Monday, June 4, 2012

Malaysian Investor......Yummy 2 lagi......

Salam hari isnin semua......
terasa lama tak update entry.... busy sikit.... byk paperwork nak buat...... lately byk pulak keje yg masuk.... mana nak buat proposal emirates, Japanese airline.... jumaat masuk lagi kena buat proposal utk haji flight this year padahal project booklet masih lagi tak sudah2...... hu hu hu... dah ler rabu nie nak cuti balik kg....... tak tahu sempat atau tak.... mana yg siap remy submit ler dulu......
ok lah... asyik keje jer... kali nie remy nak buat entry makan2 balik... sebenarnya last thursday ada visitor from Malaysian Investors....ada lah dlm satu bas penuh... so as new company.... baru ? he3... sebenarnya management remy dah bertukar...... tapi masih lagi dalam process jual beli... mungkin selewat2nya bulan August nanti...company remy bertukar nama... no more lagi LSG Sky chefs..... sebabnya Lsg dah jual saham nya kepada share partner dia....... so mungkin lepas nie mungkin akan dikenali balik sebagai Mas catering cam dulu2... sapa tahu kan....
Byk ler process perubahan yg nak kena tukar nanti... dari logo, uniform , new GM maybe dan juga new management.....apa apa pun remy harap remy masih disini dan secure...he3.... buat nyer kena transfer ke tempat lain..... risau jugak kan.....
apa pun jom kita tgk apa yg menarik sepanjang lawatan dari malaysian investor tempohari......ada yg yummy tak ???? menu special tetap satay MAS yg terbukti sedapnya tu..... yg lain lebih kepada menu local......citarasa melayu... siap dgn ulam ulaman.....
tapi remy suka tgh fruit carving tu... sentuhan chef khafizan yg sememangnya vouge the vast..... org tangan berseni... buat apa pun cantik.....tu jer yg sempat remy snap pic...yg lain tak sempat.....
busy nak layan semua org tu......he3

14 comments:

Pn. Sheila@CC said...

wow... cantiknyer... nak makan pun syg... hehe

Remy hazza said...

pn sheila....
tu ler masaalah teman kat sini.....
nak mkn sayang, tak mkn buang.....
kadang2 jdi delema....he3

maszull said...

assalamualaikum remy...cantik n menarik nyer...:)

Remy hazza said...

mama....
wassalam....
bos mintak VIP punya meal....
kena kasi complex service ler....
tu yg penat nak set up ngan kemas lepas tu....

Cikgu Ma said...

adoi...makanan..ensemnyer....

Remy hazza said...

cikgu ma.....
kalau dpt mkn lagi ohsemm

pinkcolour82 said...

CIKMALA PON TERTARIK MENARIK KAU MEMANG DE BOOM KAT fruit carving tue :-)

Remy hazza said...

Cik mala.....
cantik kan...nak mkn pun sayang!

Saya Disini said...

cntiknye gubahan tu

Remy hazza said...

saya disini.....
betul tu... remy pun tak sehalus tu kalau buat fruit carving!

anamizu kaito said...

wahhhhh!! cantiknye abg remy gubahan buah ni!!! syg plak nk mkn cmtu!!!!
hehe




slm kenal,
cik ana

Remy hazza said...

anamizu....
memang camtulah selalu... buat cantik2 org lain yg mkn..... he3...
tapi kalau tak mkn sapo nk mkn..... kan ?

Eera Shera said...

yg atas tu buah kan? buah ape ek dia guna? comel la..syg nk mkn hehe

Remy hazza said...

eera....
fruit carving..... dari tembikai, betik dan honeydew.....cantik sangat kalau diukir....

 

Template blog ilham dari alif ismail