Thursday, June 28, 2012

"Contest Word Search Puzzle"

Hai semua.......
remy join satu lagi segmen lah.......
segmen nie dinamakan
"Contest Word Search Puzzle"

yg telah dianjurkan oleh
segmen kali nie remy buat special utk diana aziz
yg sudi tag remy aritu.......cuma baru hari nie remy sempat buat...sorry ye diana.... lambat sikit.... janji tetap janji...... remy join jugak.....
remy memang suka game2 atas kertas nie...... kalau ada masa lapang atau pun jumpa dlm paper mesti remy cari pen nak main..... mungkin sebab remy tak rety duduk diam...... antaranya soduku , search puzzle dan juga cari brg tersembunyi...... lagi susah , lagi kosentret.....he3

jom kepada sesiapa yg nak join segmen nie.....kite memeriahkan beramai ramai......nak tgk syarat2 nya ....
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN CONTEST:
1. Anda hendaklah seorang blogger, mempunyai Blog dan Facebook.
2. Buat entry yang bertajuk "Contest Word Search Puzzle".
3. Copy paste banner di atas dalam entry anda dan Link kan ke entry penganjur.
4. Follow dan like fanpage penaja contest ini (WAJIB).
5. Pastekan link entry (bukan link blog) di kotak komen beserta Blog ID, Facebook ID bagi mengelakkan penipuan (tak follow dan tak like penganjur).
6. Tag 3 orang dan pastikan mereka tahu.
7. Hantar jawapan anda di emel pengajur : g.juice@yahoo.com (sertakan link entry anda di emel tersebut).
8. Kurang daripada 30 orang join contest ni, secara automatik contest ni batal.
9. Contest bermula pada 26/6/2012 hingga 8/8/2012 tepat pada pukul 11:59 PM.
10. Boleh juga hantar jawapan di emel penganjur.
11. FOLLOW dan LIKE penaja contest [WAJIB].

PENGUMUMAN :
1. Untuk lelaki, hanya like page Secret Parfum.
2. Untuk perempuan WAJIB like kedua-kedua page.
IAITU :
1. Zati and Lappy - Follow Blog dan Like Fanpage
2. Bedak Arab (Kokuryu Super Summer Cake) - Like Fanpage
3. Secret Parfum - Like Fanpage

3 org sahabat remy yg remy nak tag adalah :
Eera Shera.....
remy harap sahabat remy bertiga nie sudi joins...... sebab hadiah nya nanti cam best.....
bedak arab dan juga secret perfume......

18 comments:

@cik_ezati said...

terima kasih keranaa join, gud luck :)

Diana Azis said...

Mekasih juga remy sebab sudi melayan tag dari diana..hehehe..best of luck untuk remy..hehe :)

Zarul Umbrella said...

wah contest lagi..all the best

LiNda said...

gud luck remy...:)
linda pon suke word search ni sampai install dlm hp game wordsearch.

maszull said...

assalamualaikum remy...bestnya mcm nak join je nantilah mama baca dulu rules2nya dulu yer...:)

Remy hazza said...

cik ezati......

thank you..... harap2 remy bertuah nanti.....

Remy hazza said...

diana....
kan dah janji aritu..... pren mesti ler support pren kan.....
kan hayam tu kata remy baik hati.....he3
perasannnnn!

Remy hazza said...

abg zarul....
thanks....
teringin nak dpt hadiah melancong...... leh jumpa abg zarul diawan biru......he3

Remy hazza said...

linda....
jom join......
senang jer nak cari.......
walaupun terkulat2 remy nak search word tu sebab bila diperbesarkan nampak blur....

Remy hazza said...

mama....
wassalam....
mama simple jer...... hadiah pun ok gak..... perfume atau bedak arab.......
selamat bersegmen mama....

Eera Shera said...

best jgk hadiahnya..thx tag..gud luck ye bro :)

misz_eyza said...

thanks remy tag eyza...insyaAllah nanti eyza join yer remy..

Remy hazza said...

eera,,,
betul tu...tgk hadiah cam menarik.... jom kita sertai ramai2.....

Remy hazza said...

eyza....
remy ajak jer...tak paksa tau.... kalau rasa cam best leh ler joins.... kalau rasa taknak pun takpa.....

Ayie Abas said...

wahhh....akhirnya remy masuk juga...jadi saingan pd ayie....kekeke3 :P

Remy hazza said...

ayie....
entry ayie tetap yg terbaik......
tapi berharap2 kita berdua bertuah...... nanti leh satu bau jer.....

@cik_ezati said...

tahniah, anda pemenang Contest Word Search Puzzle yang zati cari =)

untuk pemenang Contest Word Search Puzzle, mohon pm di fanpage ceritazati dan menghantarkan maklumat seperti yang berikut:
nama penuh (nama dalam IC bukan nama pendek, nama glemer/hot & seangkatan tentera dengannya)
umur
alamat penghantaran
no. telefon
jenis hadiah yang anda mahu sama ada secret parfum ataupun bedak arab (Kokuryu Super Summer Cake)- UNTUK PESERTA PEREMPUAN SAHAJA (pat pat kuih lepat, siapa cepat dia yang dapat hehe)

anda hanya diberi masa seminggu sahaja untuk beri detail, tq =)

Remy hazza said...

thanks....
alhamdulillah......
syukur...rezeki ramadhan.......

 

Template blog ilham dari alif ismail