima kasih skli lagi

Remy hazza said...

aien....
sapa lagi nak vote utk sahabat kalau bukan kita...... hidup mama dan kancil.......chayok2!!!!

Remy hazza said...

jia....
takde hal lah.......
semuanya utk memriahkan dunia blog kita semua..... mana yg sempat support..... remy follow jer.....

Mrs.BuduBilis said...

salam singgah sini dari segmen yang sama..dah follow sini jangan lupa follow sy jg

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html

 

Template blog ilham dari alif ismail