Wednesday, June 20, 2012

wordless wednesday #25 - hidup susah diduga.......!

P/s : teman sejati sukar dimengerti.......

28 comments:

3no gr33ny said...

rakan dan kawan memang ramai..tapi sukar mencari seorang sahabat untuk bersusah senang bersama

misz_eyza said...

dalam dunia serba canggih dan semakin maju nie memang payah nak mencari seorang kawan yg benar2 memahami dan sanggup bersama tika susah dan senang...

dan alhamdulillah nasib baik eyza ada seorang teman yg masih kekal sudi menjadi teman terbaik eyza dan dah masuk tahun ke 6 namun dia masih setia di sisi eyza walau kami terpisah jauh.

baguznet said...

teman sejati beb... pusing2 tetap get together walau susah dimengerti

Aishah Jahirah said...

teman susah mmg payah....sape nak bersusah demi org lainkan...msg2 pntgkn diri....

Remy hazza said...

3no nr33ny....
betul tu...... tak ramai yg sudi dgr isi hati kita...... berkongsi...tapi kalau happy time....memang ramai.....

Remy hazza said...

eyza....
alhamdulillah......teman sejati memang sukar dicari.....
kekadang apa yg dikongsi melebihi dari teman hidup kita sendiri.....
moga persahabatan terus berkekalan....

Remy hazza said...

baguznet.....
bro , betul tu...... kawan sejati ikhlas dari hati......dan yg penting semangat pren together gether kukuh disanubari.....

Remy hazza said...

aishah...
betul..... hanya yg ikhlas berkawan saja sanggup berkongsi dgn kita..... tu yg sukar dicari.....

LiNda said...

susah sgt nak cari sahabat, kawan memag rmai. Bile kite susah, baru kite tau mase tu sape teman sape lawan

maszull said...

assalamualaikum remy...betul tu kekadang memang sukar dijangkakan...:)

pinkcolour82 said...

betul tue en,remyhazza.....
mala suka part yg
kita sangka dapat memujuknya
walhal kehadiran kita langsung tak disenangi.

Dylla Abas said...

yup...life is so unpredictable..suka la ayat2 dlm entri ni :)

Kancil 8349 said...

entri yang bagus...

Aien Alien said...

kawan ramai...sahabat sejati mungkin tak seramai kawan yang ramai..memang betul hidup susah diduga...

Eera Shera said...

sgt sedih masa kita perlukan someone sgt2 tp xde sape pn yg bsama kita. mintak pd Allah sbb DIA lebih tau ;)

ch000tz axoera ヅ said...

hidup tanpa dugaan hilang warna kehidupan :)

Remy hazza said...

linda.....
betul tu....
time diperlukan... kenkawan menghilang....... dah biasa sangat benda2 mcm tu.....

Remy hazza said...

mama....
wassalam....
hati org tak siapa yg tahu... depan manis...kat blkg kita belum tahu....

Remy hazza said...

cik mala....
he3.... kehadiran kita utk memujuk tapi tak disenangi..... mungkin ada benda yg tersembunyi.....

Remy hazza said...

dylla....
life is colourful...... choose what colour we want....

Remy hazza said...

kancil....
thanks cikgu.....

Remy hazza said...

aien....
hidup penuh panca warna.... manusia bermuka2..... yg pasti.... kita ihklas dgn sesiapa pun....

Remy hazza said...

eera....
itu yg sebaiknya..... bersahabat dgn Allah... InsyaAllah selamat dinia dan akhirat..

Remy hazza said...

axoera....

nice word......
hidup tanpa dugaan hilang warna kehidupan :)

cinnamon.com said...

life must go on...

Remy hazza said...

cinnamon....
betul tu.....
apa2 yg terjadi...kehidupan tetap bejalan.....

EmpayarUtama said...

Sukar nak baca hati manusia...

Remy hazza said...

empayar....
betul tu bro....
hati kat dlm tak siapa tahu.... manis dibibir tak semestinya ikhlas.... byk yg berpura2 kadang2......

 

Template blog ilham dari alif ismail